Gündem 42 gündür kayıp olan Arzu Aygün'den acı haber! Arzu Aygün'ü öldüren katil polis sorgusunda itiraf etti

42 gündür kayıp olan Arzu Aygün'den acı haber! Arzu Aygün'ü öldüren katil polis sorgusunda itiraf etti

28.01.2021 - 15:15 | Son Güncellenme:

Samsun'un Atakum ilçesinde 17 Aralık'ta kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınmayan Arzu Aygün'den acı haber dün akşam saatlerinde geldi. 24 Aralık'ta iki çocuk annesi kızları için ailesi kayıp başvurusunda bulunduktan sonra geçtiğimiz günlerde programa aile avukatı ile birlikte katılan aile Muharrem Çoşkun'dan şüphelendiklerini ölü veya diri kızımın nerede olduğunu o biliyor ifadesinde bulunmuştu. Programın ardından Samsun'da gözaltına alınan Muharrem Çoşkun polis sorgusunda her şeyi ifade etti. İşte detaylar...

42 gündür kayıp olan Arzu Aygünden acı haber Arzu Aygünü öldüren katil polis sorgusunda itiraf etti

Arzu Aygün'ün cansız bedenine ulaşıldı. Müge Anlı'da aranan 35 yaşındaki kadın 17 Aralık'ta ortadan kaybolmuştu. Ailesi 24 Aralık'ta polise başvurmuş ve kızı Arzu Aygün'ün kayıp olduğunu ifade etmişti. Son olarak ailesi tarafından Müge Anlı'ya katılan Arzu Aygün'ün anne babası programda kızları Arzu Aygün'ün ölü veya diri olarak kendi akrabaları da olan Arzu Aygün ile uzun süredir ilişkileri olduğu bilinen Muharrem Çoşkun'dan şüphelendiklerini söylemişlerdi.

Haberin Devamı

ARZU AYGÜN'ÜN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Tüm bunların yanı sıra 17 Aralık'tan bu yana kayıp olan Arzu Aygün'ün telefonundan kızına kendisini rahat bırakması yönünde mesajlar atan kişinin sevgilisi Muharrem Çoşkun olduğu Müge Anlı'da ortaya çıkması beklenmişti. Canlı yayına katıldığı gün Arzu Aygün'ün telefonunu 11 gün boyunca sakladığınıda dile getirmişti.

Olayla ilgili kayıp kadının akrabası, aynı zamanda sevgilisi olduğu öne sürülen Muhterem Cokşkun gözaltına alındı. Coşkun'un itirafı ardından Arzu Aygün'ün cesedi Samsun'un Terme ilçesinin Gökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş halde bulundu. Kadının cesedi otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Viyana'da doğup büyüyen Arzu Aygün, 35 yaşındaydı. 2 çocuk annesi olan genç kadın, yedi sene önce Avusturya'dan Samsun'a gelmişti. ''Kızım, ölü ya da diri Muharrem Bey'in yanında'' diyen ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti.

Haberin Devamı

MUHARREM ÇOŞKUN İTİRAF ETTİ!

Müge Anlı'nın dünkü canlı yayının ardından gözaltına alınan Muharrem Çoşkun, ifadesinde Arzu Aygün'ü öldürdüğü kısa süre içerisinde itiraf etti. Kan donduran olayın ardından Muharrem Çoşkun ifadesinin ardından yer gösterme yöntemi ile Arzu Aygün'ün cesedini bıraktığı yeri gösterdi. Genç kadının cansız bedeni ormanlık alanda çuvalın içinde çürümüş halde bulundu