Gündem Sakarya'da boşanma aşamasındaki adam dehşet saçtı! 2 ölü

Sakarya'da boşanma aşamasındaki adam dehşet saçtı! 2 ölü

27.02.2024 - 12:33 | Son Güncellenme:

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı. Boşanma aşamasındaki olduğu kadının baba evine giden şahıs, silahla önce genç kadını daha sonrasında ise kendisini vurdu. Öte yandan genç kadının sosyal medya üzerindeki son paylaşımları ise dikkat çekti.

Olay, Taşyatak Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ali Rıza Aslan boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Hatun Aslan’ın (Ekrem) baba evine gitti. Burada ikili arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma esnasında Ali Rıza Aslan, silahla önce boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Hatun Aslan’ı sonrasında ise kendisini vurdu.

Haberin Devamı

Sakaryada boşanma aşamasındaki adam dehşet saçtı 2 ölü

Silah sesleri üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Sakaryada boşanma aşamasındaki adam dehşet saçtı 2 ölü

 İLK EVLİLİĞİNDEN İKİ ÇOCUĞU VARMIŞ

Cenazeler, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından evden çıkarılarak Akyazı Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü. Cinayete kurban giden Hatun Arslan’ın ikinci evliliği olduğu ve ilk evliliğinden ise iki çocuğunun da bulunduğu öğrenildi. Konuya ilişkin geniş çaplı inceleme sürüyor.

CİNAYET KURBANI KADININ SON PAYLAŞIMLARI

Öte yandan, cinayete kurban giden Hatun Arslan’ın (Ekrem) sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar da dikkatlerden kaçmadı. Talihsiz genç kadından geriye, olayın öncesinde ‘Takdir-i ilahi’, ‘Terazi var tartı var, her şeyin bir vakti var’ ve ‘Yapmacık olup sevilmektense, kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim’ notları ile sosyal medya hesabında yaptığı fotoğraf paylaşımları kaldı.

Haberin Devamı

 

Sakaryada boşanma aşamasındaki adam dehşet saçtı 2 ölü

Hatun Ekrem Aslan'ın sosyal medya hesabından 15 Ocak'ta yaptığı paylaşımında, "Güzelin bahtı kara olurmuş" yazdığı görüldü.

Sakaryada boşanma aşamasındaki adam dehşet saçtı 2 ölü