Gündem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 12 bin personel alımına ilişkin sevindiren açıklama!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 12 bin personel alımına ilişkin sevindiren açıklama!

07.07.2019 - 12:18 | Son Güncellenme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, katıldığı programda Türkiye'nin sağlık durumu hastaneler, personel ihtiyaçları gibi açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde duyurulan 12 bin personel alımına ilişkin açıklamada bulunan Bakan Fahrettin Koca personel alımında mülakat olmayacağı müjdesini paylaştı. Peki Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı başvuruları ne zaman alınacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Kocadan 12 bin personel alımına ilişkin sevindiren açıklama

Sağlık Bakanı, Fahrettin Koca katıldığı canlı yayında geçtiğimiz günlerde duyurulan personel alımına ilişkin açıklamada bulundu. Toplamda 29 bin personelin istihdam edileceğini ve ilk etapta 12 bin personel alımı yapılacağını ve bu alımların ise önümüzdeki ay içerisinde ilana çıkacağı bilgisini paylaşan bakan Koca, 12 bin personel alımında mülakat yapılmayacağı müjdesini de adaylar ile paylaşıldı.

Haberin Devamı

BAKAN KOCA AÇIKLADI! 29 BİN PERSONEL ALINCAK!

Bu yıl içinde 29 bin 689 sağlık personeli alımı olacak. Bunun ilk etabı olarak 12 bin personelin alımı da önümüzdeki ay için ilana çıkılacak. Bütün hazırlıklarımızı yaptık. ÖSYM’ye gönderdik ÖSYM’nin takvimi ancak ‘bir ay sonra çıkabiliriz’ dedikleri için 1 ay sonra gerçekleşecek.

12 bin personelin alımı da KPSS ile olacak. Mülakat yok. KPSS ile 12 bin kişiyi ÖSYM üzerinden alacağız.