Gündem MHP’nin ilk kadın adayı Sandıklı’da Melek Yavuz

MHP’nin ilk kadın adayı Sandıklı’da Melek Yavuz

16.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP, 3’ü il olmak üzere 55 yerleşim yerindeki belediye başkan adayını daha açıkladı. MHP, 55. kuruluş yılında belediye başkan adaylarını 55’erli gruplar halinde açıklıyor. İlk kadın aday olarak Afyonkarahisar Sandıklı adayı Melek Yavuz’u ilan eden MHP’nin, toplam açıkladığı belediye başkan adayı sayısı 165’e ulaştı.

MHP’nin ilk kadın adayı Sandıklı’da Melek Yavuz

COŞKUN ERGÜL/ANKARA- MHP, AK Parti’nin de aday çıkaracağı Elazığ’da Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Aygen’i, Isparta’da MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Isparta eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı aday gösterirken; AK Parti’nin aday göstermeyeceği Kars’ta ise Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ötügen Senger’i Cumhur İttifakı’nın adayı olarak belirledi.

Haberin Devamı

Çeşme’ye Esat Tanık

MHP’nin Ankara Ayaş adayı, partinin daha önce de aynı ilçede belediye başkan adayı olan Mehmet Kirazdibi, Antalya Korkuteli adayı ise Korkuteli eski Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Önal olurken; MHP, Denizli’nin Buldan İlçesinde mevcut MHP’li Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik yerine, eski meclis üyesi ve eski Buldan Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Sarıbaloğlu’nu tercih etti. Eskişehir’in Alpu İlçesinde Alpu Muhtarlar Birliği Başkanı ve Yunusemre Mahallesi Muhtarı Alpaslan Kokulu, İzmir’in Çeşme ilçesinde Buca Belediyesi eski Başkan Yardımcısı, MHP Konak eski İlçe Başkan Yardımcısı eski milli tenisçi Esat Tanık, Kayseri’nin Bünyan İlçesinde Ülkü Ocakları Bölge eski Müfettişi Selahattin Metin belediye başkan adayı olarak ilan edildi.

Yazarlar