Gündem Kara Sevda 43. yeni bölüm fragmanında şoke eden gerçekler!

Kara Sevda 43. yeni bölüm fragmanında şoke eden gerçekler!

06.11.2016 - 12:06 | Son Güncellenme:

Kara Sevda yeni bölümü ile bu hafta yine kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Kara Sevda 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Aşıklar, Ozan'ın katilini bulmak için birlikte hareket etmeye karar verdiler. İşte Kara Sevda 43. bölüm fragmanı ve detayları...

Kara Sevda 43. yeni bölüm fragmanında şoke eden gerçekler

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerinde yer aldığı Kara Sevda'nın büyük bir heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 43. bölümü ile ekrana gelecek olan Kara Sevda dizisinde bu hafta, Kemal ve Nihan yeniden bir araya geldi. Ancak Nihan, annesinin kendisinden habersiz gizli defteri Kemale göndermesi ile büyük bir şok yaşar... Diğer tarafta ise Hüsseyin'nin dükkanı alev alev yanarken ehali yardımına koşar. İşte Kara Sevda 43. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Kara Sevda 43. yeni bölümü ile 9 Kasım Çarşamba saat 20:00'da star TV'de ekrana gelecek...

Haberin Devamı

KARA SEVDA 43. BÖLÜM 2. FRAGMANI



Kara Sevda dizisinde, Aşıklar, Ozan'ın katilini bulmak için birlikte hareket etmeye karar verdiler. Ozan’ın cezaevindeki son gününde yaptığı telefon konuşmalarını dinleyen Nihan, büyük bir üzüntüyle sarsıldı. Ozan’ın öldürüldüğünü çözen Nihan, yaşadığı acıyla Kemal’e sığındı. Yaşadıkları kayıpların ardından Kemal ve Nihan'ın ilk kez yakınlaşması dizinin hayranlarının beğenisini toplar.

KARA SEVDA 43. BÖLÜM 1. FRAGMANI

KARA SEVDA SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kara Sevda son bölümünde, Kemal ve Emir arasındaki savaş şiddetleniyor... Kemal, Ozan’ı zehirleyeni ararken son nokta olarak karşısında Nihan’ı bulunca büyük bir şok yaşar. Nihan açıklama yapacakken, bu buluşmanın esas sorumlusu olan kişi içeri girer; Emir. Emir, Kemal’in bütün araştırmasını takip etmiştir, Nihan’ı da oraya özellikle çağırmıştır ve şimdi de istediği cevabı ona gönüllü olarak verir. Ozan’ın zehirlenme sebebini ve sorumlusunu. Kemal, çok şaşkındır. Nihan, Kemal’in bu meseleyi kurcalamasından çok rahatsız olur ve Kemal’e kendilerini rahat bırakmasını söyler fakat Nihan’ın içine başka bir kurt düşmüştür… Bu da Kemal’in gerçekte şüphe oluşturacak başka şeyler bulmuş olabileceğidir. Kemal’in karşısına tekrar çıkmanın bir yolunu bulacaktır.

Haberin Devamı

Kemal, Ozan’ın zehirlenmesiyle ilgili gerçekleri öğrendikten sonra, Emir’in de hesap edemeyeceği başka bir noktadan araştırmasına devam eder ve bir adım daha ileri gider. Nihan’ın bu konuya uzak kalamayacağının bilincindedir. Nihan, bazı ipuçlarını takip ettiğinde Ozan’la ilgili bir gerçekle sarsılır.

Kemal, aynı zamanda, Emir’e bu araştırmanın bilgisini uçuran bir köstebek olduğundan çok emindir. Bu köstebeğin kim olduğunu bulmak da Kemal’in diğer işidir.

Asu, Galip’in teklifini düşünürken, başka bir planla ailenin içine düşmeye kararlıdır. Vildan, Nihan’ın defterini bulur ve bir vicdani hesaplaşmanın içine çekilir. Bu defterde yazanları Kemal’in bilmesi gerektiği gerçeği, Vildan’ın kalbini kurcalamaya başlar.