Gündem ‘Kılıçdaroğlu çıkmaz sokaktadır’

‘Kılıçdaroğlu çıkmaz sokaktadır’

18.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında partililerle bir araya geldi.

‘Kılıçdaroğlu çıkmaz sokaktadır’

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimini eleştiren Bahçeli, “FETÖ’cü Taraf Gazetesi’nin eski yazarını İzmir’den milletvekili adayı ilan eden Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi Pensilvanya’nın güdümündedir. Türklüğü Anayasa’dan çıkarma pespayeliğini alçakça gündeme taşıyan selamsız Babacan’ın yoldaşı Ali Dibo’yu Ankara Çankaya’dan milletvekili adayı gösteren Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi çıkmaz sokaktadır. Aziz Atatürk’e hakaret edenleri baş tacı yapan, yeni bir çözüm sürecinin alt yapısını hazırlayan, sözde Kürt sorununu gündeme taşıyan, Türk askerinin silah bırakması için uygun ortam kollayan Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi Türkiye Cumhuriyeti’ni dinamitlemek için kulisleri kaynatmakta, lobi çalışmalarını kamçılamaktadır. Küresel emperyalizm CHP ile İYİ Parti’yi kukla gibi oynatmaktadır. Bizim tarafımız Türkiye’dir. Bizim sevdamız ise Türk milletidir. Yeminli Türkiye düşmanları, CHP ile İYİ Parti’yi kafeslemiştir” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli, “Artık İstanbul’da ezberleri bozmanın, tabuları yıkmanın vakti gelmiştir. Artık İstanbul’da Milliyetçi Hareket Partisi mucizesini yaşatmanın günü yaklaşmıştır. İstanbul’da zaman üç hilal zamanıdır” ifadelerini kullandı.