Gündem TEM'de şoke eden anlar! Camdan sarktı, diğer araçtaki sürücüye yumruk attı

TEM'de şoke eden anlar! Camdan sarktı, diğer araçtaki sürücüye yumruk attı

15.08.2023 - 16:07 | Son Güncellenme:

TEM Otoyolu Esenyurt istikametinde yaşanan yol tartışması şoke etti. Trafiği birbirine katan tartışmada bir aracın camından sarkan kişi diğer sürücüye saldırdı.

Olay, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Esenyurt istikametinde meydana geldi. İddiaya göre seyir halindeki hafif ticari araç sürücüsü ile kamyonet sürücüsü arasında yol tartışması çıktı.

Haberin Devamı

Tartışmada ticari aracın önüne geçen kamyonet, sol şeritte yavaş giderek diğer sürücüye yol vermedi. Kamyonet sürücüsü, onu geçmek isteyip sağ şeride giden aracın öne kırarak engel olmaya devam etti.

CAMDAN DIŞARI ÇIKTI, YUMRUK ATTI

Ticari araç içindeki şahıs,camdan dışarı çıkarak kamyonet şoförüne bağırmaya başladı. Bir şekilde kamyonetin önüne geçen araç, bir süre sonra aynı hizaya geldi. Aracın sağ koltuğundaki şahıs, camdan sarkarak kamyonet sürücüsüne yumruk attı.

YAŞANANLAR KAMERADA

Yaşanan olayı hayretler içerisinde izleyen trafikteki vatandaşlar, kavgayı cep telefonu ile görüntüledi. (İHA)

ÇEŞME'DE BEACH CLUB'A ALINMADILAR, RASTGELE ATEŞ AÇTILAR

Olay, geçen pazar, saat 15.00 sıralarında Sakarya Mahallesi, Aya Yorgi Koyu'nda bir beach clup önünde meydana geldi. Rezervasyonları olmadığı gerekçesiyle içeri alınmayan H.K.A. (17) ve M.E.A. (17), yanlarındaki tabancalarla rastgele çevreye ateş açtı.

Haberin Devamı

Kurşunlardan biri beach club'ın önünde bekleyen taksi şoförü F.G.'nin omzuna, biri de aracının ön camına isabet etti. Beach club'ta tedirginlik yaşanırken, saldırganlar otomobille kaçtı.

İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Taksi şoförü F.G., ambulansla Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. F.G., buradaki ilk müdahalenin ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

OTOMATİK TABANCAYLA YAKALANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, kamera görüntülerinden şüphelilerin, Çeşme Otoyolu Alaçatı Gişeler mevkisinde araç değiştirdiklerini belirledi. İstihbarat Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.K.A. ve M.E.A.'yı olayda kullandıkları tabanca ve 'akrep' olarak tabir edilen otomatik tabancayla yakaladı.

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen H.K.A. ve M.E.A., burada verdikleri ifadelerinde; işletme sahipleriyle önceden husumetlerinin bulunmadığını ve kendilerini içeri almadıkları için çıkan tartışma sonucunda olayın meydana geldiğini söyledikleri öğrenildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. (Tolga TAHÇI/İZMİR, DHA)

Haberin Devamı

DİYARBAKIR'DA TAŞLI, SOPALI, TABURELİ KAVGA

Olay, dün akşam saatlerinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, büyüyerek taşlı, sopalı ve tabureli kavgaya dönüştü.

Kavgada isimleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alınırken, olaya karışanlar, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. (Gıyasettin TETİK/DİYARBAKIR DHA)