200

200

Son dakika 200 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 200 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 200 haber sayfamızda...

200

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 87.985 200 haberi bulunmuştur.
PFDK'dan 4 Süper Lig kulübüne para cezası
PFDK'dan 4 Süper Lig kulübüne para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş'a 312 bin TL, Trabzonspor'a 440 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 432 bin TL ve Kayserispor'a 112 bin TL para cezası kesti.
25.04.2024 Süper Lig
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun Her saatte keyifle tüketilen tuzlu kurabiyeler, çay saatlerinin ve misafir ağırlamanın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Eğer pastaneden alınan tuzlu kurabiyeleri aratmayacak hatta onlardan daha lezzetli, ev yapımı kurabiyeler hazırlamak istiyorsanız, bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Bu tarif hem sizi bayatlama derdinden kurtaracak hem de kıyır kıyır olacak.
25.04.2024 Püf Noktası
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir'
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Büyüme performansı açısından, ülkemiz 2023 yılında Avrupa Birliği ülkeleri ve OECD ülkeleri arasında 2'nci sırada yer aldı. Bölgemizi etkileyen olumsuz jeopolitik gelişmelerin yaşandığı, depremin yaralarının sarıldığı, küresel ticari faaliyetlerin azaldığı bir dönemde sağlanan büyüme, ekonomimizin gücünü göstermektedir" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Depremzedelere 6 milyon 750 bin TL borç çıkartıldığı, tamamen iftiradır
Bakan Özhaseki: Depremzedelere 6 milyon 750 bin TL borç çıkartıldığı, tamamen iftiradır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Ekonomi
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor!
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar...
25.04.2024 Haberler
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz”
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti!
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti! Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında yargılanan Engin- Dilan Polat çifti için mahkeme ara kararını açıkladı. Kararı duyan Dilan Polat sinir krizi geçirdi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024 | BAĞKUR erken emeklilikte 7200 prim sayısı yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak?  Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor?
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024 | BAĞKUR erken emeklilikte 7200 prim sayısı yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Esnafa erken emeklilik fırsatında son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bağ-Kurluların prim gün sayısının 9 binden 7 bin 200'e düşürülmesine ilişkin çalışmalar yolda. Uzun zamandır kamuoyunun gündeminde olan konuya dair resmi açıklamalar, binlerce Bağ-Kurlu tarafından bekleniyor. Peki, Bağ-Kur'da 7200 prim gün sayısı ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Bağ-Kur prim düşüşünde son durum...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile düzenlediği basın toplantısında “Almanya ile savunma sanayiinde karşılaştığımız kısıtlamaları artık gündemimizden tamamen çıkartalım istiyoruz. Engelleri değil bundan sonra ortak üretimi konuşalım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Libya'da gökyüzünün rengi turuncuya döndü
Libya'da gökyüzünün rengi turuncuya döndü Kuzey Afrika ülkesi Libya'da Sahra Çölü'nden gelen toz bulutunun etkisiyle gökyüzü turuncuya büründü.
24.04.2024 Haberler
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'nin yayınladığı rapora tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'nin yayınladığı rapora tepki Dışişleri Bakanlığı ABD'nin yayınladığı “2023 İnsan Hakları Raporu” konusunda yazılı bir açıklama yayınladı.
24.04.2024 Dünya
Savaşta son dakika... AFP duyurdu: İran çekildi! Artık asker yok, her şeyi kapatıp gittiler
Savaşta son dakika... AFP duyurdu: İran çekildi! Artık asker yok, her şeyi kapatıp gittiler Kuzey Kore'den havalanıp Tahran'a inen uçağı resmi ajansı tek cümlelik bir haberle duyurdu, İran medyasında sessizlik var. Uluslararası haber ajansı AFP ise, misillemeyle görünür hale gelen gizli savaştaki yeni koordinatları verdi.
24.04.2024 Dünya
“Levrek ve çipuraya rağbet var”
“Levrek ve çipuraya rağbet var” Kebabın başkenti Adana'da kırmızı etin yanı sıra balık tüketimi de her geçen gün artıyor.
24.04.2024 Ekonomi
ABD'de mortgage faizi 5 ayın en yükseğinde
ABD'de mortgage faizi 5 ayın en yükseğinde ABD'de geçen hafta mortgage faizlerinde yükseliş devam etti ve yaklaşık 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı, başvurular buna bağlı olarak düşüşe geçti.
24.04.2024 Uzmanpara
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı! Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem!
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz'
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz' Özel sektördeki işinden istifa ederek topraksız tarım yapmaya başlayan Ziraat Yüksek Mühendisi Mesut Can, bu işin oldukça kazançlı olduğunu söylüyor. İşin ve pazarın iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Can, "20 bin marulu çöpe atanların da olduğunu da biliyorum" diyerek topraksız tarımdan yüzde 500 nasıl kar ettiğini anlattı.
24.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe'yi seri penaltılarda durdurmuştu! Konstantinos Tzolakis'e dev talip
Fenerbahçe'yi seri penaltılarda durdurmuştu! Konstantinos Tzolakis'e dev talip UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale yükselme başarısı gösteren Olympiakos'un kalecisi Konstantinos Tzolakis'in Fenerbahçe maçındaki performansı sonrası Avrupa devinin radarına girdiği öğrenildi. Genç file bekçisi için transfer görüşmelerinin başladığı aktarıldı.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Pazar günü yurt genelinde değişiyor
Meteoroloji son dakika duyurdu! Pazar günü yurt genelinde değişiyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre pazar günü yurt genelinde yağışlı bir hava etkisini gösterecek. İşte detaylar...
23.04.2024 Gündem
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı Twitter, yeni adıyla X kullanıcıları 'Twitter çöktü mü?', 'Twitter neden açılmıyor?', 'Twitter'da sorun mu var?' sorularını sıklıkla yöneltirken bazı kullanıcılar platforma giremediklerini bildirdi.
23.04.2024 Gündem
İstanbul'da rüşvete suçüstü! Vergi dairesinde şoke eden teklif
İstanbul'da rüşvete suçüstü! Vergi dairesinde şoke eden teklif İstanbul'da vergi borcu olan bir kişiyi, tehdit ederek rüşvet istediği öne sürülen vergi dairesinde görevli gelir uzmanı ve icra memuru suçüstü yakalandı.
23.04.2024 Gündem
Antalya’daki teleferik kazası korkuttu, Rize’de ‘varagel’e ilgi azaldı
Antalya’daki teleferik kazası korkuttu, Rize’de ‘varagel’e ilgi azaldı Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı. Yük ve eşya taşıma dışında teleferiğin kullanılmaması konusunda komşularını uyaran Hüseyin Kazdal, Malum kazanın korkusu yetti; Antalya'daki kazayı görenler bunu kullanmazlar dedi.
23.04.2024 Haberler
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu?
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu? İngiltere hükümetinin ülkeye yasa dışı yollarla giren bazı sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için iki yıldır geçirmeye uğraştığı plan Avam Kamarası'nda onaylandı.
23.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

200 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.