2022 Muhtarlar Günü mesajları ve sözleri | Muhtarlar Günü mesajları için en farklı seçenekler...
2022 Muhtarlar Günü mesajları ve sözleri | Muhtarlar Günü mesajları için en farklı seçenekler... Muhtarlar günü ne zaman ortaya çıktı, tarih nedir? Köy ve mahalle yönetiminde bulunan ve yerel yönetimin ilk halkası olarak bilinen muhtarlığın tarihi 1800'lü yıllara dayanıyor. Yönetimde önemli bir noktada bulunan muhtarlar için ise 2015 yıllından bu yana 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlanıyor. Bu özel mesleğe sahip yakınlarınıza ise birbirinden anlamlı resimli en güzel Muhtarlar günü mesajlarını iletin! İşte, Muhtarlar Günü mesajları ve sözleri...
19.10.2022 Bilgi Rehberi
Bakan Soylu, muhtarlarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Soylu, muhtarlarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '19 Ekim Muhtarlar Günü' nedeniyle muhtarlarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.10.2020 Siyaset
‘Muhtarlar, temel taşımız’
‘Muhtarlar, temel taşımız’ AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde, Konak ve Karabağlar ilçelerinden muhtarları ağırladı. Delican, “Muhtarlar, demokrasinin ve halka hizmetin temel yapı taşıdır” dedi
21.10.2017 Ege
‘Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz’
‘Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz’ Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Soylu, ilçesindeki 46 mahalle muhtarı ile öğle yemeğinde buluştu.
21.10.2017 Ege
Soylu: Muhtarlarımız, vatan müdafaasında her zaman ön saflarda yer aldı
Soylu: Muhtarlarımız, vatan müdafaasında her zaman ön saflarda yer aldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçimle işbaşına gelen  muhtarların vatan müdafaasında her zaman ön saflarda yer aldığının Çanakkale  Zaferi'nden, Kurtuluş Savaşı günlerinden beri bilinen bir gerçek olduğunu  belirterek, "Aynı asil ruhu 15 Temmuz gecesi de görmüş olmak, bu milletin  evlatları için bir gurur ve umut kaynağı olmuştur." ifadesini kullandı.
19.10.2017 Siyaset