Gündem Kalbim Ege'de Kaldı 6. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kalbim Ege'de Kaldı 6. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

26.07.2015 - 10:18 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin beğenilerek izlenen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı'nın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mustafa, Zeliş'in elden gittiğini düşünürken, işler karışıyor. İşte Kalbim Ege'de Kaldı 6. bölüm fragmanı ve detaylar..

Kalbim Egede Kaldı 6. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Ekranlara yeni bir renk getiren Kalbim Ege'de Kaldı 6. yeni bölüm için heyecan dorukta. Renkli sahneleri, şaşırtıcı gelişmeleriyle izleyicileri etkileyen ve kısa sürede bağımlılık yaratan diziler arasına girmeyi başaran Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde Mustafa ile Zeliş'in ninelerinin mirasına konmak için oynadıkları oyun her hafta yeni maceralarla ekrana geliyor.




KALBİM EGE'DE KALDI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin renkli Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 5. bölümünde; kavga etmeden duramayan ama aynı evde kalmaktan çareleri de olmayan Mustafa ve Zeliş yine birbirine girdi.

Haberin Devamı

Zeliş tam büyük aşkı Yaman ile yakınlaşmak üzereyken bu işi bozan Mustafa'dan bunun acısını fena çıkardı. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Yaman'ın İlke'ye olan duygularını öğrenen Zeliş, Kalbim Ege'de Kald 5. bölümünde karaları bağladı.

Mustafa, Zeliş'le Yaman'ın arasını yapmak için yeniden kolları sıvadı ve İlke'yi Yaman'dan uzaklaştırmak için plan yaptı. Ancak bir yandan da gönlü yavaş yavaş Zeliş'e kaymaktaydı. Kendi hazırladığı tuzağa düşen, Yaman'la arasını yapmaya çalıştığı Zeliş'e, aşık olan Mustafa, Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde duygularını geri plana mı attı?

KALBİM EGE'DE KALDI KONUSU

Kalbim Ege'de Kaldı; erkek Fatma Zeliş, diğer tarafta kadınların gözbebeği Mustafa'nın yollarının kesişme hikayesini anlatıyor. Bir araya gelmeleri asla mümkün olmayan ikili, yollarını tamamen ayırır. Ta ki en kıymetlileri Iraz Nene'den gelen acıklı mektuba kadar.Birbirinden habersiz köye dönen ikili, kendilerini akıl almaz bir oyunun içinde bulur. Iraz Nene'nin vasiyeti, ailelerinin baskısı ve kocaman bir servet, onları bu oyunu oynamaya mecbur bırakacaktır. Tüm köy için gerçek eğlence şimdi başlamıştır.