Alexandra Grant

Alexandra Grant

Son dakika Alexandra Grant haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alexandra Grant gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alexandra Grant haber sayfamızda...

Alexandra Grant

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12 alexandra grant haberi bulunmuştur.
Keanu Reeves yaşadığı son mutluluk anını paylaştı! 'Gülümsüyorduk, harika hissediyorduk'
Keanu Reeves yaşadığı son mutluluk anını paylaştı! 'Gülümsüyorduk, harika hissediyorduk' Dünyaca ünlü 'Matrix' ve 'John Wick' serilerinin Kanadalı yıldızı Keanu Reeves, özel hayatını gözlerden uzak yaşamasıyla bilinmesine rağmen; yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı Alexandra Grant ile ilgili konuştu. 'Yaşadığı en son mutluluk anı' sorulan ünlü isim, sevgilisiyle yaşadığı özel bir anı anlatmasıyla adından söz ettirdi.
29.03.2023 Cadde
Keanu Reeves'ten 'John Wick 4' itirafı: Dublörün kafasını yardım
Keanu Reeves'ten 'John Wick 4' itirafı: Dublörün kafasını yardım Dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves, serinin son filmi olan 'John Wick 4'ün çekimleri esnasında meydana gelen kazalarla ilgili ilk kez konuştu. Film setinde tüm güvenlik önlemlerinin alındığını ve çekim ekibinin her zaman birbirine göz kulak olduğunu da sözlerine ekleyen Keanu Reeves, açıklamaları ile dikkat çekti.
27.03.2023 Cadde
Keanu Reeves soru-cevap etkinliği sırasında hayranından evlilik teklifi aldı!
Keanu Reeves soru-cevap etkinliği sırasında hayranından evlilik teklifi aldı! Geçtiğimiz günlerde bilim insanlarının mantarları öldüren bir kimyasala 'Keanumisin' adını vermeleriyle gündeme gelen dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves, son olarak önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan 'John Wick: Chapter 4' filmi için hayranlarıyla buluştu. Bir soru-cevap etkinliğine katılan Reeves, hayranlarından birinin kendisine evlilik teklif etmesiyle ilginç anlar yaşadı.
16.03.2023 Cadde
Keanu Reeves: Benim için epey havalı ve gerçeküstü!
Keanu Reeves: Benim için epey havalı ve gerçeküstü! Dünyaca ünlü 'Matrix' ve 'John Wick' serilerinin Kanadalı yıldızı Keanu Reeves, Alman bilim insanları tarafından keşfedilen; hem bitkileri saran hem de insanları enfekte eden mantarlara karşı etkili olduğu tespit edilen bir kimyasal bileşiğe 'Keanumisin' adının verilmesi hakkında konuştu.
9.03.2023 Cadde
Deprem sonrası harekete geçmişti! 'Beklentim acil durumda ne yapmamız gerektiğini anlamak'
Deprem sonrası harekete geçmişti! 'Beklentim acil durumda ne yapmamız gerektiğini anlamak' Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sallandı. Depremin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağırısı yapan Berfu Yenenler, İstanbul'daki evini denetlettirdiğini paylaşarak; konuyla ilgili gelen sorular üzerine açıklama yaptı.
17.02.2023 Cadde
Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı
Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant, sosyal medya hesabından Türkiye ve Suriye için destek istedi.
16.02.2023 Cadde
Keanu Reeves ile Alexandra Grant evleniyor mu?
Keanu Reeves ile Alexandra Grant evleniyor mu? İki yıldır aşk yaşayan Keanu Reeves ile Alexandra Grant ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Özel hayatlarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çiftin nikah masasına oturma kararı aldığı magazin gündemine bomba gibi düştü.
16.07.2021 Cadde
Sevgili desteği
Sevgili desteği Keanu Reeves, başrolünü oynadığı ‘The Matrix 4’ filminin setinde objektiflere takıldı.
26.02.2020 Cadde
'Keanu Reeves, Alexandra Grant’a evlenme teklif etti' iddiası
'Keanu Reeves, Alexandra Grant’a evlenme teklif etti' iddiası Kanadalı aktör Keanu Reeves, kasım ayının ilk haftasında, Los Angeles’ta düzenlenen LACMA Art Film Festivali’nin galasına sevgilisi Alexandra Grant ile katılmıştı. 55 yaşındaki oyuncunun, Grant'a evlenme teklif ettiği konuşuluyor.
21.11.2019 Cadde
Yıllar sonra ilk kez el ele
Yıllar sonra ilk kez el ele 35 yıllık kariyeri boyunca özel hayatıyla ilgili çok titiz davranan Keanu Reeves, yıllar sonra ilk kez bir davete sevgilisiyle el ele katıldı.
6.11.2019 Cadde
Alexandra Grant kimdir, kaç yaşında, nereli? Keanu Reeves'in yeni sevgilisi
Alexandra Grant kimdir, kaç yaşında, nereli? Keanu Reeves'in yeni sevgilisi Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Keanu Reeves ile adı aşk dedikodularına karışan Alexandra Grant, günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri oldu. Peki Alexandra Grant kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...
5.11.2019 Gündem
Rüya da yaşandı kâbus da
Rüya da yaşandı kâbus da Yunanistan her türlü zararı göze alarak düzenlediği olimpiyatları yüzünün akıyla bitirirken, ABD yine zirveden inmedi. Ancak basketbolda Rüya Takım, bronza talim etti
30.08.2004 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Alexandra Grant ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.