Gündem 'Masayı dağıt adaylığını açıkla'

'Masayı dağıt adaylığını açıkla'

19.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” temasıyla başlattığı mitinglerin 9’uncusunu dün Mersin’de gerçekleştirdi.

Masayı dağıt adaylığını açıkla

Beyza COŞKUN Mersin - Bahçeli, Millet Bahçesi’nin yanında yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

ÜCRETLİ DANIŞMANLIK: Kılıçdaroğlu pusulayı kaybetmiş, istikameti şaşmış, yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmiştir. Parayla danışmanlık alanlar, yarın parayla da her değerini satacaktır. Davulu asmışlar boyunlarına, tokmağı vermişler yabancı danışmanların eline. Durumları tıpkısının aynısıyla budur.

SARAÇHANE KUMPASI TUTMAZ: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bir suç işlemişse bunun sonuçlarına elbette katlanmalıdır. Bu şahsın ne üstünlüğü vardır. Henüz mahkeme kararı açıklanmadan halkı Saraçhane’ye davet eden Belediye Başkanı, sonuç açıklanmadan apar topar yola koyulan İP Başkanı, altılı masaya Saraçhane dayatması yapmak ve Kılıçdaroğlu’na operasyon çekmek için harekete geçmişlerdir. İmamoğlu’nu cumhurbaşkanı adayı olarak sivriltmeye çalışan, Kılıçdaroğlu’na çalım üstüne çalım atmak için her durumdan istifadeye çalışan siyaset bezirganlarının altılı masaya dinamit fırlattığı ayan beyan ortadadır. Bu tipler siyasetin en güvenilmez simalarıdır. Saraçhane kumpası tutmaz. Sahte mağdurlara, ucuz kahramanlığa, kağıttan kaplanlara, mahkeme salonlarından siyaset çıkarmaya niyetlenen bukalemun siyasetçilere Türk milleti hiçbir şekilde değer veremez, saygı duymaz. Saraçhane’de yargı kararına sarılıp ‘fırsat bu fırsattır’ diye meydana dökülen siyasetçilerin alayı birden samimiyetsizdir.

Haberin Devamı

MERT OL, SAKLANMA: Sayın Kılıçdaroğlu bunu nasıl yapacaksın? Milli iradeyi yeniden inşa etmenin ne manaya geldiğinden haberdar mısın ? Adaysan çık söyle, mert ol, cesur ol, korkma, kaçma, saklanma. Kendine güveniyorsan yapacağın öncelikli iş altılı masayı dağıtmak, bağımsızlığını tescillemek, sonra da Cumhurbaşkanı adaylığını açıklamaktır.