64. Hükümet

64. Hükümet

Son dakika 64. Hükümet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 64. Hükümet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 64. Hükümet haber sayfamızda...

64. Hükümet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.044 64. hükümet haberi bulunmuştur.
Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Mehmet Şimşek getirildi
Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Mehmet Şimşek getirildi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini Mehmet Şimşek getirildi.
3.06.2023 Ekonomi
Aras Ailesi’nin en mutlu günü
Aras Ailesi’nin en mutlu günü İş insanı Abdurrahman-Azize Aras’ın oğulları Sinan Aras ile Şehmuz-Elif Bel’in kızları Gülsün Bel, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.
23.09.2022 Ege
İsmet Yılmaz kimdir, kaç yaşında? AK Parti TBMM Grup Başkanı seçilen İsmet Yılmaz nereli?
İsmet Yılmaz kimdir, kaç yaşında? AK Parti TBMM Grup Başkanı seçilen İsmet Yılmaz nereli? İsmet Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Başkanı seçildi. AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'ın yaşamı gündemde araştırılmaya başlandı. Peki AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz kimdir, kaç yaşında?
17.11.2021 Gündem
İstikrar ve piyasa dostu dönüşüm
İstikrar ve piyasa dostu dönüşüm Bakanlığa atanan Lütfi Elvan, “Önümüzdeki dönem, salgının etkilerinin azaldığı, yeni fırsatların oluştuğu bir toparlanma dönemi olacak. Makroekonomik istikrarı güçlendirirken, mikro reformları içeren piyasa dostu bir dönüşüm programına odaklanacağız” dedi
11.11.2020 Ekonomi
Son Dakika: Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi Elvan atandı
Son Dakika: Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi Elvan atandı Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan getirildi.
10.11.2020 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi Elvan atandı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi Elvan atandı Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan getirildi.
10.11.2020 Uzmanpara
Kanal İstanbul tartışmasında son durum! 'Eğilip bükülmeye ne gerek var'
Kanal İstanbul tartışmasında son durum! 'Eğilip bükülmeye ne gerek var' Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın Kanal İstanbul projesi ile ilgili geçmişte ve günümüzde söyledikleri tartışma yarattı. Abdülkadir Selvi, "Erdoğan, elif gibi dik durduğu için kazandı. Geçmişini inkâr edip, eğilip bükülmeye ne gerek var?" diye sordu.
30.12.2019 Gündem
İtalya'da Berlusconi'den "cumhurbaşkanlığına" yeşil ışık
İtalya'da Berlusconi'den "cumhurbaşkanlığına" yeşil ışık İtalya'da muhalefetteki Forza Italia partisinin lideri ve  eski Başbakan Silvio Berlusconi, iktidara geldiği takdirde, ülkede  "cumhurbaşkanını halkın seçmesi için referanduma gidilmesi yönünde çalışacağını"  belirterek, "Biz İtalyanların bizzat oy vererek, cumhurbaşkanını kendimiz  seçmemizin zamanı geldi." dedi.
26.02.2018 Dünya
Kabinede kan değişimi
Kabinede kan değişimi Binali Yıldırım başkanlığındaki 65. Hükümet’e 6 yeni isim girdi. Bir önceki kabinede yer alan 5 bakan ise yer değiştirdi. Önceki kabinede yer alan 5 başbakan yardımcısından biri yerini korudu, ikisi bakanlıklara kaydırıldı, ikisi ise liste dışı kaldı.
19.07.2017 Siyaset
15 yılda gerçekleşen tüm kabine revizyonları
15 yılda gerçekleşen tüm kabine revizyonları Başbakan Binali Yıldırım, 65. Hükümet'te yapılan değişiklikleri basın toplantısıyla  açıkladı. Bakanlar Kurulunun 11 üyesinde ya yer değişikliği ya da  görev değişikliği oldu. Kabineye 6 yeni isim girerken, 5 bakanın görev yeri  değişti. 5 başbakan yardımcılığından 4'ünde ise isim değişikliği yapıldı. İlk AK Parti hükümetinden günümüze kadar hangi bakanlar görev aldı, kaç bakan kabine dışı kaldı, kimler ihraç edildi? İşte 58'inci hükümetten 65'inci hükümete kadar yapılan kabine revizyonları...
19.07.2017 Siyaset
Darbe ve teröre Türkiye geçit vermedi
Darbe ve teröre Türkiye geçit vermedi 15 Temmuz darbe girişimi, kaybettiklerimiz, yüzlerce can alan terör saldırıları, ekonomik gelişmeler... İşte 2016 yılından kalan hafızalardan silinmeyecek olaylar..
30.12.2016 Gündem
Sonuna kadar  Türk birliği
Sonuna kadar Türk birliği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir iki pürüz aşıldıktan sonra, önemli ilerleme kaydedilen anayasa değişikliği teklifinin TBMM Anayasa Komisyonu’na geleceğini açıkladı.
29.11.2016 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da valilere hitap edtti. Erdoğan, "Belediye başkanlığımdan bu yana tanıdığım bu insanlar bize ve vatana ihanet ettiler. Bu can bu tende olduğu sürece mücadele edeceğim" dedi. Erdoğan, "Bakanlar Kurulu kararı veya KHK içerisinde dünyadaki bizim bilgimiz dışında hüngi ülkede Türk, Türkiye unvanı varsa bunları yasaklamamız lazım" diye konuştu.
8.09.2016 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da valilere hitap edtti. Erdoğan, "Belediye başkanlığımdan bu yana tanıdığım bu insanlar bize ve vatana ihanet ettiler. Bu can bu tende olduğu sürece mücadele edeceğim" dedi. Erdoğan, "Bakanlar Kurulu kararı veya KHK içerisinde dünyadaki bizim bilgimiz dışında hüngi ülkede Türk, Türkiye unvanı varsa bunları yasaklamamız lazım" diye konuştu.
8.09.2016 Siyaset
Bakan Tüfenkçi: "Bahoz Erdal'ın öldürüldüğü kanaatindeyim"
Bakan Tüfenkçi: "Bahoz Erdal'ın öldürüldüğü kanaatindeyim" "Bu kadar kanlı eylem ortaya koyan ve emirlerini veren birinin cezasız kalmaması lazımdı"
14.07.2016 Siyaset
Başbakan TÜSİAD  heyetini kabul etti
Başbakan TÜSİAD heyetini kabul etti TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, 64. Hükümet’le reformlar konusunda son derece kapsamlı çalışmalar başlattıklarını belirterek, “65. Hükümet’le de aynı şekilde devam edeceğimiz bütün alanların üzerinden geçtik” dedi.
10.06.2016 Ekonomi
Denetim ve yatırımla kayıp-kaçağı önleriz
Denetim ve yatırımla kayıp-kaçağı önleriz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Kayıp-kaçak bedeli hep vardı, tüketiciden de alınıyordu. Denetim ve yatırımlarla yüzde 20’lerden yüzde 14’lere çektiğimiz kayıp-kaçak seviyesini daha alt düzeye indireceğiz” dedi
4.06.2016 Ekonomi
Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Mayıs güncel dolar fiyatları
Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Mayıs güncel dolar fiyatları Dolar ne kadar oldu? Haftaya yükselişle başlayan dolar/TL, en yüksek 2,9686'yı görmesinin ardından saat 10.15 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,3 artışla 2,9625 seviyelerinde dengelendi. İşte 30 Mayıs 2016 itibariyle güncel dolar fiyatları ve dolarla ilgili tüm detaylı bilgiler...
31.05.2016 Gündem
Hükümete güvenoyu
Hükümete güvenoyu 65. Hükümet, 138 ret oyuna karşı 315 oyla güvenoyu aldı. Teşekkür konuşması yapan Başbakan Binal Yıldırım, “Seçimlerde ne kadar oy alırsak alalım, bu çatı altında güvenoyu aldıktan sonra artık herkesin hükümetiyiz, 79 milyonun hükümetiyiz” dedi
29.05.2016 Siyaset
AB’ye sert çıktı İran’a göz kırptı
AB’ye sert çıktı İran’a göz kırptı 65. Hükümet programında bir önceki hükümet programına göre en kapsamlı değişiklik dış politika ve yeni anayasa başlıklarında oldu. Başkanlık sistemi vurgulanırken, parlamenter sistem ifadesi programda hiç kullanılmadı. Cemevlerine statü verilmesi ve çözüm süreci konusu da yeni programda yer bulmadı
26.05.2016 Siyaset
'Başbakan yardımcılarının görev dağılımı belli oldu'
'Başbakan yardımcılarının görev dağılımı belli oldu' Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş 65. Hükümet'in ilk Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, Başbakan yardımcılarının görev dağılımı belli olduğunu bildirdi.
25.05.2016 Siyaset
YENİ BAKANLAR KURULU
YENİ BAKANLAR KURULU 65. Hükümeti kurmakla görevlendirilen AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayladığı yeni kabineyi açıkladı.
24.05.2016 Siyaset
Seçilme yaşı 18’e düşecek
Seçilme yaşı 18’e düşecek AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, hükümet ve parti yönetiminin şekillendiği dünkü baş döndüren trafiğin ardından, hükümet programını Meclis’e sundu.
24.05.2016 Siyaset
İSTİKRAR KABİNESİ
İSTİKRAR KABİNESİ Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı’ndaki 65. Hükümet’te ekonomi yönetimi piyasaların yakından tanıdığı isimlere emanet. Ekonomi ekibi piyasalara güven verdi
24.05.2016 Ekonomi
Yeni kabinenin yaş ortalaması 52
Yeni kabinenin yaş ortalaması 52 65. Hükümet’in yaş ortalaması 64. Hükümet’teki gibi 52 olarak belirlendi. 60 yaşındaki Binali Yıldırım’ın başbakanlığında kurulan yeni kabineye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak giren yer bulan Fatma Betül Sayan Kaya, 35 yaş ile Bakanlar Kurulu’nun en genç üyesi oldu.
24.05.2016 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

64. Hükümet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.