35 Yaş

35 Yaş

Son dakika 35 yaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 35 yaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 35 yaş haber sayfamızda...

35 Yaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.316 35 yaş haberi bulunmuştur.
Sahneye geç çıktı, olanlar oldu! Madonna'ya ikinci dava
Sahneye geç çıktı, olanlar oldu! Madonna'ya ikinci dava Dünyaca ünlü şarkıcılardan biri olan Madonna, 'Celebration' (Kutlama) adlı turnesi kapsamında müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Canlı performansları ve sahne gösterileriyle adından söz ettiren Madonna, sahneye geç çıkınca, hayranlarının hedefi oldu..
24.04.2024 Cadde
Doktor Kulalı, down sendromunda 'ileri anne yaşı' faktörüne dikkat çekti
Doktor Kulalı, down sendromunda 'ileri anne yaşı' faktörüne dikkat çekti Ankara'da doğduktan 3 gün sonra 'Down sendromu' tanısı alan Beyza Hüma Karaçor'un doktoru Etlik Şehir Hastanesi'nden Çocuk Genetik Uzmanı Dr. Melike Ataseven Kulalı, Down sendromunda 'ileri anne yaşı' faktörüne dikkat çekti.
21.03.2024 Gündem
İŞKUR'dan kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek
İŞKUR'dan kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek İŞKUR, aktif işgücü programları ile nitelikli işgücünün yetiştirilmesine yönelik işyerlerine destek olmaya devam ediyor.
14.03.2024 Ekonomi
Eşit katılım için #tutungeliyoruz
Eşit katılım için #tutungeliyoruz UN Women Türkiye, yerel seçim öncesi başlattığı kampanyayla siyasi partilere koltukları, mazbataları kadın adaylar için “#tutungeliyoruz” diye seslenerek aday listelerinde daha fazla kadın belediye başkanı ve kadın belediye meclisi üyesi talep ediyor.
26.02.2024 Ekonomi
Mesut Özil yeşil sahalara geri dönüyor! Efsanelerle rakip olacak
Mesut Özil yeşil sahalara geri dönüyor! Efsanelerle rakip olacak Türkiye'de Fenerbahçe ve Başakşehir'de forma giyen Mesut Özil hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. 34 yaşında futbol kariyerini noktalayan Mesut Özil, yeşil sahalara geri dönüyor...
6.02.2024 Dünyadan Futbol
Traktöre hücum!
Traktöre hücum! Dünyanın dördüncü büyük traktör pazarı olan Türkiye’de son dönemde enflasyona bağlı fiyat artışları talebi öne çekti. Sektör temsilcileri kullanımdaki 2.1 milyon traktörün 650 bininin 35 yaşın üstünde olduğunu belirterek yenilemede çevreye duyarlı araçların tercih edilmesini öneriyor.
31.01.2024 Ekonomi
Evrim Akın bu kez Erman Toroğlu ve 35 yaş küçük eşinin boğaz manzaralı evine konuk oldu! Erman Toroğlu'nun eşi kimdir?
Evrim Akın bu kez Erman Toroğlu ve 35 yaş küçük eşinin boğaz manzaralı evine konuk oldu! Erman Toroğlu'nun eşi kimdir? Kanal D ekranlarındaki 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu eski hakem Erman Toroğlu oldu. Sunucu Toroğlu ve kendisinden 35 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz, Evrim Akın'ı boğaz manzaralı evlerinde ağırladı. İşte o detaylar...
29.01.2024 Gündem
Erman Toroğlu, Boğaz manzaralı evinin kapılarını açtı! 'Çıplak gezme' anısı olay oldu
Erman Toroğlu, Boğaz manzaralı evinin kapılarını açtı! 'Çıplak gezme' anısı olay oldu Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu oldu. Toroğlu, sunucu Evrim Akın’ı, Boğaz manzaralı evinde 35 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz ile birlikte ağırladı.
30.01.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil gençleşmeyi kafaya koydu! Estetik merkezinin yolunu tuttu
Mehmet Ali Erbil gençleşmeyi kafaya koydu! Estetik merkezinin yolunu tuttu Kendisinden 20 yaş küçük Gülseren Ceylan ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, daha genç görünmek için estetik merkezinin yolunu tuttu. O anları videoya aldırarak takipçileriyle paylaşan Erbil, daha dinlenmiş görüneceğini söyledi.
24.01.2024 Cadde
Spor yapan veya spora başlamayı düşünenlere ‘kalp kontrolü’ uyarısı
Spor yapan veya spora başlamayı düşünenlere ‘kalp kontrolü’ uyarısı Düzenli spor yapmak, genel vücut sağlığı açısından sayısız fayda sağlarken 35 yaş üstü kişiler, genellikle kalp damar hastalıklarına bağlı olarak, daha genç yaştakiler ise doğumsal ya da genetik kalp sorunları nedeniyle ani kardiyak tehlikelerle karşılaşabiliyor. Yapılacak kontrollerin amacının, sporla oluşabilecek ani kardiyak ölüm ve diğer muhtemel kardiyovasküler riskleri azaltmak olduğunu ifade eden Doç. Dr. Hale Ünal Aksu, “Spor yapan veya yoğun egzersize başlamayı düşünen kişilerin, öncesinde kardiyoloji kontrolünden geçmesi, muhtemel tehlikeleri ekarte etmek için önemlidir” diye konuştu.
23.01.2024 Sağlık
Genç şefler ilham verecek
Genç şefler ilham verecek Metro Türkiye ana sponsorluğunda Dude Table tarafından organize edilen ‘35 Yaş Altı 3 Şef Yarışması’nın kazananları belli oldu.
27.12.2023 Ekonomi
Gençler su krizine çözüm arıyor
Gençler su krizine çözüm arıyor  Bu yıl “Su Krizi” temasıyla 8. kez düzenlenecek Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması’nda finale kalan filmler belli oldu.
21.12.2023 Kültür Sanat
Genç şefler ‘atıksız’ mutfak için yarışacak
Genç şefler ‘atıksız’ mutfak için yarışacak İlk kez 2022 yılında hayata geçen ‘35 Yaş Altı 3 Şef Yarışması’, genç şefleri mutfakta gıda atığını azaltma, sürdürülebilir malzemeler kullanma ve daha çevreci mutfak uygulamalarını geliştirme yönünde teşvik etmek amacıyla düzenleniyor.
28.09.2023 Ekonomi
Gençler, artık ütüyü evlerine bile sokmuyor
Gençler, artık ütüyü evlerine bile sokmuyor İngiltere’de yapılan bir araştırma 18-35 yaş arası gençlerin yüzde 30’unun evinde ütü bulunmadığını ve kıyafetlerini hiçbir zaman ütülemediklerini ortaya çıkardı.
17.09.2023 Ekonomi
Tour off Anatolia'da Kırşehir etabı tamamlandı
Tour off Anatolia'da Kırşehir etabı tamamlandı Tour off Anatolia Dünya Dağ Bisikleti Şampiyonası’nın 3'üncü etabı Kırşehir'de gerçekleşti.
26.08.2023 Diğer
550 gence bilgi ve iletişim teknolojilerinde istihdam
550 gence bilgi ve iletişim teknolojilerinde istihdam Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Sosyal Etki Tahvili Lansman Toplantısı”na katıldı.
15.08.2023 Ekonomi
Bakan Kacır: 'Önümüzdeki yıllarda yeni meslekler hayata girecek
Bakan Kacır: 'Önümüzdeki yıllarda yeni meslekler hayata girecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Boğaziçi Üniversitesi'nde 'Türkiyenin İlk Sosyal Etki Tahvili: İstanbul Kodluyor Projesi' nin tanıtım toplantısına katıldı. Bakan Kacır: 550 gencimizin bilgi ve iletişim teknolojilerinde istihdamını hedefliyoruz."dedi.
14.08.2023 Ekonomi
Madonna: Hayatta olduğum için şanslı hissediyorum
Madonna: Hayatta olduğum için şanslı hissediyorum ABD'li şarkıcı Madonna, geçirdiği 'ciddi bir bakteriyel enfeksiyon' nedeniyle 24 Haziran'da hastaneye kaldırılmış ve ardından taburcu edilmişti. Tedavisine evde devam edilen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabında sağlık durumuna dair açıklama yaptı.
31.07.2023 Cadde
Enfeksiyon sebebiyle yoğun bakımda kalan Madonna New York sokaklarında!
Enfeksiyon sebebiyle yoğun bakımda kalan Madonna New York sokaklarında! New York'taki otel odasında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan Madonna, daha sonra taburcu edilerek evde istirahat etmeye başlamıştı. Bakteriyel enfeksiyon yüzünden yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıkan Madonna, günler sonra objektiflere takıldı.
10.07.2023 Cadde
Madonna, yoğun bakıma alınmadan önce gizli bir proje üzerinde çalışıyormuş!
Madonna, yoğun bakıma alınmadan önce gizli bir proje üzerinde çalışıyormuş! ABD'li şarkıcı Madonna'nın, geçirdiği 'ciddi bir bakteriyel enfeksiyon' nedeniyle 24 Haziran'da hastaneye kaldırılmış ve ardından taburcu edilmişti. Madonna'nın, taburcu edilmesine rağmen sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilmişti. Pop müziğin dünyaca ünlü yıldızının yoğun bakıma alınmadan saatler önce, bir başka ünlü sanatçıyla gizli projesini hayata geçirmekte olduğu öğrenildi.
2.07.2023 Cadde
Madonna'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor! 'Sürekli kusuyor'
Madonna'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor! 'Sürekli kusuyor' ABD'li şarkıcı Madonna'nın, geçirdiği 'ciddi bir bakteriyel enfeksiyon' nedeniyle 24 Haziran'da hastaneye kaldırılmış ve ardından taburcu edilmişti. Madonna'nın, taburcu edilmesine rağmen sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Pop Kraliçesi'nin dünya turnesi için sıkı bir şekilde prova yaptığı ve semptomları görmezden geldiği iddia edildi.
30.06.2023 Cadde
'Popun Kraliçesi' entübe edildi! Madonna'nın sağlık durumu
'Popun Kraliçesi' entübe edildi! Madonna'nın sağlık durumu ABD'li şarkıcı Madonna'nın, geçirdiği 'ciddi bir bakteriyel enfeksiyon' nedeniyle 24 Haziran'da hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Menajeri, entübe edilerek yoğun bakıma alındığını söylenen şarkıcının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Hastaneye yatırılmasının ardından bir araya gelen ünlü ismin ailesi, yaşananlarla ilgili konuştu.
29.06.2023 Cadde
Lojistikte gençlik aşısı beklentisi
Lojistikte gençlik aşısı beklentisi Yük taşıtı sürücü istihdamını artırmaya yönelik çalışmalar devam ediyor. Gençler için mesleğin cazip hale getirilmesi gerektiği belirtilirken, buna yönelik kolektif çalışılmasının altı çiziliyor.
27.05.2023 Ekonomi
Kalkınmanın anahtarı kadın istihdamı
Kalkınmanın anahtarı kadın istihdamı Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD) İstihdam Çalışma Grubu ve İstanbul Ekonomi Araştırma iş birliğinde hazırlanan "Genç Kadın İstihdamı ve Yeni Ekonomi Raporu"na göre; kadın istihdamı, bireysel ve toplumsal açıdan sürdürülebilir kalkınmanın gerçekleşmesi, ülkenin ekonomik çıkarlarına ve toplumsal refaha katkısı nedeniyle, ülkelerin politikalarında yer verdiği önemli konu başlıklarından biri olarak öne çıkıyor
22.05.2023 Ekonomi
Tasarım giysi tutkusu ‘kiralamayla’ artıyor
Tasarım giysi tutkusu ‘kiralamayla’ artıyor Rentony kurucusu ve stil danışmanı Yasemin Eke, kıyafet kiralama sektörünün bir pazarlama ve iletişim kanalı haline geldiğini belirtti. Yasemin Eke, şunları söyledi:
16.05.2023 Kobi

Benzer Haber Etiketleri

35 Yaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.