8 Yıl

8 Yıl

Son dakika 8 yıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 8 yıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 8 yıl haber sayfamızda...

8 Yıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 95.317 8 yıl haberi bulunmuştur.
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal (35) ve ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Çorlu tren kazası davasında 6 yıl sonra karar çıktı: Yüreğimize su serpildi
Çorlu tren kazası davasında 6 yıl sonra karar çıktı: Yüreğimize su serpildi Tekirdağ Çorlu’da 8 Temmuz 2018’de 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin de yaralandığı tren kazasıyla ilgili 13 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. 13 sanıktan dokuzuna sekiz yıl dört ay ile 17 yıl altı ay arasında değişen cezalar verildi.
26.04.2024 Gündem
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor!
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar...
25.04.2024 Haberler
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin davada verilen cezalar açıklandı.
25.04.2024 Haberler
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin davada verilen cezalar açıklandı.
25.04.2024 Gündem
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti!
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti! Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında yargılanan Engin- Dilan Polat çifti için mahkeme ara kararını açıkladı. Kararı duyan Dilan Polat sinir krizi geçirdi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıkıyor.
25.04.2024 Haberler
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıkıyor.
25.04.2024 Gündem
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın (15) öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirterek, “Oğlum geri dönüşü olmayan yola gitmiştir. Benim oğlum hayvan değildi, insandı” dedi. Baba Orhan Uman ise “15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz. 8 yıl. Hayvana yapılan saldırılarda bile insanlar daha fazla ceza alıyor” ifadelerini kullandı. Kıvanç Uman’ın dövülerek öldürüldüğü olaya ilişkin mahkeme dosyasında yer alan görüntüler de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
İzmir'de okulda taciz rezaleti! Yine aynı öğretmen
İzmir'de okulda taciz rezaleti! Yine aynı öğretmen İzmir'de görev yapan bir öğretmen hakkında, 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Öğretmen hakkında, 8 yıl önce görev yaptığı Bayraklı ilçesindeki bir okulda da soruşturma açıldığı öne sürüldü
24.04.2024 Gündem
Sahneye geç çıktı, olanlar oldu! Madonna'ya ikinci dava
Sahneye geç çıktı, olanlar oldu! Madonna'ya ikinci dava Dünyaca ünlü şarkıcılardan biri olan Madonna, 'Celebration' (Kutlama) adlı turnesi kapsamında müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Canlı performansları ve sahne gösterileriyle adından söz ettiren Madonna, sahneye geç çıkınca, hayranlarının hedefi oldu..
24.04.2024 Cadde
Ailesine kızdı, elleriyle mağara kazdı! İçerisi evden farksız, sırada jakuzi var
Ailesine kızdı, elleriyle mağara kazdı! İçerisi evden farksız, sırada jakuzi var Özellikle ergenlik döneminde ailesiyle ufak tefek tartışmalar yaşamayan neredeyse kimse yoktur. Ancak bu tartışmaların sonu, bir yer altı mağarasında yaşamaya kadar gitmemiştir! "Köye giderken eşofman giyme" diyen ailesine kızan 14 yaşındaki genç, tartışmayı ileri bir boyuta taşıyarak kendine elleriyle mağara kazdı.
22.04.2024 Yaşam
Zimmetine para geçiren bankacıya hapis cezası!
Zimmetine para geçiren bankacıya hapis cezası! Çalıştığı özel bir bankanın müşterilerine ait yüklü miktardaki parayı hesabına geçiren bankacı için verilen ceza belli oldu.
17.04.2024 Gündem
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
Andreas Pistiolis geri döndü! Yeni takımı açıklandı
Andreas Pistiolis geri döndü! Yeni takımı açıklandı Galatasaray'ın eski başantrenörü Andreas Pistiolis, CSKA Moskova ile sezon sonuna kadar anlaştı.
15.04.2024 Basketbol
BYD’nin hibriti Avrupa’dan önce Türkiye’de
BYD’nin hibriti Avrupa’dan önce Türkiye’de Dünyanın lider elektrikli araç üreticisi BYD, Türkiye’de yeni model atağını sürdürüyor. BYD, D-SUV segmentindeki şarj edilebilir hibrit “SEAL U DM-i” modelini, Avrupa’dan önce Türkiye’de satışa sundu.
15.04.2024 Otomobil
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz Ramazan Bayramı’nda cezaevindeki yakınlarını ziyaret eden ailelerin anlatımları uyuşturucu belasının ulaştığı boyutu gözler önüne serdi. Bağımlı olup suça bulaşanların aileleri ‘Bize ve çevreye zarar veriyordu. Cezaevinde olmalarına seviniyoruz’ diyor.
11.04.2024 Gündem
Şehit polis memurunun doğum gününü polis arkadaşları unutmadı
Şehit polis memurunun doğum gününü polis arkadaşları unutmadı Bayburtlu şehit polis memuru Hamit Şahin, doğum gününde de unutulmadı. Sosyal medyadan “şehidim, Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun" yorumları yağdı.
6.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor! Niğde Kurumsal Politikalar Başkanı istifa etti
İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor! Niğde Kurumsal Politikalar Başkanı istifa etti 31 Mart yerel seçimleri sonrası İYİ Parti'de yaprak dökümü yaşandı. Partinin Niğde Kurumsal Politikalar Başkanı Leyla Bozkurt partisinden istifa etti.
4.04.2024 Gündem
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanıkla ilgili karar verildi.
4.04.2024 Gündem
'Orman sevdalısıyım' demişti; orman yakmaktan hapis cezası aldı
'Orman sevdalısıyım' demişti; orman yakmaktan hapis cezası aldı Bursa’da, ormanı yaktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, evinin terasındaki çekyatta uyurken yakalanan Ali Öner'in yargılandığı davada karar çıktı.
3.04.2024 Gündem
6 yaşındaki Nur Elif açlıktan ölmüştü! Nur Elif’in akrabalarına ceza yağdı
6 yaşındaki Nur Elif açlıktan ölmüştü! Nur Elif’in akrabalarına ceza yağdı Eskişehir’de 6 yaşındaki Nur Elif Tiftik’in eziyet görmesi ve aç bırakılması sonucu hayatını kaybetmesi, 2 kardeşinin ise eziyet görmesiyle ilgili görülen davada, babaanne Cihangül Kurumlu 29 yıl 2 ay, hala Deniz Tiftik 26 yıl 8 ay hapis cezası aldı.
2.04.2024 Gündem
Arda Turan tarihi başarının eşiğinde! Caner Erkin'in kariyer sezonu
Arda Turan tarihi başarının eşiğinde! Caner Erkin'in kariyer sezonu Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselmenin eşiğinde. Arda Turan'ın takımı, Adanaspor deplasmanından alacağı 3 puanla yükselmeyi garantileyebilir.
2.04.2024 1.Lig
Afyonkarahisar seçim sonuçları! 1945 yılından bu yana bir ilk yaşandı
Afyonkarahisar seçim sonuçları! 1945 yılından bu yana bir ilk yaşandı Afyonkarahisar'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Burcu Köksal, Belediye Başkanı seçildi. Çok partili döneme geçilmesinin ardından CHP'nin ilk kez Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'nı kazandığı kentte, Burcu Köksal ilk kadın belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Iğdır'da seçim sonuçları! Kazanan isim belli oldu
Iğdır'da seçim sonuçları! Kazanan isim belli oldu Iğdır'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, DEM Partili Mehmet Nuri Güneş, Belediye Başkanı oldu. AK Parti 2, MHP ise 1 ilçede belediye başkanlığı kazandı.
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

8 Yıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.