Adamı

Adamı

Son dakika Adamı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adamı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adamı haber sayfamızda...

Adamı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 39.479 adamı haberi bulunmuştur.
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var'
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var' Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçının ardından yaşanan olaylara dair suskunluğunu bozdu. Türk başantrenör, soyunma odası tünelindeki yaşanan gerilimi anlattı.
SON DAKİKA: Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! 'Başkanla görüştü ve oyunculara iletti'
SON DAKİKA: Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! 'Başkanla görüştü ve oyunculara iletti' Yunanistan şampiyonluk turunda AEK'ya deplasmanda 3-0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük darbe alan Panathinaikos'ta Fatih Terim'in geleceği netlik kazanıyor. Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos ile Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.
26.04.2024 Dünyadan Futbol
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı
25.04.2024 Alanyaspor
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
Arsene Wenger'den Zinedine Zidane yorumu: Bilmiyorum!
Arsene Wenger'den Zinedine Zidane yorumu: Bilmiyorum! Arsene Wenger, Bayern Münih'le anılan Zinedine Zidane ile ilgili konuştu.
23.04.2024 Almanya Bundesliga
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Gündem
Antalya’daki teleferik kazası korkuttu, Rize’de ‘varagel’e ilgi azaldı
Antalya’daki teleferik kazası korkuttu, Rize’de ‘varagel’e ilgi azaldı Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı. Yük ve eşya taşıma dışında teleferiğin kullanılmaması konusunda komşularını uyaran Hüseyin Kazdal, Malum kazanın korkusu yetti; Antalya'daki kazayı görenler bunu kullanmazlar dedi.
23.04.2024 Haberler
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan büyük fırsat: 214 arsa satışa çıkıyor
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan büyük fırsat: 214 arsa satışa çıkıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Van’da 214 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı şartlarla satışa çıkarıyor.
23.04.2024 Ekonomi
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı.
23.04.2024 Gündem
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok Titanik enkazı, 112 yıldır Atlantik’in metrelerce derininde yok olmayı bekliyor. Enkaz alanında özenle inşa edilmiş gemiye ait eşyalar, yolcuların ayakkabıları ve gözlükleri yıllara meydan okurcasına kumlara saçılmış durumda. Ancak Titanik’te hayatını kaybedenlere dair hiç iz yok. Peki, bu insanların cesetleri nerede?
23.04.2024 Yaşam
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Haberler
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Berna sinir krizi geçirdi
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Berna sinir krizi geçirdi Survivor All Star'da kıran kırana bir mücadele vardı. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenildi ve resmen sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.
20.04.2024 Cadde
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, karşılaşmayı değerlendirdi ve siyah-beyazlı ekibe öneride bulundu.
20.04.2024 Beşiktaş
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten Serdar Topraktepe vurgusu! 'En iyi tercih olduğunu gösterdi'
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten Serdar Topraktepe vurgusu! 'En iyi tercih olduğunu gösterdi' Spor yorumcuları, Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-0'lık skorla mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Mehmet Özdilek'in Serdar Topraktepe ile ilgili yorumları dikkat çekti.
20.04.2024 Beşiktaş
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen!
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen! Trendyol 1. Lig’de son 7 maçından 1 galibiyet elde eden Bodrumspor’u değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Kesinlikle Play Off oynamalılar. Bunu çok hak ediyorlar. Son 4 maçta teknik ekip, futbolcular ve taraftarların ciddi bir şekilde odaklanmaları gerekiyor’’ dedi.
19.04.2024 1.Lig
İTO Başkanı Avdagiç’ten 4 yapısal reform önerisi
İTO Başkanı Avdagiç’ten 4 yapısal reform önerisi İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İnanıyorum ki ekonomik programın başarısı ve kalıcı tek haneli düşük enflasyon için yapısal reformları da yakında gerçekleştireceğiz. Özellikle 'vergileme, sanayinin rekabetçi dönüşümü, üretken finansman sistemi ve yatırım ortamının güçlendirilmesi' başta olmak üzere yapılacak yapısal reformlar ekonomimize taze güç verecektir" değerlendirmesinde bulundu.
19.04.2024 Ekonomi
Barcelona'da yeni aday: Rafael Marquez!
Barcelona'da yeni aday: Rafael Marquez! Xavi Hernandez'in veda kararından geri adım atmaması sonrası Barcelona'da alternatifler arasına Rafael Marquez'in de dahil edildiği öğrenildi.
18.04.2024 İspanya La Liga
'Çok yakışıklısın' diyerek peşine takılıp, taciz etti! Çaresiz adam tuvalete saklandı
'Çok yakışıklısın' diyerek peşine takılıp, taciz etti! Çaresiz adam tuvalete saklandı Çin'de tanımadığı bir kadın tarafından sokakta kovalanıp kucaklandı. Çaresiz adam, peşindeki kadından kurtulabilmek için bir restoran tuvaletine sığınmak zorunda kaldı. Başına gelenleri, sosyal medyadan anlatan adam, cinsel tacizin görünüş veya cinsiyetle ilgili olmadığının altını çizdi.
18.04.2024 Dünya
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon”
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon” Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği “Enflasyon Düzeltmesi, Enflasyon Muhasebesi Midir?” adlı panelde enflasyon düzeltmesi uygulamasının avantajları, dezavantajları ve hukuki boyutları ele alındı.
18.04.2024 Ekonomi
Erdoğan'dan Turgut Özal mesajı
Erdoğan'dan Turgut Özal mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı vefatının 31'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adamı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.