11 Eylül Saldırıları

11 Eylül Saldırıları

Son dakika 11 Eylül saldırıları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 11 Eylül saldırıları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 11 Eylül saldırıları haber sayfamızda...

11 Eylül Saldırıları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 779 11 eylül saldırıları haberi bulunmuştur.
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
Yaşayan Nostradamus'tan savaş kehaneti! Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler
Yaşayan Nostradamus'tan savaş kehaneti! Konumu ve katılacak ülkeleri söyledi: Ölülerle iletişime geçecekler Yaşayan Nostradamus lakaplı Brezilyalı kahin Athos Salomé 2024 yılı içinde küresel bir savaş çıkacağını belirterek ilginç açıklamalara imza attı.
8.03.2024 Dünya
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Ünlü kahin Nostradamus 2024'ü yazdı! 400 yıllık korkutan kehanetler
Ünlü kahin Nostradamus 2024'ü yazdı! 400 yıllık korkutan kehanetler Dünyaca ünlü kahin Nostradamus 1555 tarihli "Les Propheties" (Kehanetler) adlı yazılarında 2024 yılında yaşanacakları tahmin etti. Şimdiye kadar dünyada yaşanan birçok kritik gelişmeyi bilen Nostradamus'un bu tahminleri korku yarattı.
26.12.2023 Dünya
11 Eylül saldırılarının yıldönümünde Biden'dan 'birlik' mesajı
11 Eylül saldırılarının yıldönümünde Biden'dan 'birlik' mesajı 11 Eylül terör saldırılarının 22. yılında yapılan anma töreninde konuşanBiden, 'En uzun savaşımız sona erdi ancak ABD'ye, halkına, müttefiklerine karşı yapılacak bir başka saldırıyı engelleme kararlılığımız asla sona ermeyecek' ifadeleri kullandı.
12.09.2023 Dünya
Biden törene katılmadı! ABD'nin en korkunç günü anıldı
Biden törene katılmadı! ABD'nin en korkunç günü anıldı ABD’nin New York kentinde 11 Eylül 2001’de İkiz Kuleler'e düzenlenen terör saldırılarının kurbanları, yıkılan İkiz Kuleler'in yerine inşa edilen anıt parkta anıldı. Törene ABD Başkanı Joe Biden katılmadı.
11.09.2023 Dünya
ABD askerlerine iğrenç emir! Afganistan'daki rezalet 11 Eylül'de ortaya çıktı
ABD askerlerine iğrenç emir! Afganistan'daki rezalet 11 Eylül'de ortaya çıktı 11 Eylül saldırılarının yıldönümünde yerel basına konuşan eski ABD askerleri Afganistan'da görev yaparken aldıkları skandal emri kamuoyu ile paylaştı.
11.09.2023 Dünya
Sonbaharda yeni savaş! 'Her şeyi bilen' Simpsonlar'dan 18 yıllık tahmin
Sonbaharda yeni savaş! 'Her şeyi bilen' Simpsonlar'dan 18 yıllık tahmin Dünyada yaşanacak önemli olayları yıllar önce çektikleri bölümlerde işleyen ünlü çizgi dizi Simpsonlar'ın son tahminini ABD'li gazeteci gündeme getirdi.
18.07.2023 Dünya
Orta Doğu'da petrol rezervinin biteceği tarih! 'Geride sadece 2 alternatif var'
Orta Doğu'da petrol rezervinin biteceği tarih! 'Geride sadece 2 alternatif var' 'Siyah altın' olarak bilinen ve önemli bir bölümü Orta Doğu’dan çıkarılan petrol, geçmişten bu yana birçok savaşın altındaki başlıca neden. Kan ve gözyaşı yakın zamanda sona erecek gibi görünmüyor ancak aynı durum petrol için geçerli değil. Araştırmacılara göre Orta Doğu'daki petrol rezervinin bitmesine çok az bir zaman kaldı ve geride ise sadece iki alternatif var.
17.06.2023 Dünya
Usame Bin Ladin'i öldüren ABD askeri! Sakalından tanıdı
Usame Bin Ladin'i öldüren ABD askeri! Sakalından tanıdı 11 Eylül saldırıları sonrası dünyanın her yerinde aranan Bin Ladin 2011 yılında öldürüldü. Terör örgütü El-Kaide'nin liderini o dönem öldüren ABD askeri ise yaşadıklarını yıllar sonra anlattı ve operasyonun detaylarını paylaştı.
17.04.2023 Dünya
Bir zamanlar Afganistan! Şaşırtan bu değişimin altındaki sebep ne?
Bir zamanlar Afganistan! Şaşırtan bu değişimin altındaki sebep ne? Geçtiğimiz 50 yılda Afganistan savaş, kan ve gözyaşının merkezlerinden birisi haline gelmiş olsa da 1960’lı yıllarda durum bugün olduğundan çok farklıydı. İşte şaşırtan değişimin arka planında yaşananlar...
12.03.2023 Dünya
Türk hekimden çığır açacak buluş: Kansızlık hastanın gözünden anlaşılacak
Türk hekimden çığır açacak buluş: Kansızlık hastanın gözünden anlaşılacak  Amerika’ya mühendislik okumaya gitti, aynı anda iki farklı mühendislik dalını birden okudu. Mühendislikte öğrenciyken kurs alıp cep harçlığı için ambulanslarda paramedik olarak çalıştı. Acil tıbba merak sarınca, mühendisliği bitirip tıp fakültesine de girdi. Şimdi Brown Üniversitesi’nde hem acil tıp, hem de mühendislik profesörü olarak acil durum ve afet tıbbı direktörlüğü yapan Prof. Dr. Selim Suner, kansızlığı göz içinden sadece 2 saniye içinde ölçebilen bir uygulama geliştirdi.
11.12.2022 Haberler
Türk hekimden çığır açacak buluş! Dünya nüfusunun yaklaşık üçte birinde görülüyor
Türk hekimden çığır açacak buluş! Dünya nüfusunun yaklaşık üçte birinde görülüyor  Amerika’ya mühendislik okumaya gitti, aynı anda iki farklı mühendislik dalını birden okudu. Mühendislikte öğrenciyken kurs alıp cep harçlığı için ambulanslarda paramedik olarak çalıştı. Acil tıbba merak sarınca, mühendisliği bitirip tıp fakültesine de girdi. Şimdi Brown Üniversitesi’nde hem acil tıp, hem de mühendislik profesörü olarak acil durum ve afet tıbbı direktörlüğü yapan Prof. Dr. Selim Suner, kansızlığı göz içinden sadece 2 saniye içinde ölçebilen bir uygulama geliştirdi.
11.12.2022 Gündem
‘Yatağında ölen El Kaide lideri yok’
‘Yatağında ölen El Kaide lideri yok’ El Kaide terör örgütü lideri Zevahiri’nin ABD tarafından öldürülmesinin ardından örgütü Milliyet’e değerlendiren Prof. Dr. Erkmen, bu saldırının ardından terör örgütünün farklı bir evreye geçiş yapabileceğini belirtti.
4.08.2022 Gündem
THY’nin başarısı için liderlik ödülü geldi
THY’nin başarısı için liderlik ödülü geldi Pandemi döneminde yaptığı projeler ile Türk Hava Yolları’nın (THY) başarılı bir şekilde toparlanmasını sağlayan Genel Müdür Bilal Ekşi, 2022 yılı üst düzey liderlik ödülünü almaya hak kazandı. FlightGlobal markası olan Airline Business ve danışmanlık şirketi Korn Ferry’nin iş birliğiyle yapılan bağımsız araştırma uluslararası havayolu şirket ve yöneticilerini 6 farklı kategoride (Liderlik, Sektör, Düşük Maliyet ve Hava Kargo Liderliği, Yenilik ve Dönüşüm ile Çevresel Yönetim) değerlendirildi.
19.07.2022 Ekonomi
Simpsons kehanetleri gerçek mi?
Simpsons kehanetleri gerçek mi? Yayın hayatına 1989 yılında başlayıp günümüzde kadar gelen bu çizgi dizi hakkında sosyal medyada türlü türlü tevatürler dolaşıyor. Bazıları dizinin gerçekten gelecekte olacakları doğru tahmin edebildiğine inanıyor. Peki bu iddialar gerçekler mi?
1.06.2022 Ekran
Korkutan Putin kehaneti ortaya çıktı: Kimse durduramayacak!
Korkutan Putin kehaneti ortaya çıktı: Kimse durduramayacak! "Balkanlar’ın Nostradamus'u" olarak bilinen Baba Vanga’nın kehanetleri herkesi hayrete düşürüyor. Küçük yaşlarda görme yetisini kaybeden Baba Vanga’nın11 Eylül saldırılarından, Covid-19 pandemisine kadar pek çok kehanetini gerçekleşti. 50 yılık kariyerine yüzlerce kehanet sığdıran Baba Vanga, şimdilerde Rus lider Putin için yaptığı öngörüsü ile konuşuluyor.
28.03.2022 Dünya
Düzeni de sarstı!
Düzeni de sarstı! Rusya-Ukrayna savaşı, insani kriz ve Kremlin'e yönelik yaptırımlarla kendini gösterirken, dünya çapında "yeni jeopolitik düzen" noktasında da önemli değişimleri tetikledi...
7.03.2022 Dünya
ABD hem Taliban'ı hem de eski yönetimden kalma diplomatları kızdırdı
ABD hem Taliban'ı hem de eski yönetimden kalma diplomatları kızdırdı Afganistan'ın varlıklarına ABD tarafından el konulmasının yankıları sürüyor. Hem Taliban hem de Batı destekli eski hükümetin atadığı diplomatlar durumdan rahatsız.
15.02.2022 Dünya
Şarkı söylemenin dayanılmaz güzelliği
Şarkı söylemenin dayanılmaz güzelliği Bir dönem neredeyse unutulmaya yüz tutan müzikaller, 2000’lerin başından itibaren yeniden perdeye gelmeye ve hayatımızı renklendirmeye başladı
19.12.2021 Kültür Sanat
'Ölümü takıntı yapmak felç edebilir’ dedi, gizemini çözemeden öldü!
'Ölümü takıntı yapmak felç edebilir’ dedi, gizemini çözemeden öldü! Keder hakkında üretken bir şekilde yazdı, dünyayı sarsan terör saldırıları sonrasında geride kalan yaslı insanlara, sevdiklerini ve yakınlarını kaybedenlere danışmanlık yaptı. Çocuklara özel ilgi gösterdi, onlara ölümü anlattı. İşte "acı, sevgi için ödediğimiz bedeldir" diyen Earl Grollman'ın umut veren hikâyesi...
14.11.2021 Dünya
11 Eylül görüntüleri Google Earth’te ortaya çıktı!
11 Eylül görüntüleri Google Earth’te ortaya çıktı! Günler önce yıl dönümü kutlanan 11 Eylül 2001 saldırılarının ardından Google Earth üzerinden o dönemki görüntüleri ortaya çıktı. Felaket gününe ait fotoğraflarda, New York'ta yerle bir edilmiş Dünya Ticaret Merkezi'nin çevresinde, şehrin dört bir yanından büyük bir bulutun altında olduğu net bir şekilde görülüyor.
16.09.2021 Teknoloji
‘11 Eylül travmasını tüm dünya çekiyor’
‘11 Eylül travmasını tüm dünya çekiyor’ Türkiye’nin Washington eski Büyükelçisi Faruk Loğoğlu, 11 Eylül’de büyük bir travma geçiren ABD’nin bunu tüm dünyaya yaşattığı görüşünde. Loğoğlu, ‘ Bu travmanın ceremesini sadece ABD değil, o tarihten bu yana dış ilişkilerde yaptıkları yanlışlar nedeniyle tüm dünya çekiyor’ dedi
12.09.2021 Dünya
‘Artık eski Amerika yok’
‘Artık eski Amerika yok’ İstanbul Bilgi Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü, Emeritus Profesörü İlter Turan, Milliyet’e yaptığı açıklamalarda 11 Eylül saldırıları ve sonrasında dünyadaki ortaya çıkan gelişmeleri değerlendirdi.
12.09.2021 Dünya
New York’ta 11 Eylül saldırılarının yıl dönümünde anma töreni başladı
New York’ta 11 Eylül saldırılarının yıl dönümünde anma töreni başladı ABD'de yaklaşık 3 bin kişinin ölümüne neden olan ve ülke tarihine en büyük terör saldırısı olarak geçen 11 Eylül 2001 saldırılarının 20. yılında, kurbanlar ABD Başkanı Joe Biden’ın da katıldığı törenle anıldı.
11.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

11 Eylül Saldırıları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.