Gündem MHRS hastane randevu sistemi ile randevu nasıl alınır?

MHRS hastane randevu sistemi ile randevu nasıl alınır?

24.04.2016 - 11:06 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemi vatandaşlarımız hastanelerde sıra beklemesine son vermiştir. MHRS hastane randevu sistemini kullanan kişiler hastanelerde sıra beklemeden muayene olabiliyor. MHRS hastane randevu sisteminin nasıl kullanıldığını yazımızdan öğrenmeniz mümkündür.

MHRS hastane randevu sistemi ile randevu nasıl alınır

Günümüzde gelişen teknoloji ile beraber daha önceki zamanlarda devlet kurum ve kuruluşlarından yapılmakta olan işlemler artık internet üzerinden çok kısa sürede gerçekleştirebilmektedir. Önceki zamanlarda devlet kurum ve kuruluşlarında sıralar beklenmekte ve büyük zaman kaybına neden olmaktaydı. Ama artık sunulan hizmetler sonucunda internet üzerinden cep telefonu bilgisayar ya da tabletinizden internetin olduğu her yerde çok kolay bir şekilde devlet kurum ve kuruluşlarından yapılmakta olan işlemler internet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Yine teknolojinin bize sağlamış olduğu imkânlardan bir tanesi de Merkezi Hastane Randevu Sistemi günümüzde Merkezi Hastane Randevu Sistemi sayesinde internet üzerinden randevu alma şansına sahibiz. Şimdi yazımızın devamında Merkezi Hastane Randevu Sistemi hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgiye sahip olacaksınız. Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile birlikte eski zamanlardaki gibi çok erken saatlerde hastaneleri gitmenin ve ön sıraya geçmeniz gerekmemektedir, artık internet üzerinden online bir şekilde Merkezi Hastane Randevu Sistemi uygulaması sayesinde yeriniz ayırtabilir, hatta doktorunuzu bile seçebilirsiniz.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.
Merkezi Hastane Randevu Sistemi üstünden istediğiniz zaman, istediğiniz tarihte ve saatte istediğiniz hekimden sıra alma şansına sahipsiniz. Aynı zamanda sıra ve saatini geldiği zaman hiç beklemeden muayene olma şansına sahipsiniz. Merkezi Hastane Randevu Sistemi üzerinden randevu alma işlemleri için şu adımları izlemeniz gerekmektedir. Sistem üzerinden işlem yapabilmek için öncelikle sisteme üye olmanız gerekmektedir. Sisteme üye olmak için randevu al butonuna tıklamanız gerekmektedir. Sonrasında ise önünüze açılacak sayfada yeni üye seçeneğine tıklayınız. Daha sonrasında TC kimlik numaranızı, isminizi, soy isminizi, cinsiyetiniz gibi temel bilgileri sizlerle eklenecektir. Bu bilgileri girmeniz zorunludur ve doğru bir şekilde girmeniz önerilmektedir. Daha sonraki adımda ise zorunlu alanlar olan doğum tarihini, cep telefon numarası gibi bilgileri ve son olarak ta parolanızı girmeniz gerekmektedir. Adımları yerine getirdikten sonra kayıt olmuşum demektir. Üyelik işlemi tamamladıktan sonra şimdi sıra Merkezi Hastane Randevu Sistemi'nden randevu almaya gelmiştir. Randevu almak için Merkezi Hastane Randevu Sistemi’ne giriş yapmanız gerekmektedir. Açılan sayfada randevu al butonuna tıklamanız gerekmektedir. Sonrasında ise TC kimlik numaranız ve oluşturulmuş olduğunu karalaması sayesinde giriş yapacaksınız. Sonrasında ise güvenlik kodu yazan kısmı doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir ve en son olarak giriş butonuna tıklayınız. Daha sonrasında ise hangi doktordan, hangi saatte randevu almak istiyorsunuz. Bu tür işlemleri sizler Merkezi Hastane Randevu Sistemi sayesinde kullanma hakkına sahipsiniz. Bu işlemleri tamamladıktan sonra kutucuk içerisinde yer alan güvenlik anahtarı ekrana yazma ve randevunu kaydı etmeniz gerekmektedir. Daha sonra işlemine devam etmeniz gerekmektedir. Randevu işleminizi kaydetmek için randevuyu kaydet butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Sizlere bu işlemler sonrasında Merkezi Hastane Randevu Sistemi'nden randevu işlemlerinizi tamamlamışsınız demektir. Sizlerde bu kolaylıktan yararlanabilir vatandaşlık hakkınızı kullanabilirsiniz.