Altın Kitaplar

Altın Kitaplar

Son dakika Altın Kitaplar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Altın Kitaplar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Altın Kitaplar haber sayfamızda...

Altın Kitaplar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 561 altın kitaplar haberi bulunmuştur.
Meghan Markle’ın kitabı türkçede
Meghan Markle’ın kitabı türkçede Sussex Düşesi Meghan Markle’ın, eşi ve çocuğunun ilişkisinden esinlenerek kaleme aldığı ilk resimli çocuk kitabı “Bank”, Altın Kitaplar etiketiyle okurlarla buluştu.
8.03.2023 Kültür Sanat
Hayatın anahtarı, kitaplar
Hayatın anahtarı, kitaplar Dünya Çocuk Kitapları Haftası yaklaşıyor! Çocuğunuz ve kitaplar arasında o özel bağı henüz kurmadıysanız işte size fırsat! Gelecekte sosyal becerileri, düşünme, yazma ve kelime dağarcığı yüksek bir birey yetiştirmek için daha fazla geç kalmadan adım atın.
6.11.2022 Kültür Sanat
Christie’nin romanları renklendi
Christie’nin romanları renklendi Şimdiye kadar yüz farklı dile çevrilen eserleri tüm dünyada yüz milyonlarca, İngiltere’de ise bir milyar kopyanın üzerinde basılan, ‘polisiye edebiyatın kraliçesi’ Agatha Christie’nin sevilen kitapları yepyeni bir formatla okurların beğenisine sunuldu.
28.08.2022 Kültür Sanat
Nadir hastalıklarla mücadelede “Nadir-X 2”
Nadir hastalıklarla mücadelede “Nadir-X 2”  Nadir hastalıklarla mücadele edenlerin hikâyesini anlatan “Nadir-X 2” çizgi romanı hem farkındalık yaratıyor hem destek oluşturuyor.
7.08.2022 Kültür Sanat
Nadir-X 2 raflarda
Nadir-X 2 raflarda Nadir hastalıklara sahip çocukların günlük hayatlarında yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek, tedavilerine devam etmelerini sağlamak, yaşıtları tarafından okulda dışlanmalarını engellemek amacıyla çıkarılan Nadir-X’in ilk çizgi romanı, kitapseverler tarafından çok beğenilmişti.
7.08.2022 Pazar
Tolga Gümüşay’ın kaleminden Veli: Bir barış ve keşif romanı
Tolga Gümüşay’ın kaleminden Veli: Bir barış ve keşif romanı İstanbul temalı kitaplarıyla tanınan yazar Tolga Gümüşay’ın kaleminden Veli, Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini aldı. Veli, 1920’lerde işgal altındaki İstanbul’da yaşayan bir gencin hikâyesini anlatıyor.
6.04.2022 Kültür Sanat
Sağlıklı yaşam için ipuçları
Sağlıklı yaşam için ipuçları Ödüllü şef yazar Aydan Üstkanat’ın gıdaları doğru zaman ve şekilde tüketebilmemiz için bir rehber niteliğinde kaleme aldığı yeni kitabı “Mevsiminde Yemek”, Altın Kitaplar’dan çıkan baskısı ile sağlıklı bir hayatın anahtarını okurlarına sunuyor...
16.01.2022 Kültür Sanat
Polisiye dünyasının sevilen ismi Remzi Ünal
Polisiye dünyasının sevilen ismi Remzi Ünal Celil Oker zeki, güçlü ama kendine hâkim olmakta zorluk çeken bir karakter yaratmış. Ancak şartlar da Remzi Ünal’ın aleyhinde. Yaptığı iş meşru bir iş değil. Resmen dedektif olamıyor, silah taşıyamıyor. Polisten mümkün mertebe uzak durmaya dikkat ediyor
28.11.2021 Kültür Sanat
Macera romanlarının unutulmaz yazarı Wilbur Smith yaşamını yitirdi
Macera romanlarının unutulmaz yazarı Wilbur Smith yaşamını yitirdi Dünyaca tanınan yazar Wilbur Smith, 88 yaşında hayatını kaybetti. Smith’in vefat haberi, yazarın resmi Twitter hesabından paylaşıldı.
15.11.2021 Kültür Sanat
81 ilde 270 destinasyonu gezip fotoğrafladı
81 ilde 270 destinasyonu gezip fotoğrafladı Gezgin ve yazar Seymen Bozaslan’ın kaleme aldığı 81 şehirde 270 destinasyonu içeren Ölmeden Önce Türkiye’de Görülmesi Gereken Yerler, Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini aldı. Rehber niteliğindeki bu kitapta Seymen Bozaslan, Türkiye’nin 81 şehrinin eşsiz dokusunu kadrajına sığdırdı. Kitabın hazırlık aşamalarında çekilen ve Türkiye’nin birbirinden güzel manzaralarından oluşan video da kitaptaki QR kodla görüntülenebiliyor.
2.08.2021 Kültür Sanat
Bilimin sınırsız evrenine doğru yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?
Bilimin sınırsız evrenine doğru yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Çocuk ve gençlik edebiyatına nitelikli eserler kazandıran yazar Özlem Aytek’in kaleme aldığı Yeşil Halka-Evrenin Gizli Bahçesi, Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini aldı. Gençlik Bilim Kitaplığı Serisi’nin ilk kitabı olan Mavi Halka-Hiçlik Çukuru’nun ardından, serinin ikinci kitabı olan Yeşil Halka-Evrenin Gizli Bahçesi’nde yaşanan ilginç serüvenlerin yüksek heyecan dozu, kitabın sonuna kadar hiç düşmeden devam ediyor. Bir bilim yolculuğunda geçen bu serüvenler genç okurların hayal gücünü ve merakını üst düzeye taşırken bilim ve teknoloji odaklı yeni dünyada, yeni teknolojilerin faydalarını ve risklerini sorgulatıyor. Kodlamalarla beslenen dijital çağın gençlerine soluksuz okuyacakları bir olay örgüsüyle farkındalığın ve bilimin kapılarını aralıyor.
1.07.2021 Kültür Sanat
Agatha Christie’nin ismi değişen  romanı yayımlandı
Agatha Christie’nin ismi değişen romanı yayımlandı İngiliz polisiye yazarı Agatha Christie’nin 1939 yılında yayımlanan “On Küçük Zenci” adlı romanı geçen hafta “On Kişiydiler” isimli Türkçe çevirisiyle yeniden okurla buluştu.
7.02.2021 Kültür Sanat
Hercule Poirot'nun 100. yılına özel baskı
Hercule Poirot'nun 100. yılına özel baskı Agatha Christie'nin sevilen karakteri Hercule Poirot'nun kaleme alınmasının 100. yılı şerefine özel kutulu, ciltli-şömizli Poirot Seçkisi Seti piyasaya çıkıyor.
20.01.2021 Kültür Sanat
Herkes hata yapar, dahiler bile!
Herkes hata yapar, dahiler bile! Mario Livio’dan Dahice Hatalar 1 Aralık’ta raflarda yerini alıyor!
20.11.2020 Kültür Sanat
Dan Brown'un ilk resimli çocuk kitabı
Dan Brown'un ilk resimli çocuk kitabı Dan Brown’ın sesli kitap özelliği taşıyan ilk resimli çocuk kitabı Hayvanlar Senfonisi 1 Eylül’de Altın Kitaplar etiketiyle tüm kitapçılarda.
18.08.2020 Kültür Sanat
Sıfır atıkla yaşa!
Sıfır atıkla yaşa! Doğanın korunması ve sürdürülebilirdiğinin sağlanması her geçen gün önemi daha iyi anlaşılan bir konu. Evimiz olan Dünya'nın kaynaklarını tüketmek yerine ihtiyacımız kadarını kullanıp doğaya geri kazandırmak aslında çok kolay! Bu farkındalığın bir sonraki nesle çekirdekten aşılanması ise onlara bırakabileceğimiz en güzel ve en kalıcı miras. Dört kitaptan oluşan, Altın Kitaplar logosuyla çıkan seride doğanın nasıl korunabileceği, çocuklara, özgün bir sunumla anlatılıyor.
5.05.2020 Ebeveyn
Salgınların edebiyattaki izdüşümleri
Salgınların edebiyattaki izdüşümleri Dünyanın ortak gündemi olan koronavirüs salgını, edebiyatın ve sanatın da gündeminde. Edebiyatçıların kaleminden çıkan salgına dair kitaplar ise hem okurunu geleceğe hazırlıyor hem de okurunun yüreğine umut tohumları ekiyor...
22.03.2020 Kültür Sanat
Selahattin Nehir'den yepyeni bir eser
Selahattin Nehir'den yepyeni bir eser Meddah ve Cellat, Altın Kitaplar logosuyla raflarda!
3.03.2020 Kültür Sanat
Patricia MacLachlan’dan duygu yüklü bir hikaye
Patricia MacLachlan’dan duygu yüklü bir hikaye Patricia MacLachlan’dan Şairin Köpeği, Altın Kitaplar logosuyla raflarda!
2.03.2020 Kültür Sanat
Dan Brown’dan çocuk kitabı
Dan Brown’dan çocuk kitabı Dan Brown’ın resimli ve müzikli ilk çocuk kitabı “Hayvanlar Senfonisi”, yazarın çocuklar için bestelediği klasik müzik albümüyle eş zamanlı olarak 1 Eylül 2020’de Altın Kitaplar tarafından yayımlanacak.
27.02.2020 Kültür Sanat
Umut ve cesaret dolu bir hikaye: ‘Kırık Kanatlarla Uçmak’
Umut ve cesaret dolu bir hikaye: ‘Kırık Kanatlarla Uçmak’ Hitap ettiği yaş grubunun en çok ihtiyaç duyduğu konulara ışık tutan Jane Elson'un kaleminden ‘Kırık Kanatlarla Uçmak’ Altın Kitaplar logosuyla raflarda.
31.01.2020 Kültür Sanat
Altın Kitaplar'dan 60. Yıl Çocuk Klasikleri serisi
Altın Kitaplar'dan 60. Yıl Çocuk Klasikleri serisi Yayıncılık tarihinin mihenk taşlarından Altın Kitaplar, 60. Yılını ciltli özel basım Dünya Çocuk Klasikleri serisiyle kutluyor!
9.12.2019 Kültür Sanat
Dünya çocuk klasikleri raflarda
Dünya çocuk klasikleri raflarda Altın Kitaplar, 60. Yılını ciltli özel basım Dünya Çocuk Klasikleri serisiyle kutluyor!
9.12.2019 Kültür Sanat
Çocuklarınıza hayvan sevgisini mizahla aşılamaya ne dersiniz?
Çocuklarınıza hayvan sevgisini mizahla aşılamaya ne dersiniz? Nihan Temiz’in kaleminden çocuklara hayvan sevgisini temelden aşılayan “Kahraman Burunlar” Altın Kitaplar logosuyla 18 Kasım’da raflarda!
26.11.2019 Kültür Sanat
Dilge Günay'ın Mavi Yıldız kitabı çıktı
Dilge Günay'ın Mavi Yıldız kitabı çıktı “2018 Gülten Dayıoğlu Vakfı İlk Gençlik Romanı ödülü”nü alan Dilge Güney imzalı “Mavi Yıldız” Altın Kitaplar logosuyla 18 Kasım’da raflarda!
22.11.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Altın Kitaplar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.