Gündem Karadayı 105. bölüm fragmanında şaşırtan karar-izle

Karadayı 105. bölüm fragmanında şaşırtan karar-izle

03.04.2015 - 15:24 | Son Güncellenme:

Atv'nin heyecan oldu dizisi Karadayı 105. bölüm fragmanını yayınladı. Mahir davası için hapsi göze aldı. Peki Feride, Mahir'le nasıl yüzleşecek? Karadayı yeni bölümde nefesler tutulacak. İşte Karadayı yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar..

Karadayı 105. bölüm fragmanında şaşırtan karar-izle

Karadayı 105. bölümü ile 6 Nisan 2015, Pazartesi 20:00 Atv ekranında... Başrollerinde Kenan İmirzalığlu, Bergüzar Korel, Çetin Tekindor ve Erhan Yazıcıoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı Karadayı yeni bölüm fragmanını yayınladı. İşte yeni bölümden şaşırtan sahneler..

Haberin Devamı

KARADAYI 105. BÖLÜM FRAGMANI

Son bölümde neler yaşandı:

Mehmet Saim can çekişirken Mahir, Nazif'e gitmesini söyler. Mehmet Saim'i kendisinin vurduğunu söyleyecektir. Suçu üzerine alacaktır. Nazif bunu kabul etmez ama Mahir'in ısrar etmesi üzerine çareyi gitmekte bulur. Mahir, Mehmet Saim'in başında beklemektedir. Ofisten çıkan Nazif doğruca eve gider. Amacı Feride'ye olanları anlatmak ve babasını vurduğunu itiraf etmektir. Nazif bunu başarabilecek midir? Babasının vurulduğunu öğrenen Feride, Mehmet Saim'in yanına gider.

Mehmet Saim komadadır. Yaşam savaşı veren babasının başında beklerken bir yandan da babasının kim tarafından vurulduğunu merak etmektedir. Bütün işaretlerin Mahir'i gösterdiğini öğrenen Feride deliye döner. Sevdasının babasını vurmuş olabileceğine asla inanmaz. Ona göre Mahir'in üstüne yine suç atılmaya çalışmaktadır. Ne olursa olsun Mahir'in bu sebeple suçlanmasına izin vermeyecektir. Feride babasını asıl vuran kişiyi öğrenebilecek midir?

Haberin Devamı

Mahir Mehmet Saim'i vurmaktan yakalanacak mıdır? Bütün bunlar olurken Mahir'e olan kuyruk acısını bir türlü unutmayan Boksör Hilmi, Mahir'in karşısına çıkmak için mıntıkasına gider. Mahir yerine Orhan'la karşılaşır. Orhan ağabeyime ne diyeceksen bana de deyince Boksör Hilmi, Orhan'ı tutsak alır. Mahir'e karşıma çıkmazsan kardeşin ölür haberini yollar. Mahir vaktinde yetişip kardeşini ölümden kurtarabilecek midir?