Gündem Nazlı Hamarat'ın Instagram paylaşımı olay oldu!

Nazlı Hamarat'ın Instagram paylaşımı olay oldu!

03.09.2015 - 09:52 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl İşte Benim Stilim'in en çok konuşulan yarışmacısı Nazlı Hamarat'ın kocası Emir Şaşmaz'ın ölümü sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ve paylaşımlarla yine gündeme bomba gibi düşüyor. Nazlı Hamarat eşi ile yaptığı son WhatsApp yazışmalarını işte böyle paylaştı.

Nazlı Hamaratın Instagram paylaşımı olay oldu

Kiev'de boğazı kesilerek öldürülen Cevdet Emir Şaşmaz'ın eşi Nazlı Hamarat ile WhatsApp üzerinden yapılan yazışmalar gündeme bomba gibi düştü. Nazlı Hamarat, Instagram hesabında yaptığı paylaşım ile eşini kaybetmenin üzüntüsünü işte böyle paylaştı:

Haberin Devamı

"Keske seninle her seyahatinde senin istedigin gibi yaninda eslik etseydim askim. Hem is hem tatil yapsaydik. Çok uzgunum tum tekliflerini reddettigim icin. Kabul etseydim benim kopyam meydana cikamayacakti. Seni kandiramayacakti, belki de hala yasiyor olucaktin. Seni tuzaga dusurduler askim. Engel olamadim, seni kurtaramadim! İcim kan agliyor. Sen her seyi bizim gelecegimiz icin sermayemi bana geri odeyebilmek icin yaptin biliyorum. Keske param gitseydi de sen yasiyor olsaydin. Seviyorum deyip de seni katile teslim eden insan kilikli canilerin eline haberim olsaydi seni birakir miydim. Sevgilisiyim demekle cinayet aninda yanindaydim demekle senin dusuruldugun tuzaga ortaklik etmelerini surekli havaalanindan son karelerini paylasip sevgiliydik 1 senedir beraberdik demekle saklayamazlar. Bu cinayeti 2 kadinin kavgasina donusturemezler. Son 1 aydir seni kandirmislar. Bana benzeyen bir kizla oyuna getirmisler gerisi yalan dolan senaryo asla inanmam...."

Nazlı Hamaratın Instagram paylaşımı olay oldu