Gündem ‘Muhalefet yerelde sınıfta kalmıştır’

‘Muhalefet yerelde sınıfta kalmıştır’

02.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Muhalefetin uhdesindeki belediyeler en kötü dönemlerini yaşamaktadır. Muhalefet partileri yerel yönetimlerde sınıfta kalmış ve dağılmışlardır” dedi

‘Muhalefet yerelde sınıfta kalmıştır’

ANKARA Milliyet - Bahçeli, Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerle ilgili yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

Haberin Devamı

SINIFTA KALDILAR: Muhalefette bulunan belediyeler en kötü dönemlerini yaşamaktadır. Eser ve hizmet siyaseti yerine hamaset ve husumet siyaseti takip eden muhalefet partileri yerel yönetimlerde sınıfta kalmış ve dağılmışlardır. Türk milleti yürek yaralayan çarpık ve yozlaşmış bir tabloya müstahak değildir... CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimi altında inim inim inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması önümüzdeki en sıcak gündem konusu haline gelmiştir. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin büyükşehir belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir.

Haberin Devamı

GEZİ PARKI KALKIŞMASI: Muğla Akbelen’de başta CHP Genel Başkanı olmak üzere, nöbetçi provokatörlerin günlerdir iç huzuru tahrip çabası gözümüzden kaçmamıştır. Günbegün eriyen bir partinin ve marjinal yedeklerinin Akbelen’den bir Gezi Parkı kalkışması çıkarmak için her alçaklığa tevessül ve teşebbüs ettikleri açıktır. Kongresini dahi yapmaktan aciz olan CHP yönetiminin her konuda krize oynadığı görülmektedir.

KONU AĞAÇ DEĞİL: Akbelen’de bir CHP’li milletvekilinin şerefli ve kahraman jandarmamıza eşkıya diye bağırıp tıpkı bir müstevli işbirlikçisi gibi koşarak peşine düşmesi utançla hatırlanacak rezil görüntülere sahne olmuştur... Türk vatanında, Türk askerine düşmanca mukabele etmenin cezasız bırakılmaması şarttır. Nasıl ki, Gezi Parkı’nda konu ağaç değilse, Akbelen’de de ağaç olmadığı kesindir.