Gündem Telefonla randevulaşıp birbirlerini bıçakladılar

Telefonla randevulaşıp birbirlerini bıçakladılar

25.03.2013 - 17:39 | Son Güncellenme:

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde daha önce birbirleriyle kavga eden ve bugün telefon mesajıyla ilçe merkezinde randevulaşan iki grup genç arasında çıkan bıçaklı kavgada, 3 kişi yaralandı.

Telefonla randevulaşıp birbirlerini bıçakladılar


Yaralılardan birinin olay yerinde parmağının koptuğu belirlendi.

Olay, saat 14.30 sıralarında Hacı Halil Mahallesi Eski Çarşı'da meydana geldi. Daha önce aralarında kavga ettikleri belirlenen ve yaşları 19- 22 arasında değişen 7-8 kişilik grup, cep telefonu mesajıyla randevulaştı. Eski Çarşı'da buluşan gençler arasında kısa süreli tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Bir anda birbirlerine bıçak çeken gençler ortalığı kan gölüne çevirdi. Çok sayıda kişi kavgayı izlerken, olay yerindeki polisler de yetersiz kalınca çevik kuvvet ekibi geldi. Olayda Sertekin Aktaş kol ve karnından, ayrıca sağ elinde bir parmağı koptuğu anlaşılan İrfan Çalışkan karın ve kolundan, Uğur Çiflik adlı genç de kolundan aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar hastanelere sevk edildi. Kavga eden gruptaki 3 kişi gözaltına alınırken bazı kişilerin de arandığı belirtildi.