Gündem ‘Karşımızda kadına dayak ittifakı var’

‘Karşımızda kadına dayak ittifakı var’

28.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Parti Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendi.

‘Karşımızda kadına dayak ittifakı var’

Konuşmasının başında evinin önünde saldırıya uğrayan İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç’a geçmiş olsun dileklerini ileten ve saldırıyı kınayan Öztrak, özetle şunları kaydetti:

Haberin Devamı

*YALNIZ HİSSETMESİN: Koltuk için, makam için, mevki için, mansıp için, siyasi ikbal için, AK Parti’nin öz evlatları bile, tehdit ediliyor. Saray da buna sessiz kalıyor. İşte en son AK Parti Grup Başkanvekili Sayın Özlem Zengin bile, ‘tehdit ediliyorum’ diyerek, isyan etti. Erdoğan koltuktan kalkmamak için, Partisinin Grup Başkanvekilini feda etmeye, dünden hazır. Özlem Hanım, kendisini yalnız ve yorgun hissetmesin. Bu ülkenin tüm vicdan sahipleri, kendisinin yanındadır. Adaletin, hakkın ve hukukun, dünyamızı tahrip etmeden, dünya ile rekabetin ittifakını kurduk. Karşımızda ise kadına dayak ittifakı var. Kadını domuz bağıyla boğanlara, terörist diyemeyenlerin ittifakı var.

*FARKINDA DEĞİLLER: Bu hükümetin beyin ölümü gerçekleşmiştir. Ama hâlâ öldüklerinin farkında değiller. Milletimiz sandıkta fişlerini çekince, siyasi mevta olacaklar. Bugün ülkemizde, dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 9 bin 425 lira. Emeklinin bayram ikramiyesi bugün, TÜİK’in makyajlı enflasyonuyla bile 3.564 lira olmalıydı.

Haberin Devamı

*SİNAN ATEŞ CİNAYETİ:  13. Cumhurbaşkanı, Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Sinan Ateş cinayeti aydınlatılacak. Gaffar Okkan’ın, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ruhu huzur bulacak.

*İNCE İLE GÖRÜŞME: (Kılıçdaroğlu, İnce ile görüşecek mi?) Genel Başkanımız diğer partilerle nasıl görüşüyorsa Sayın İnce’yle de görüşecek. Gündemi de diğer partilerle yapılan görüşmeden farklı olmayacak.