Konuştu

Konuştu

Son dakika konuştu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan konuştu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan konuştu haber sayfamızda...

Konuştu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 455.316 konuştu haberi bulunmuştur.
Depremde 5 gün enkaz başında bekledi! Tedavisi bitince evlendi
Depremde 5 gün enkaz başında bekledi! Tedavisi bitince evlendi Hatay’da nişanlısı Muhammet Yıldız ile küs olduğu sırada depreme yakalanıp 5 gün enkaz altında kalan Hediye Demirkol (21), uzun süren tedavi sürecinin ardından yerleştiği Zonguldak’ta evlendi. Nişanlısını enkazın başında beklerken öleceğini düşünerek üzüldüğünü söyleyen Muhammet Yıldız, “İnsan sevdiğinden asla kopamaz. Depremin olduğu gün kendisiyle küstük. Sürekli bunu düşünüyordum, kahroldum. Neden kavga ettiğimizi düşündüm. Demek ki iki günlük dünyaymış, kavga etmeye hiç gerek yokmuş” dedi.
7.05.2024 Gündem
TBMM Başkan Kurtulmuş'tan 'kadına şiddet' açıklaması! "Önemli mesafeler kat ettik"
TBMM Başkan Kurtulmuş'tan 'kadına şiddet' açıklaması! "Önemli mesafeler kat ettik" TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Mexico City'deki oturumda konuştu. Kurtulmuş "Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak son yıllarda önemli mesafeler kat ettiğimizi sevinerek ifade ediyorum" dedi.
6.05.2024 Haberler
TBMM Başkan Kurtulmuş'tan 'kadına şiddet' açıklaması! "Önemli mesafeler kat ettik"
TBMM Başkan Kurtulmuş'tan 'kadına şiddet' açıklaması! "Önemli mesafeler kat ettik" TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Mexico City'deki oturumda konuştu. Kurtulmuş "Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak son yıllarda önemli mesafeler kat ettiğimizi sevinerek ifade ediyorum" dedi.
7.05.2024 Gündem
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Dokunulmazlık oyunu nefes kesti
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Dokunulmazlık oyunu nefes kesti Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yunus Emre Özden, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya olmuştu. Üçüncü eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
6.05.2024 Cadde
Ali Çamdalı: Biraz şans yanımızda olsaydı, kazanabilirdik
Ali Çamdalı: Biraz şans yanımızda olsaydı, kazanabilirdik Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, 0-0 berabere biten Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Konyaspor
Serdar Dursun: Hayal kırıklığı! Bize yakışmadı
Serdar Dursun: Hayal kırıklığı! Bize yakışmadı Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun, Konyaspor karşılaşması sonrası konuştu.
6.05.2024 Fenerbahçe
Sebastian Szymanski: Söyleyecek bir şey yok
Sebastian Szymanski: Söyleyecek bir şey yok Fenerbahçe forması giyen Sebastian Szymanski, Konyaspor karşılaşmasının ardından konuştu.
6.05.2024 Fenerbahçe
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail'e açılan davada mahkeme süreçlerine müdahil olacağız
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail'e açılan davada mahkeme süreçlerine müdahil olacağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Güney Afrika'nın İsrail'e açtığı ‘soykırım’ davası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş "Türkiye olarak Uluslararası Adalet Divanı Sözleşmesi'nin 63. maddesi gereği biz de bu mahkeme süreçlerine müdahil olacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Dusan Tadic: Şampiyonluk artık çok zor!
Dusan Tadic: Şampiyonluk artık çok zor! Fenerbahçe forması giyen Dusan Tadic, Konyaspor karşılaşması sonrası konuştu.
6.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz
İsmail Kartal: Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, Galatasaray'la olan şampiyonluk yarışı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
6.05.2024 Fenerbahçe
Edirne Valisi Yunus Sezer: Göçmen trafiğinde yüzde 94 azalma söz konusu
Edirne Valisi Yunus Sezer: Göçmen trafiğinde yüzde 94 azalma söz konusu Edirne Valisi Yunus Sezer, yasadışı göçle mücadelenin yoğun şekilde sürdüğünü belirterek, "Geçen seneye göre bu sene göçmen trafiğinde yüzde 94 oranında bir azalma söz konusu" dedi. Vali Sezer uyuşturucuyla mücadelede ise bu sene hem sentetik, hem de diğer uyuşturucularla ilgili olarak yakalamalarda da son 4 ay dikkate alındığında, yüzde 74 artış olduğunu söyledi.
6.05.2024 Gündem
TBMM araştırma komisyonu İliç'teki maden kazasıyla ilgili AFAD yetkililerini dinledi
TBMM araştırma komisyonu İliç'teki maden kazasıyla ilgili AFAD yetkililerini dinledi  Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, AFAD’ın ÇED Raporu’na gönderdiği yazıyı TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplantısında okudu. Memiş, “Sahada yapılacak tesislerin inşaat işleminde, bölgede herhangi bir doğa olayını tetiklememesine dikkat edilmeli, bölgede meydana gelebilecek deprem, kaya düşmesi, heyelan, su baskını, çığ gibi afetler göz önünde bulundurulmalıdır. Son paragraf, ÇED Raporu’nda belirtilen ilgili mevzuatlara titizlikle uyulması ve taahhütlerin yerine getirilmesi kaydıyla söz konusu projenin uygulanmasında müdürlüğümüzce herhangi bir sakınca bulunmamaktadır” dedi.
6.05.2024 Gündem
Tarımı bitirecek kadar meyve düşmanı! Bir çifti tam 200 meyveye zarar veriyor
Tarımı bitirecek kadar meyve düşmanı! Bir çifti tam 200 meyveye zarar veriyor "Fındık kurdu"na karşı uyarı geldi. Bir çift fındık kurdu tam 200 meyveye zarar veriyor. Zararlılara karşı ilaçlamanın 1 hafta-10 gün içerisinde tamamlanması gerekiyor. İşte detaylar...
6.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Hamas'ın ateşkes kararını değerlendirdi. Aynı adımın İsrail tarafından da atılması gerektiğini belirten Erdoğan, Batılı ülkelere çağrıda bulundu. Erdoğan ayrıca ekonomi, yabancı düşmanlığı, terörle mücadele ve kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili konuştu.
6.05.2024 Gündem
Arda Turan kariyer hedefini açıkladı: Henüz çok erken
Arda Turan kariyer hedefini açıkladı: Henüz çok erken Eyüpspor ile Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Arda Turan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Süper Lig
Alışveriş yapan turist dehşeti yaşadı! Ayağına bastı 2 gün sonra bıçakladı
Alışveriş yapan turist dehşeti yaşadı! Ayağına bastı 2 gün sonra bıçakladı Fatih’te çantacı dükkanında 15 yaşındaki çalışan, ayağına basıp tartıştığı Filistinli müşteriyi, 2 gün sonra sokakta ailesinin yanında bıçakladı.
6.05.2024 Haberler
Engin Fırat'tan şampiyonluk tahmini: Galatasaray bir adım önde
Engin Fırat'tan şampiyonluk tahmini: Galatasaray bir adım önde Kenya Milli Takımı'nı çalıştıran Türk teknik adam, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında Galatasaray'ı bir adım önde gördüğünü söyledi.
6.05.2024 Galatasaray
Akkuyu NGS'nı̇n buhar kızdırıcı ve ayırıcıların montajı tamamlandı
Akkuyu NGS'nı̇n buhar kızdırıcı ve ayırıcıların montajı tamamlandı Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 1’inci ünitesinin türbin dairesinde en modern teknolojiye sahip yatay buhar kızdırıcı-ayırıcıların montajı tamamlandı. Nükleer santraldeki buhar türbini tesisinin yardımcı sistemlerinin bir parçası olan ekipman, türbin rotor kanatlarını döndüren buharın sıcaklık ve nem parametrelerini ayarlamaya yarıyor.
6.05.2024 Ekonomi
Alışveriş yapan turist dehşeti yaşadı! Ayağına bastı 2 gün sonra bıçakladı
Alışveriş yapan turist dehşeti yaşadı! Ayağına bastı 2 gün sonra bıçakladı Fatih’te çantacı dükkanında 15 yaşındaki çalışan, ayağına basıp tartıştığı Filistinli müşteriyi, 2 gün sonra sokakta ailesinin yanında bıçakladı.
6.05.2024 Gündem
'Deprem öncesinde yapılacak 1 liralık harcama, sonrasındaki 7 liralık harcamayı önlüyor'
'Deprem öncesinde yapılacak 1 liralık harcama, sonrasındaki 7 liralık harcamayı önlüyor' Bingöl Deprem Çalıştayı'na görüntülü bağlanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Afet yönetimi yaklaşımımızı, kalkınma politikamızı afet risklerini azaltmaya odaklanacak şekilde değiştirdik. Deprem öncesinde yapılacak 1 liralık harcama, deprem sonrasındaki 7 liralık harcamayı önlüyor. Yani 7 kat kazanımda bulunuyoruz. Hedefimiz, bilim temelli bir yaklaşımla, Türkiye'yi dünyanın afetlere karşı en hazırlıklı ve afetler sonrası en hızlı ve etkili tepki verebilen ülkesi haline getirmektir" dedi.
6.05.2024 Ekonomi
“Bu böceğe önlem alınmazsa 3 yıl içinde fındık üreticisi fındık satamaz hale gelecek”
“Bu böceğe önlem alınmazsa 3 yıl içinde fındık üreticisi fındık satamaz hale gelecek” Türkiye’ye yaklaşık 6 yıl önce giren ve istilacı bir tür olarak özellikle Karadeniz Bölgesi'nde fındık başta olmak üzere yüzlerce bitki türüne büyük zarar veren “Kahverengi kokarca” ile ilgili düzenlenen panelde fındık tarımını bekleyen büyük tehlikeye dikkat çekildi.
6.05.2024 Ekonomi
Yenidoğan bebeğini ve kocasını öldürmeye kalktı! 'Birlikte olmamızın tek yolu buydu'
Yenidoğan bebeğini ve kocasını öldürmeye kalktı! 'Birlikte olmamızın tek yolu buydu' Doğumdan sonra sürekli kabuslar görüyordu. Öyle ki, artık uyumak dahi istemiyordu, 40 saat boyunca uykusuz kalan genç kadın, yaşadığı psikozun etkisiyle kendisiyle beraber yenidoğan bebeklerini ve kocasını neredeyse öldürdüğünü anlattı.
6.05.2024 Dünya
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 3 ilçe, 4 beldede 2 Haziran'da seçimler tekrarlanacak
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 3 ilçe, 4 beldede 2 Haziran'da seçimler tekrarlanacak Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı.
6.05.2024 Gündem
“Son 22 yılda 5 bin 450 eseri restore ettik”
“Son 22 yılda 5 bin 450 eseri restore ettik” Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Restorasyon ve ihya projelerimiz de tüm hızıyla devam etmektedir. Son 22 yılda yaklaşık 8 milyar liralık bir harcamayla 5 bin 450 eseri restore ettik” dedi.
6.05.2024 Ekonomi
Brezilya'da sel felaketi: En az 78 ölü, çok sayıda kayıp
Brezilya'da sel felaketi: En az 78 ölü, çok sayıda kayıp Eyalet Valisi Eduardo Leite, "Bu bir savaş senaryosu ve savaş sonrası tedbirlere ihtiyaç duyulacak." sözleriyle kentin durumunu savaş alanına benzetti.
6.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Konuştu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.