Gündem Karamelek’in işkence villası! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı

Karamelek’in işkence villası! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı

07.08.2023 - 10:17 | Son Güncellenme:

Türkiye'de yayınlanan bir moda yarışmasından tanınan Gizem Karamelek isimli fenomen, kıskançlık krizine girdi. Erkek arkadaşıyla görüşmeye çalıştığı iddiasıyla Kübra Z. isimli kadını kaçırarak günlerce bir villada tutup dehşeti yaşattı. Konuya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

Kanal D Ana Haber'in özel haberine göre; Gizem Karamelek, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinin başka bir kadınla yakınlaştığını düşününce kıskançlık krizine girdi. Korkunç bir plan yapan Karamelek, kardeşi ve arkadaşıyla işbirliği yapıp genç kadını, İstanbul Bahçelievler'de sabah 04.00'te yolda yürükken önünü kesip zorla arabaya bindirip kaçırdı. Karamelek, motosikletle takip ettiği araca binerek kadını dakikalarca darbetti.

Haberin Devamı

GÜNLERCE İŞKENCE YAPTI

Karamelek, saçını kestiği Kübra Z. isimli kadını bir villaya kapattı. Kadını Çatalca'daki bir villaya kapatan fenomen, Kübra Z. isimli kadına günlerce işkence yaptı.

Karamelek’in işkence villası Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı

POLİS ÇEVİRMESİNDE KURTULDU

Günlerce villada tutulan Kübra Z., elleri bağlı şekilde sahte plakalı bir çakarlı araca bindirilerek Gürcistan'a kaçırılmak istendi. Araç, Çorum'da polis çevirmesine girince Kübra Z. Bağırarak yardım istedi. Kadının yardım çığlıkları üzerine harekete geçen polis, araç içindekileri gözaltına aldı.

TUTUKLANDILAR

Savcıya yaşadıklarını anlatan genç kadın, fenomen ve ona yardım edenlerden şikayetçi oldu. Şikayetin ardından Gizem Karamelek, kardeşi ve 3 arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Karamelek’in işkence villası Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı

Öte yandan Karamelek'in daha önce de kendisini aldattığı iddiasıyla erkek arkadaşını, dövdürdüğü iddia edildi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “İstanbul’da faaliyet gösteren ve hakkında kırmızı bülten kararı bulunan B.B. liderliğindeki suç örgütüne yönelik yürütülen çalışmalarda; Örgüt üyelerinin kullanmış oldukları sosyal medya hesaplarının takibi esnasında, 31.07.2023 tarihinde sosyal medya uygulamasında suç örgütü üyelerine ait olduğu belirlenen bir kullanıcı hesabında video paylaşıldığı, video içeriğinde K.Z isimli kadın şahsın darp edildiği, kötü muameleye maruz kaldığı ve zorla alıkonulduğu belirlenmiş, inceleme başlatılmıştır.

Yapılan tespitler neticesinde; 01.08.2023 tarihinde mağdur şahsı kaçıran 2 şahıs Çorum'da, 3 şahıs ise İstanbul’da olmak üzere toplam 5 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan 5 şüpheli şahıs, 04.08.2023 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur" ifadelerine yer verildi.

Karamelek’in işkence villası Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı