Gündem Tartıştığı arkadaşlarını arabayla ezdi

Tartıştığı arkadaşlarını arabayla ezdi

27.06.2010 - 11:48 | Son Güncellenme:

.

Tartıştığı arkadaşlarını arabayla ezdi

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde bir kişinin tartışmanın ardından aracıyla çarptığı arkadaşlarından biri öldü, biri yaralandı, aracıyla arkadaşlarına çarpan kişi darbedildi.

Alınan bilgiye göre, dün akşam birlikte alkol aldığı iddia edilen Hamza Ünal (41), Ömer Faruk Gürses (41) ve Seyfi Yakupoğlu (47) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında, Gürses, Ünal’a yumruk attıktan sonra Yakupoğlu ile olay yerinden arabasıyla ayrıldı. Ünal ise bir süre sonra arkadaşlarını arayıp konuşmak istediğini söyleyerek, arkadaşı İsmail Şen’in taksisiyle arkadaşlarının yanına gitti.

Hamidiye köyü şehitliğine 1 kilometre uzaklıkta konuşmaya başlayan arkadaşlar arasında tekrar tartışma çıkması üzerine arabasına binen Gürses, Yakupoğlu ve Ünal’a çarptıktan sonra İsmail Şen’in taksisine çarparak durabildi.

Yakupoğlu olay yerinde hayatını kaybetti, Ünal yaralandı. Olayı öğrenen Ünal’ın arkadaşları, olay yerinde Gürses’i darbetti.

Çatalzeytin İlçe Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılar, hayati tehlike kaydıyla Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Seyfi Yakupoğlu’nun cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.