Gündem Üç Adam'a bu hafta kimler konuk oldu?

Üç Adam'a bu hafta kimler konuk oldu?

24.11.2015 - 08:52 | Son Güncellenme:

TV 8'in sevilen programı Üç Adam nefes kesen son bölümü ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Geçtiğimiz hafta Adana Merkez Patlıyor Herkes klibi 3 Adam'ın en çok konuşulan konusu olmuştu. Peki Üç Adam'da bu hafta neler ve kimler konuk oldu?

Üç Adama bu hafta kimler konuk oldu

Tv8 ekranlarında fırtınalar estiren 3 Adam yeni sezonda da müzik ve ekran dünyasının ünlü isimlerini konuk etmeye devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen Üç Adam programın yine nefes kesti. Peki 3 Adam'a bu hafta kimler konuk oldu? Ayrıntılar haberimizde...

3 ADAM SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3 Adam, 25 Kasım Çarşamba akşamı canlı yayınla TV8’de. 3 Adam bu hafta; Mustafa Sandal’ı konuk ediyor. Şarkılar ve hoş sohbet eşliğinde harika bir program sizleri bekliyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonlarından illüzyonist Burak ve Kıvanç 3 Adam ile birlikte eğlenceli keyifli dakikalar yaşatıyor.

Haberin Devamı

3 Adam’a bu yıl sadece skeçler ve stüdyo konukları değil, siz de katılacaksınız! TV8 Yan Ekran Uygulamasını akıllı telefonuna indiren tüm izleyiciler 3 Adam’ın sohbetlerine dahil olacaksınız.

Üç Adam'ın geçtiğmiz haftaki konukları, Git Başımda filminin oyuncuları Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak, modacı Buse Terim ve şarkıcı Ziynet Sali'ydi. Programda hazırlanan eğlenceli skeçler, diyaloglar ve espriler ekran başındaki izleyenleri kahkahaya boğdu.

Sürprizlerin eksik olmadığı 3 Adam programının 2 sunucusu; Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç, son zamanların en çok konuşulan şarkısı 'Adana Merkez patlıyor herkes' şarkısına klip çekti. Stüdyodakiler ve ekran başındakiler, skeçte Zalim ve Çilekeş adlı iki karakteri canlandıran Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler'in emo halleriyle kahkaya boğulurken, Adana Merkez Patlıyor Herkes klibi sosyal medyada da damga vurdu.

Skeçle karışık klipte; Eser Yenenler ile Oğuzhan Koç, Zalim ve Çilekeş isimli iki arkadaşı canlandırıyor. Saç ve giyim şekilleriyle dikkat çeken iki Zalim ve Çilekeş karaktarleri, "Adana Merkez patlıyor herkes" isimli şarkıda kendinden geçiyor.

OĞUZHAN KOÇ KİMDİR?

13 Mayıs 1985'te doğan Oğuzhan Koç, Müzik eğitimi veren özel bir koronun giriş sınavlarını kazandıktan sonra müziğe ilk adımını atmıştır. 8 yaşında Bursa Devlet konservatuarı hocalarıdan müzik eğitimi almaya başlayan ünlü oyuncu, üniversite şenliklerinde konserler vermiştir. 2007 yılı ağustosunda BKM Atölye Oyuncuları arasına katılmakla büyük bir adım atan Oğuzhan Koç, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" isimli komedi programında sergilediği oyunculuk performansına müzik yeteneğini de ekleyerek kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. Oyunculuğunun yanı sıra müzik kariyeriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu, Ferhat Göçer, Gülben Ergen gibi isimlere beste hazırlamıştır. Oğuzhan Koç, Star TV'de 2013 Mayıs ayında Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile beraber 3+1 isimli gece şovuyla ekranlarda olmaya devam etmektedir.

ESER YENENLER KİMDİR?

14 Şubat 1984 doğumlu olan Eser Yenenler, 11 yaşında tiyatroya başlamıştır. Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan oyuncu, Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer almıştır. 2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandıran Eser Yenenler, bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuş, BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başlamıştır.

İBRAHİM BÜYÜKAK KİMDİR?

Ağustos 1983 yılında İstanbul’ da dünyaya gelen genç oyuncu İstanbul’ da ilk orta ve lise eğitimi sorası Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi idari bilimler fakültesi İktisat bölümünü kazanmış ve başarı ile bitirerek mezun olmuştur. Köşe yazarlığına Başladığı Bursa Olay Gazetesinde isminden söz ettiren genç oyuncu Gırgır dergisi, Leman ve lemanyak’ ta farklı yazılarla ciddi bir yazarlık tecrübesi yaşamıştır.

Yılmaz Erdoğan’ a ait BKM mutfak kadrosuna dâhil olan İbrahim BÜYÜKAK 4 yıl boyunca çok güzel hareketler adlı tiyatro oyunlarında rol almış skeç yazmış ve oyunculuk deneyimini artırmıştır. Bunun yanı sıra Neşeli hayat adlı sinema filmi ile ilk sinema tecrübesini yaşayan oyuncu Eser ve Oğuzhan ile 3 Adam'ı sunmaktadır.