Gündem Semih Öztürk'ün sağlık durumu nasıl?

Semih Öztürk'ün sağlık durumu nasıl?

20.06.2016 - 08:45 | Son Güncellenme:

Finale kısa bir süre kala adaya veda eden İbrahim Giydirir önemli açıklamalarda bulundu. Peki Survivor 2016'da Semih Öztürk'ün sağlık durumu nasıl? İşte o detaylar...

Semih Öztürkün sağlık durumu nasıl

Finale kısa bir süre kala adaya veda eden İbrahim Giydirir önemli açıklamalarda bulundu. Peki Survivor 2016'da Semih Öztürk'ün sağlık durumu nasıl? İşte o detaylar...

Haberin Devamı

SMS'e kalan İbrahim ve Nagihan arasında yapılan oylama sonucu Survivor 2016'da haftanın elenen ismi belli oldu. Büyük finale son 8 gün kala Survivor'da bu hafta en az oyu alarak adaya veda eden isim İbrahim Giydirir oldu.

Survivor'da adaya veda eden isim Gönüllüler takımından İbrahim olarak açıklandı.

Survivor’da bu hafta yapılan dokunulmazlık yarışmalarını kaybeden iki takımdan birer kişi elemeye kaldı. Büyük finale bir adım kala Gönüllüler takımından İbrahim Giydirir ve Ünlüler takımından Nagihan Karadere eleme adayı olarak konseye çıktı. En düşük SMS oyunu alan İbrahim, Survivor Adası’ndan elendi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finale günler kalan Survivor 2016’ya bir isim daha veda etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim’in adı yazıldı.

Haberin Devamı

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Semih Öztürk’ün oyun sırasında sakatlanarak parmağını kırdığı oyunda, skor 9-9’a geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan oyunu gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Semih Öztürk’ün sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından dolayı adı elemede yazılamadı.

Nagihan ve Atakan ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve Atakan kazandı. Oyunu kaybeden Nagihan Karadere ise haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece bu hafta elemeye kalan isimler Nagihan ve İbrahim oldu. Survivor 2016’da dün yapılan SMS oylaması sonucundan en az oyu alan İbrahim Giydirir adaya veda etti.

Ödül Oyununu Nagihan Kazandı
20 Haziran 2016 tarihinde yayınlanan programda ödül oyunu oynandı. Semih’in sakatlığından dolayı katılmadığı programda 5 yarışmacı Araba ödülünü kazanmak için yarıştı. Ailelere soruların soruların cevaplarının tahmin edildiği yarışmada en başarılı isim Serkay olsa da araba yanında kapıyı zamanında açma oyununda en başarılı isim olan Nagihan ödülü kazanmayı başardı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finale günler kalan Survivor 2016’ya bir isim daha veda edecek. Survivor’ın 19 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ikinci dokunulmazlık yarışması yapıldı. Haftanın ilk dokunulmazlık Oyununu ünlüler takımı kazanmış ve gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim’in adı yazılmıştı. Survivor 2016‘da havuz oyunu sırasında düşen Semih Öztürk‘ün parmağı kırıldı. İşte Semih Öztürk’ün son sağlık durumu...

Haberin Devamı

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Semih Öztürk’ün oyun sırasında sakatlanarak parmağını kırdığı oyunda, skor 9-9’a geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan oyunu gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Semih Öztürk’ün sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından dolayı adı elemede yazılamadı. Nagihan ve Atakan ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve Atakan kazandı. Oyunu kaybeden Nagihan Karadere ise haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece bu hafta elemeye kalan isimler Nagihan ve İbrahim oldu.

İBRAHİM GİYDİRİR KİMDİR?

2016 Survivor gönüllüler takımı yarışmacılarından İbrahim Giydirir, boyu: 193 cm kilosu 90.5 kg’dir. 25 Temmuz 1989 yılında İstanbul'da doğan İbrahim Giydirir, Muay Thai dövüşçüsüdür. Kafes dövüşü ve kick boksta yapmaktadır. Çıktığı maçların 19'unu kazanmış ve 3 kez kaybetmiş, 7'sini nakavt ile sonuçlandırmıştır. Dövüş sporlarından olan Muay Thai dalında ise bir çok önemli galibiyeti ve madalyaları bulunmaktadır.

Survivor’da geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümde, havuzda yapılan dokunulmazlık Oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk hayranlarını korkutmuştu. Survivor’ın doktoru Metin Kuş gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırılan Semih Öztürk, Santo Domingo‘da kaldığı hastanede ameliyat oldu.

Haberin Devamı

Semih Öztürk‘ün son yayınlanan görüntülerinde Semih ve ameliyat yapan cerrah arasında sakatlığıyla ilgili konuşmalar geçti. Parmağınının çok kötü durumda olup olmadığını soran Semih’e doktoru “Çok ağır bir yaralanma” cevabını verdi. Hastanede parmağından ameliyat olan Semih Öztürk, operasyon sonrasında müşahede altına alındı. Acun Ilıcalı parmağından sakatlanan Semih'in bir operasyon geçirdiğini sonrasında da tedavi için Houston'a gönderileceğini söylemişti.

Haberin Devamı

SEMİH SURVİVOR’DA YARIŞABİLECEK Mİ?

Survivor’da 27 Haziran’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki büyük finale kadar Semih’in yeniden adaya dönüp dönmeyeceği ise henüz belli değil. Semih son günlerde adaya dönse bile oyunlarda yarışamayacak. Oyunlarda yer alamayacak olan Semih Öztürk’ün finale gidip gitmeyeceği ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

DEMET AKALIN'DAN SEMİH ÖZTÜRK MESAJI

Şarkıcı Demet Akalın, 'Survivor 2016' yarışmasının hafta sonu yayınlanan bölümünde parmağı kırılan Semih Öztürk ile dalga geçenlere tepki gösterdi.

Survivor fanatiği Demet Akalın, Twitter hesabı üzerinden oyun sırasında talihsiz bir sakatlık yaşayan Semih Öztürk'e destek oldu.

Demet Akalın'dan Semih Öztürk mesajı

Semih'in parmağı kırıldığı sıradaki rakibi Serkay Tütüncü'ye "Bu kadar nefretle vurmaya da ne gerek var" şeklinde eleştiride bulunan ünlü şarkıcı, "Kanım çekildi, nefesimiz tutuldu inşallah düzelir en kısa zamanda! Bu kadar nefretle vurmaya da ne gerek var o da ayrı! Zaten bunlar düşman" mesajını yayımladı.

SURVİVOR'DA SEMİH ÖZTÜRK'E SAKATLIK ŞOKU!

Survivor 2016’da Pazar akşamı yayınlanan bölümde Semih şok bir sakatlık yaşadı. Dokunulmazlık oyunu sırasında Serkay’la havuzda denge oyunu oynayan Semih Öztürk, oyun sırasında suya düşerken parmağını kırdı. Doktor Metin Kuş’un müdahele ettiği Semih’in durumunu gören diğer yarışmacılar da büyük bir şok yaşadı. Dokunulmazlık yarışması sırasında aldığı darbe sonucu parmağı kırılan Semih Öztürk, doktor tarafından hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Semih’in parmağının ters döndüğü anlaşılan görüntülerde, “Doktor parmağım düzelir mi onu söyle” diyen Semih’e doktor ‘Beni aşan bir müdahale hastaneye gideceğiz’ açıklamasında bulundu. Doktor Metin Kuş, ilk müdahele sırasında Semih’e sık sık parmağına bakmaması uyarısında bulundu. Semih Öztürk doktor gözetiminde tam donanımlı hastanede el cerrahisi servisinde tedavi altına alındı.semih-öztürk-survivor

Semih’in sakatlığıyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Survivor’da Semih Öztürk’ün yaşadığı kaza sonrası yarışmaya devam edip edemeyeceği ise büyük merak konusu oldu.

ACUN ILICALI VE KURRETÜLAYN MATUR'UN SEMİH ÖZTÜRK TARTIŞMASI!

Survivor 2016’nın Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Semih Öztürk ödül oyunu sırasında şok bir sakatlık yaşadı. Havuzdaki oyun sırasında düşen ve parmağı kırılan Semih Öztürk, doktor tarafından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Semih Öztürk’ün Ütopya’da birlikte yarıştığı sevgilisi Kurretülayn Matur ise Semih’in sakatlığından sonra Acun Ilıcalı’ya sosyal medya üzerinden bir mesaj yazdı. Ailesi ve kendisinin Semih’in sağlık durumunu merak ettiğini yazan Kurretülayn Matur sitem dolu ifadelerle Ilıcalı’yı eleştirdi.

Acun Ilıcalı ise Kurretülayn’a anında cevap yazarak ailesinin bilgilendirildiğini açıkladı ve “Survivor yarışmacılarımız ile ilgili yaşanan kritik durumlar en yakın aile bireylerine haber verilmektedir,arkadaşlarına değil. Babasına haber verildi. Görüldüğü gibi parmağı kırık. Hayati bir tehlikesi yok. Sende tüm sevenleri gibi bekleyebilirsen seviniriz” dedi.