Gündem Ordu’da korkunç olay! Gürültü kavgasında baba ve oğlunu öldürdü

Ordu’da korkunç olay! Gürültü kavgasında baba ve oğlunu öldürdü

05.07.2022 - 11:24 | Son Güncellenme:

Ordu’da, komşular arasında gürültü meselesinden çıkan kavgada Şeref I. (52), Gökhan (45) ile oğlu Batuhan (23) Kurt'u öldürdü.

Olay, gece Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Şeref I., iddiaya göre, komşusu Gökhan ve oğlu Batuhan Kurt ile gürültü nedeniyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüşünce Şeref I., tabancayla baba ve oğluna ateş etti.

Haberin Devamı

Kurşunların isabet ettiği baba-oğul, ağır yaralanırken, çevredekiler de 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Baba ve oğlu, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Şeref I. da gözaltına alındı.

ŞÜPHELİ VE OĞLU ADLİYEDE

Komşusu Gökhan ve oğlu Batuhan Kurt'u gürültü nedeniyle çıkan tartışmada tabancayla öldüren Şeref I. (52), geniş güvenlik önlemleri ve zırhlı araçla emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, cinayet şüphelisinin oğlu Mert I.’yı da yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alarak, adliyeye getirdi.

Haberin Devamı

Şeref I.’nın emniyetteki sorgusunda, komşularıyla geçmişte de gürültü nedeniyle tartışma yaşadıklarını belirterek, "Olay zamanı komşumun oğlu evin kapısının önünde araba çalıştırıyordu. Ben de işe gideceğimi söyleyerek, gürültü yapmamalarını istedim. Gürültü yapmaya devam edince aşağıya indim. Komşum ve oğluyla tartışmaya başladık. Üzerimdeki tabanca ile vurdum" dediği öğrenildi.

BABA TUTUKLANDI, OĞLU SERBEST

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde gürültü nedeniyle tartıştığı komşusu Gökhan ve oğlu Batuhan Kurt'u tabancayla vurarak öldüren Şeref Işık (52), savcılıktaki sorgusunun ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Işık, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Babasına yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Mert Işık ise savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Ordu’da korkunç olay Gürültü kavgasında baba ve oğlunu öldürdü

TOPRAĞA VERİLDİLER

Şeref Işık'ın tabancayla vurarak öldürdüğü Gökhan ile oğlu Batuhan Kurt’un cenazeleri, yakınları tarafından teslim alınarak evlerinin önüne getirildi. Burada baba ve oğlu için cenaze töreni düzenlendi. Baba- oğul, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında aile kabristanlığında toprağa verildi.

Öte yandan cenaze namazı öncesinde polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.