Gündem Son dakika haberi... Akdeniz'de korkutan deprem

Son dakika haberi... Akdeniz'de korkutan deprem

28.01.2020 - 18:47 | Son Güncellenme:

Son dakika gelen deprem haberine göre Akdeniz açıklarında Yunanistan ve Muğla'da hissedilen 5.4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Bu depremin ardından bölge 4.1'lik ve 4.6'lık artçı depremler de meydana geldi.

Son dakika haberi... Akdenizde korkutan deprem

Son dakika haberi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de Yunanistan Dodecanese'nin 68,54 kilometre, Marmaris ilçesinin ise 142,11 kilometre açıklarında saat 18.38'de 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haberin Devamı

Deprem, yerin yaklaşık 25 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.5 olarak açıkladı.

Saat 19.12'de 4.1 büyüklüğünde bir artçı deprem daha meydana geldi. Saat 00.44'te ise aynı bölgede 4.6 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.



MUĞLA VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Muğla Valisi Esengül Civelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, an itibarıyla bölgede herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi.

Marmaris Belediye Başkanvekili Aylin Yüksel ise depremi hissetmediklerini belirterek, "İlçemizde herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. Marmaris’in çok açıklarında ve derinde olmuş." dedi.