Adalet Sizsiniz

Adalet Sizsiniz

Son dakika adalet sizsiniz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan adalet sizsiniz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan adalet sizsiniz haber sayfamızda...

Adalet Sizsiniz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 134 adalet sizsiniz haberi bulunmuştur.
Serdar Dursun'un Fenerbahçe'ye dönmesi sonrası olay sözler: Bir futbolcuya böyle çile çektirilmez!
Serdar Dursun'un Fenerbahçe'ye dönmesi sonrası olay sözler: Bir futbolcuya böyle çile çektirilmez! Fenerbahçe yönetimi, ara transferin son gününde Serdar Dursun'u yeniden kadrosuna kattı. Milliyet Gazetesi yazarı Mustafa Anıklı, bu haftaki köşesinde tecrübeli golcünün sarı-lacivertli takıma geri dönmesini yorumladı. İşte 'Top taca çıktı' başlıklı yazı...
10.02.2024 Süper Lig
‘Dikili Festivali dünyaya açılacak’
‘Dikili Festivali dünyaya açılacak’ Dikili Belediyesi tarafından gerçekleşen Kültür-Sanat, Demokrasi ve Emek Festivali’nin ikinci günü çeşitli etkinliklerle gerçekleşti...
1.09.2019 Ege
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
2.02.2019 Cumartesi
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Gelecek hafta için henüz plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivitelerin yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
17.11.2018 Cumartesi
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
2.03.2018 Cumartesi
Özel günde özel oyun: Adalet, Sizsiniz
Özel günde özel oyun: Adalet, Sizsiniz Gaziemir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde ‘Adalet, Sizsiniz’ oyununu seyirciyle buluşturdu.
4.04.2017 Ege
İki usta tiyatrocu ayakta alkışlandı
İki usta tiyatrocu ayakta alkışlandı Seferihisarlılar, Rutkay Aziz ve Taner Barlas, ilk oyunları, “Adalet, Sizsiniz” i çok beğendi.
30.03.2017 Ege
Serhat Kılıç gözyaşlarını tutamadı
Serhat Kılıç gözyaşlarını tutamadı Oyuncu Serhat Kılıç, 25 yıllık sanat birikimini bir tiyatro sahnesi ile taçlandırdı. Kendi tiyatrosunu kurmanın mutluluğunu yaşayan sanatçı, sahnede hüngür hüngür ağladı.
22.03.2017 Cadde
MOİ Sahne birbirinden eğlenceli şovlara sahne olacak
MOİ Sahne birbirinden eğlenceli şovlara sahne olacak MOİ Sahne 8-12 Şubat tarihleri arasında tiyatro oyunları, konserler ve gösterilerle dolu olacak.
31.01.2017 Kültür Sanat
Özgecan'ın katillerinden yeni ifadeler!
Özgecan'ın katillerinden yeni ifadeler! Mersin'de Özgecan Aslan'ı vahşi şekilde öldüren katil zanlılarının tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Ahmet Suphi Altındöken "Adalet sizsiniz. Siz ne karar verirseniz boynum kıldan incedir" ifadesinde bulundu. Babası ise suçsuz olduğunu savundu!
18.03.2015 Gündem
Bu hafta ne var ne yok
Bu hafta ne var ne yok Harbiye Açıkhava Tiyatrosu geleneksel yaz konserleri kapsamında bu akşam Tarkan sahneye çıkacak.
30.08.2013 Cumartesi
Alaattin Eraslan hayatını kaybetti
Alaattin Eraslan hayatını kaybetti Türkiye'nin önde gelen özel tiyatrolarından AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu'nun kurucularından Alaattin Eraslan, kanser hastalığına yenik düşüp yaşamını yitirdi...
7.05.2013 Gündem
Ödüller genç oyunculara
Ödüller genç oyunculara 18’inci Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede genç oyuncular büyük başarı gösterirken yılın kadın oyuncusu Selen Uçer, erkek oyuncusu da Kıvanç Tatlıtuğ oldu
23.04.2013 Cadde
Sezonun iddialı oyunu Enka'da
Sezonun iddialı oyunu Enka'da ENKA Kültür Sanat, “25. Yılda Hayallerin Gücü Adına” etkinliklerinin ikinci haftasında; Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın birlikte rol aldıkları, Perdeci Oyuncuları tarafından sahneye konan, bir Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu oyunu “Adalet, Sizsiniz”i ağırlıyor!
4.02.2013 Kültür Sanat
İzlemeden geçmeyin: "Adalet Sizsiniz"
İzlemeden geçmeyin: "Adalet Sizsiniz" Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın birlikte rol aldıkları “Adalet, Sizsiniz” oyunu; yargının siyasallaştığı üç tarihi olayı Sokrates, Galileo, Sacco ve Vanzetti’nin yaşamları üzerinden sahneye taşıyor.
7.01.2013 Kültür Sanat
“iSTANBUL ACI ÇEKiYOR”
“iSTANBUL ACI ÇEKiYOR” ‘Adalet, Sizsiniz’ oyunuyla tiyatro sahnesine çıkan Rutkay Aziz, “Eskiden İstanbul uygar bir kentti. İnsan ilişkileri sevgi ve saygı üzerine kuruluydu.
2.01.2013 Cadde
“Adalet, Sizsiniz” Trump Towers'da!
“Adalet, Sizsiniz” Trump Towers'da! Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın birlikte rol aldıkları ödüllü tiyatro oyunu “Adalet, Sizsiniz”; yeni yılın İstanbul’daki ilk performansıyla 9 Ocak 2013, Çarşamba akşamı saat 21:00’de Trump Towers Tiyatro’da!
31.12.2012 Kültür Sanat
“Adalet, Sizsiniz”e anlamlı gala!
“Adalet, Sizsiniz”e anlamlı gala! Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın çarpıcı oyunu “Adalet, Sizsiniz”in galası, 18 Aralık 2012, Salı akşamı Trump Towers Tiyatro’da; Nedim Şener, Ahmet Şık, Zeynep Altıok Akatlı, Nazlıcan Özkan, Işık Yenersu, Nur Sürer, Betül Arım, Ayten Uncuoğlu, Doğan Yurdakul gibi, sanat ve medya dünyasından çok sayıda önemli ismin katılımıyla gerçekleşti!
19.12.2012 Kültür Sanat
Bu oyun "Adalet Sizsiniz" diyor!
Bu oyun "Adalet Sizsiniz" diyor! AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konan, Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın birlikte rol aldıkları “Adalet, Sizsiniz” oyunu; yargının siyasallaştığı üç tarihi olayı Sokrates, Galileo, Sacco ve Vanzetti’nin yaşamları üzerinden sahneye taşıyor.
11.12.2012 Kültür Sanat
Rutkay Aziz ile “Adalet, Sizsiniz”
Rutkay Aziz ile “Adalet, Sizsiniz” Yargının siyasallaştığı üç tarihi olayı Sokrates, Galileo, Sacco ve Vanzetti’nin yaşamları üzerinden sahneye taşıyan “Adalet, Sizsiniz” oyununu kaçırmayın!
3.12.2012 Kültür Sanat
600 kişi “Perdeci Oyuncuları”nı ayakta alkışladı
600 kişi “Perdeci Oyuncuları”nı ayakta alkışladı Rutkay Aziz, Taner Barlas ve Ümit Denizer’den oluşan “Perdeci Oyuncuları” topluluğunun “Adalet, Sizsiniz” oyunu aralık ayı boyunca Trump Towers’ta, yeni yılda ise Türkiye’nin birçok şehrinde sahnelenecek
30.11.2012 Cumartesi
Rutkay Aziz yıllar sonra sahnede!
Rutkay Aziz yıllar sonra sahnede! Usta oyuncu Rutkay Aziz, 10 yılı aşkın bir süredir uzak kaldığı tiyatroya; AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Adalet, Sizsiniz” oyunuyla döndü!
26.11.2012 Kültür Sanat
İki yeni oyun " bomba" gibi geliyor!
İki yeni oyun " bomba" gibi geliyor! Başarılı yapımlarıyla dikkat çeken AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu; yeni sezonda iki yeni oyunu tiyatro severlere sunmaya hazırlanıyor!
22.11.2012 Kültür Sanat
Sezona damga vuracak oyun: “Adalet, Sizsiniz”
Sezona damga vuracak oyun: “Adalet, Sizsiniz” Muhsin Ertuğrul hocalarının, yazılarına “Perdeci” imzasını atmasından esinlenerek, kendilerine “Perdeci Oyuncuları” adını yakıştıran Rutkay Aziz ve Taner Barlas; ilk oyunları “Adalet, Sizsiniz”in provalarını sürdürüyor!
5.11.2012 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,'Gençlik Aşkıyla Eskişehir' programında konuştu. Erdoğan, "Cumartesi günü İzmir'deydik. Hamza Dağ kardeşimiz gençlik kollarından yetişme ve bizim şu an İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Karabük ve çok sayıda ilde arkadaşlarımız yine gençlik kollarımızdan geliyor ve önümüzdeki dönemde inşallah daha fazla yer alacak. Aynı zamanda meclisteki 30 yaş altı 5 milletvekilinden 4'ü AK Parti sıralarında oturuyor. Görüldüğü gibi gençlerimizin önünü her alanda biz açtık. Tabii bunun için sizlerin kendinizi çok iyi yetiştirmeniz gerekiyor. Bu konuda ben size güveniyorum." ifadelerini kullandı.
29.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adalet Sizsiniz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.