Alexa

Alexa

Son dakika alexa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alexa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alexa haber sayfamızda...

Alexa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 369 alexa haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i set vermeden devirdi ve seride 2-1 öne geçti
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i set vermeden devirdi ve seride 2-1 öne geçti Sultanlar Ligi'nin final serisinde Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.
15.04.2024 Voleybol
Eczacıbaşı'nda eğlenceli anlar! Hande Baladın 'Zorro' oldu
Eczacıbaşı'nda eğlenceli anlar! Hande Baladın 'Zorro' oldu CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen Eczacıbaşı, Sultanlar Ligi'ndeki Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor. İdmanın neşe kaynağı ise Hande Baladın oldu.
10.02.2024 Voleybol
Fenerbahçe'nin EuroLeague maçında Zehra Güneş sürprizi! Marşa eşlik etti
Fenerbahçe'nin EuroLeague maçında Zehra Güneş sürprizi! Marşa eşlik etti Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 21. hafta karşılaşmasında Bayern Münih’i nefes kesen maçta 98-91 mağlup etmeyi başardı. Heyecan dolu mücadelede Zehra Güneş sürprizi de yaşandı. İşte detaylar...
DreameBot D10s Robot süpürge ve paspas
DreameBot D10s Robot süpürge ve paspas DreameBot D10s, etkili, erişilebilir robot temizliği evinize getiriyor. DreameBot D10s, pratik özelleştirebilme olanakları ile 5.000 Pa emiş gücü, gelişmiş LDS haritalama özellikleri ile tüm evinizde  ki tüm zeminlerde otomatik temizlik imkanları sunuyor.
19.12.2023 Advertorial
Eczacıbaşı Dynavit, Nilüfer Belediyespor deplasmanında zorlanmadı
Eczacıbaşı Dynavit, Nilüfer Belediyespor deplasmanında zorlanmadı Vodafone Sultanlar Ligi'nin 10'uncu haftasında Eczacıbaşı Dynavit, Nilüfer Belediyespor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
25.11.2023 Voleybol
Amazon otomobil satmaya başlıyor
Amazon otomobil satmaya başlıyor ABD’li e-ticaret devi Amazon, Hyundai ile 2024’ten itibaren internet sitesinden araç satışları da dahil olmak üzere stratejik işbirliğine gitti.
18.11.2023 Ekonomi
Zehra Güneş ve Gabi Guimaraes fırtınası! Tijana Boskovic'in müthiş performansı yetmedi
Zehra Güneş ve Gabi Guimaraes fırtınası! Tijana Boskovic'in müthiş performansı yetmedi Vodafone Sultanlar Ligi'nin 12'nci haftasında oynanması planlanan ancak yoğun fikstür nedeniyle erkene çekilen maçta VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu maçta Zehra Güneş ile Gabi Guimaraes etkili oyunlarıyla dikkat çekti. Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic'in muhteşem performansı mağlubiyeti önleyemedi.
25.10.2023 Voleybol
Nefes kesen maçta Eczacıbaşı, Fenerbahçe'yi yendi! Stysiak-Boskovic düellosu damga vurdu
Nefes kesen maçta Eczacıbaşı, Fenerbahçe'yi yendi! Stysiak-Boskovic düellosu damga vurdu Sultanlar Ligi’nin ikinci haftasında Fenerbahçe ile Eczacıbaşı karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelede Eczacıbaşı Fenerbahçe'yi 3-2 yenmeyi başarırken maça Stysiak-Boskovic düellosu damga vurdu.
18.10.2023 Voleybol
Dursun Özbek: Kimse merak etmesin!
Dursun Özbek: Kimse merak etmesin! Galatasaray Başkanı Özbek, başarılarının birilerini çok rahatsız ettiğini belirterek, “Kurdukları kirli koalisyonla bu başarıyı engellemeye çalışıyorlar. Bunu başarmak için Türk futboluna zarar vermekten de çekinmiyorlar. Biz bunlarla savaşırız, kimse merak etmesin” dedi.
15.10.2023 Galatasaray
İtalya'da Nicolo Zaniolo'ya şoke eden suçlama!
İtalya'da Nicolo Zaniolo'ya şoke eden suçlama! Galatasaray’ın Aston Villa’ya kiraladığı Zaniolo’nun bahisten dolayı soruşturmaya alınması ve milli takımdan çıkarılması sonrasında yeni iddialar gündeme geldi.
15.10.2023 Galatasaray
Erden Timur: Söylenmeyince gücüme gidiyor
Erden Timur: Söylenmeyince gücüme gidiyor Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sadece futbolla ilgilenmediğini ifade etti, “Bunu ben söylemek zorunda kaldığım için de özür diliyorum. Sadece bilerek söylenmediği için gücüme gidiyor” dedi.
15.10.2023 Galatasaray
Ferhat Arıcan: Bu gurur çok başka
Ferhat Arıcan: Bu gurur çok başka Ülkemize olimpiyatlarda cimnastikte ilk madalyasını getiren Ferhat Arıcan, takım olarak Paris için alınan kotayı farklı bir yere koyarken, “Yarışmadan önce takıma moral olması için ‘Paris Yükleniyor’ yazılı tişörtler yaptırdık. Artık ‘Paris Yüklendi’ diyebiliriz. Evet ben ilki başardım, ama bu gurur çok başka” dedi.
15.10.2023 Diğer
Zeynep Sönmez'den sıralama itirafı! 'Sezon başında deseler inanmazdım'
Zeynep Sönmez'den sıralama itirafı! 'Sezon başında deseler inanmazdım' Kendisinden beklenen sıçramayı bu yıl yapan genç tenisçimiz Zeynep Sönmez, “Kendime fazla rakamsal hedefler koymuyorum. Fakat sene başında biri bana ‘ilk 150’de olacaksın’ dese inanmazdım. Ama işte o noktadayım ve bundan dolayı çok mutluyum” dedi.
15.10.2023 Tenis
Beşiktaş'ta futbolculardan Ahmet Nur Çebi'ye destek!
Beşiktaş'ta futbolculardan Ahmet Nur Çebi'ye destek! Beşiktaşlı futbolcuların olağanüstü kongrede aday olup olmayacağı merakla beklenen Başkan Ahmet Nur Çebi’ye mesaj atarak destek verdikleri ortaya çıktı. Kulüpte yaşanan olumsuz gelişmelerden kendilerini de sorumlu tutan siyah-beyazlıların, Çebi’den görevde kalmasını istedikleri aktarıldı.
15.10.2023 Beşiktaş
Tijana Boskovic damga vurdu! Alexa Gray dikkat çekti
Tijana Boskovic damga vurdu! Alexa Gray dikkat çekti Vodafone Sultanlar Ligi'nin 1'inci haftasında Türk Hava Yolları deplasmanından 3-0'lık net skorla galip ayrılan Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic maça damga vurdu. Turuncu-beyazlılarda Alexa Gray'in performansı dikkat çekti.
14.10.2023 Voleybol
Eczacıbaşı 2023-2024 sezonu sonunda kupa hasretini dindirir mi?
Eczacıbaşı 2023-2024 sezonu sonunda kupa hasretini dindirir mi? 2022-2023 sezonunu iki büyük kupa finaliyle kapatan Eczacıbaşı Dynavit, kağıt üstünde rakiplerine göre sezon öncesinde bir tık daha önde. Çekirdek kadronun bozulmaması ve nokta atışı yeni transferler Eczacıbaşı için olumlu gelişmeler. Peki Tigers'ın yıllardır hak ettiği o kupa sonunda gelir mi? Eczacıbaşı 2023-2024 sezonu sonunda kupa hasretini dindirir mi?
12.10.2023 Spor
Rolü için tanınmaz hale geldi! Makyajı beş saatten uzun sürdü
Rolü için tanınmaz hale geldi! Makyajı beş saatten uzun sürdü ABD'li bestekar Leonard Bernstein'in hayatını konu alan 'Maestro' adlı filmde ünlü ismi canlandıran aktör Bradley Cooper, rolü için tanınmaz hale geldi. Cooper'ın, bestekarın 70'li yaşlardaki haline bürünmesi için beş saatten uzun süre harcandığı ortaya çıktı.
4.10.2023 Cadde
Akıllanan ChatGPT dur durak bilmiyor! Dolabın fotoğrafını gönder, yemek tarifi versin
Akıllanan ChatGPT dur durak bilmiyor! Dolabın fotoğrafını gönder, yemek tarifi versin ChatGPT’yi geliştiren OpenAI yatırım değerlendirmesinde 90 milyar dolara dayandı. Şirket şimdi ses ve görüntü hizmeti vermeye hazırlanıyor. Buzdolabının fotoğrafını çekiyorsun ChatGPT olan malzemelerle yemek tarifi veriyor.
28.09.2023 Ekonomi
İnsanoğlu sonunda bitkilerle de konuşmaya başladı! ‘Ey benim sevgili ağacım nasılsın?’
İnsanoğlu sonunda bitkilerle de konuşmaya başladı! ‘Ey benim sevgili ağacım nasılsın?’ Yeni araştırmalarda, bitkilerle “ışık yolu”yla iletişim kurulabileceği ortaya çıktı. Gelecekte insanlar, kuraklık veya hastalık gibi hallerde kendilerini korumaları için bitkileri uyarabilecek!
27.09.2023 Dünya
Ferhat Akbaş'tan Naz Aydemir açıklaması! 'Beklentim var'
Ferhat Akbaş'tan Naz Aydemir açıklaması! 'Beklentim var' Geçen sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde ve Sultanlar Ligi'nde final oynayan Eczacıbaşı yaptığı transferlerle dikkat çekti. Başantrenör Ferhat Akbaş, kulübe geri dönen Naz Aydemir hakkında konuştu.
9.09.2023 Voleybol
İnsansı robotların çoğu neden kadın?
İnsansı robotların çoğu neden kadın? Yapay zekayla çalışan insansı robotların artışa geçtiği şu dönemlerde uzmanlar bu robotların neden hep kadın olduğunu inceledi.
28.08.2023 Dünya
Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede?
Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede? Hiç şüphesiz dünyanın en büyük ara motoru ve en çok ziyaretçi alan sitesi Google’dır. Arama motoru devinin dünya çapında çalışanı ve binası bulunur. Kuruluşundan bu yana ilk olması nedeniyle büyümesine ivme katan Google’ın arama motoru dışında yeni ürünler ve hizmet geliştirmesine olanak sağladı. Zamanında iki doktora öğrencisi tarafından kurulan Google’ın ABD dahil pek çok ülkede binası bulunur. Google merkez binası hangi ülkede? “Google'ın Merkez Binası Nerededir?” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.08.2023 Teknoloji
E-ticaret yapana devlet desteği bol
E-ticaret yapana devlet desteği bol Ürününü internet üzerinden satmak isteyen girişimciler için pek çok devlet desteği var. E-ticareti ihracatta kullananlar, daha geniş kapsamlı desteklere de ulaşabiliyor. İşte ayrıntılar...
28.06.2023 Ekonomi
Fenerbahçe transferde hız kesmiyor! Edin Dzeko'nun menajeri önerdi
Fenerbahçe transferde hız kesmiyor! Edin Dzeko'nun menajeri önerdi Edin Dzeko ve Ryan Kent transferleriyle hızlı bir başlangıca imza atan Fenerbahçe'yle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna kattığı Bosna Hersekli golcü Edin Dzeko'nun menajerinin, Süper Lig devine dikkat çeken bir yıldızı önerdiği belirtildi.
27.06.2023 Fenerbahçe
Gregg Popovich'ten Victor Wembanyama yorumu! 'O LeBron veya Kobe değil'
Gregg Popovich'ten Victor Wembanyama yorumu! 'O LeBron veya Kobe değil' San Antonio Spurs koçu Gregg Popovich, Victor Wembanyama'nın "LeBron James, Tim Duncan veya Kobe Bryant" değil, kendi olmasını istediğini söyledi.
26.06.2023 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Alexa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.