Gündem Kalbim Ege'de Kaldı 14. bölümde Mustafa ve Zeliş tehlike içinde kaldı!-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 14. bölümde Mustafa ve Zeliş tehlike içinde kaldı!-izle

21.09.2015 - 11:44 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 14. bölümde heyecan doruktaydı. Zeliş ve Mustafa'yı ayırmak için plan yapan Yaman, Zeliş'i öldürdü mü? Kalbim Ege'de Kaldı son bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

Kalbim Egede Kaldı 14. bölümde Mustafa ve Zeliş tehlike içinde kaldı-izle

Kanal D’nin sevilen dizisi Kalbim Ege’de Kaldı’nın yayın günü değiştirildi.

Haberin Devamı

Başrollerini Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Serhat Özcan, Şebnem Doğruer ve Lemi Filozof gibi isimlerin paylaştığı yapım, ‘Yaz’ın Öyküsü’nün 13. bölümüyle ekranlara veda edecek olmasıyla birlikte pazar akşamları ekrana gelecek. Kalbim Ege’de Kaldı’nın yerini ise yeni sezonuyla ekranlara dönecek olan ‘Poyraz Karayel’ dolduracak.

KALBİM EGE'DE KALDI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Jandarmalar Yaman’ın ofisini basarak, Mustafa’ya yapılan silahlı saldırıdan dolayı Yaman’ı gözaltına almak isterler. Ancak Yaman bir yolunu bularak jandarmaların elinden kurtulur. Mustafa hastaneden taburcu olduğunda ilk işi gerçek katili, adalete teslim etmek olur.

Haberin Devamı

Gerçek suçlu hapishaneyi boyladığında artık Zeliş’le Mustafa’nın arasında hiçbir engel kalmamıştır. Ama hiçbir şey düşündükleri gibi olmaz. Çünkü asıl tehlike yanı başlarındadır. Ve bu kez iki aşığın kurtuluşları neredeyse imkansızdır. Yaman, öldürücü yeni planını devreye sokmuştur.