Andımız

Andımız

Son dakika andımız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan andımız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan andımız haber sayfamızda...

Andımız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 268 andımız haberi bulunmuştur.
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri 23 Nisan şiirleri için en güzel seçenekleri sizler için derledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelmesiyle birlikte okullarda öğrenciler 23 Nisan'ı coşkuyla kutlanıyor. Bu yıl 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. İşte okuyabileceğiniz en güzel kısa, uzun, 2,3,4 kıtalık 23 Nisan şiirleri.
21.04.2024 Gündem
Beşiktaş'tan çok sert Ankaragücü açıklaması! 'Derhal iptal edilsin'
Beşiktaş'tan çok sert Ankaragücü açıklaması! 'Derhal iptal edilsin' Beşiktaş'tan dün akşam Ankaragücü maçında yaşanan olaylarla alakalı sert bir açıklama geldi. Siyah-beyazlı ekip açıklamasında Ankara ekibinin teknik direktörü Ömer Erdoğan'a tepki gösterirken Josef'e gösterilen kırmızı kartın iptal edilmesini istedi.
5.09.2022 Beşiktaş
Bakan Soylu: Terör örgütünün adını tamamen silecek anlayışı başlatıyoruz
Bakan Soylu: Terör örgütünün adını tamamen silecek anlayışı başlatıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı 29 Ekim 2023 tarihinde, bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olarak söylüyorum, bu ülkede terör örgütünün, etrafımızdaki coğrafyada terör örgütünün adını andırmayacak, içerde de dışarda da onu tamamen silecek bir anlayışı başlatıyoruz” dedi.
23.04.2022 Haberler
Bakan Soylu: Terör örgütünün adını tamamen silecek anlayışı başlatıyoruz
Bakan Soylu: Terör örgütünün adını tamamen silecek anlayışı başlatıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı 29 Ekim 2023 tarihinde, bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olarak söylüyorum, bu ülkede terör örgütünün, etrafımızdaki coğrafyada terör örgütünün adını andırmayacak, içerde de dışarda da onu tamamen silecek bir anlayışı başlatıyoruz” dedi.
23.04.2022 Siyaset
23 NİSAN MESAJLARI VE SÖZLERİ | 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şiirleri ve en güzel mesajlar
23 NİSAN MESAJLARI VE SÖZLERİ | 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şiirleri ve en güzel mesajlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün coşkuyla kutlanıyor. Ulu Önder Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan'da okullarda özel törenler düzenleniyor, kutlamalar yapılıyor, şiirler okunuyor. Sizler de 23 Nisan'ı kutlamak için en güzel mesajları gönderebilirsiniz. İşte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajları ve şiirleri için en güzel seçenekler.
23.04.2022 Gündem
23 NİSAN ŞİİRLERİ (1,2,3,4,5,6 kıtalık şiirler) 2022 || 23 Nisan ile ilgili şiirler (uzun, kısa, anlamlı, resimli, okul öncesi, ilkokul, ortaokul öğrencileri için şiirler)
23 NİSAN ŞİİRLERİ (1,2,3,4,5,6 kıtalık şiirler) 2022 || 23 Nisan ile ilgili şiirler (uzun, kısa, anlamlı, resimli, okul öncesi, ilkokul, ortaokul öğrencileri için şiirler) 23 Nisan şiirleri heyecanla araştırılmaya başlandı. Her yıl 23 Nisan tarihinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bayram büyük bir coşkuyla bekleniyor. İlkokul, ortaokul ve okul öncesi olan öğrenciler ise en güzel ve anlamlı 23 Nisan şiirlerini merak ediyorlar. İşte 2,3,4,5,6 kıtalık 23 Nisan şiirleri...
21.04.2022 Gündem
EN GÜZEL 23 NİSAN RESMİ VE ŞİİRLERİ kısa, uzun, 2-4-6 kıtalık | 23 Nisan hangi güne denk geliyor, resmi tatil mi?
EN GÜZEL 23 NİSAN RESMİ VE ŞİİRLERİ kısa, uzun, 2-4-6 kıtalık | 23 Nisan hangi güne denk geliyor, resmi tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tarihi yaklaşıyor. Böylelikle 23 Nisan resimli mesajları ve sözleri öne çıkyor. Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan'da tüm dünya çocukları coşkuyla bugünü kutlar. Peki, 23 Nisan hangi güne denk geliyor, resmi tatil mi? İşte 23 Nisan şiirleri ve en güzel 23 Nisan resimleri.
19.04.2022 Gündem
Başkandan sürpriz
Başkandan sürpriz Bornova Belediyesi’nin 9 Eylül etkinlikleri 8 Eylül akşamı düzenlenen fener alayı ile başladı.
10.09.2021 Ege
30 Ağustos coşkusu sokaklara taştı
30 Ağustos coşkusu sokaklara taştı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Düzenlenen fener alayları zafer coşkusunu ve gururunu arttırdı.
1.09.2021 Gündem
33 ilin emniyet müdürü değişti
33 ilin emniyet müdürü değişti Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı, 33 ile de yeni emniyet müdürü atandı. 27 yurt dışı misyonuna İçişleri Müşaviri olarak atamalar yapıldı.
8.07.2021 Gündem
En iyi okumak için yarıştılar
En iyi okumak için yarıştılar Germencik Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklar için Andımızı En Güzel Okuma yarışması düzenledi.
26.04.2021 Ege
MHP'li Kılavuz, Atatürk'ün bıraktığı değerleri korumaya yeminli olduklarını söyledi
MHP'li Kılavuz, Atatürk'ün bıraktığı değerleri korumaya yeminli olduklarını söyledi MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Atatürk’ün bıraktığı değerleri canları pahasına korumaya yeminli olduklarını ifade etti.
22.04.2021 Siyaset
İlköğretim haftası şiirleri
İlköğretim haftası şiirleri Okulların açılmasının kutlanması ve eğitim hayatının öneminin vurgulandığı İlköğretim Haftası etkinlikleri her yıl kutlanır. Bu haftada okullarda şiirler okunur ve çeşitli kutlamalar yapılır. İşte İlköğretim haftası şiirleri
3.11.2023 Şiirler
CHP ve İYİ Parti ‘Andımız okunsun’ teklifleri sundu
CHP ve İYİ Parti ‘Andımız okunsun’ teklifleri sundu CHP ve İYİ Parti milletvekilleri, Öğrenci Andı’nın okullarda her sabah okunmasının, kanunla düzenlenmesini öngören tekliflerini TBMM Başkanlığı’na sundu.
29.03.2021 Siyaset
Mahir Ünal'dan, HDP'ye açılan kapatma davasına ilişkin flaş açıklama
Mahir Ünal'dan, HDP'ye açılan kapatma davasına ilişkin flaş açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, HDP'ye açılan kapatma davasına ilişkin, "Bu meseleyi siyasallaştırmak isteyenler, siyasal bir zeminde tartışmak isteyenler meselenin hukuki tarafını perdelemek istiyorlar. Bugüne kadar rahat bir şekilde PKK'ya, PKK'nın eylemlerine, PKK'nın cenazelerine katılanlar, buna CHP'liler de dahil olmak üzere, Türkiye'den yana ve demokratik toplumdan yana tavır almak zorundalar." dedi.
21.03.2021 Siyaset
'Bu millete diz çöktüremezler'
'Bu millete diz çöktüremezler' Terörle mücadelede kararlılık mesajları veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dün var güçleriyle yüklendikleri halde bu millete diz çöktürmeyi başaramadılar. Bugün de terörden darbeye kadar her yolu denediler, ama yine milletimize diz çöktüremediler” dedi.
19.03.2021 Siyaset
MHP’nin stratejik 5 hedefi
MHP’nin stratejik 5 hedefi MHP kurultayında genel başkanlık için tek aday olarak yarışan ve bin 277 delegenin oyu ile liderliğini tazeleyen Bahçeli konuşmasında partisinin 2023 hedeflerini açıkladı... Bahçeli hedefleri “Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne sahip çıkmak, yeni anayasa, milli ekonomik sistem inşası, terörle mücadele, küresel ve bölgesel diyalog” olarak sıraladı...
19.03.2021 Siyaset
‘Andımız’ kararına tepkiler dinmiyor
‘Andımız’ kararına tepkiler dinmiyor İYİ Parti, Danıştay’ın Öğrenci Andı’nın kaldırılmasına ilişkin kararına tepkisini sürdürerek, kararı kabul etmelerinin mümkün olmadığını söyledi. Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, “Biz bunu siyaset malzemesi olarak gündemde tutmak yerine Andımız okullarımızda okunana kadar bunların ensesinde boza pişirmeye devam edeceğiz. Andımız’ın okunmasından eğer birisi imtina ediyorsa, Türk kelimesinden, Türkiye’den, Atatürk’ten, Türk milletinden rahatsızdır. Bu rahatsız olanlar da ya haindir ya da hainlerle işbirliği içerisinde olanlardır” dedi.
19.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ' Biz bu mücadelede en küçük gevşeklik gösterdiğimiz gün Sevr'den daha kötü anlaşmalarla karşımıza çıkacaklardır. Belgesellerde aslanlar ile sırtlanlar arasındaki ilişkiyi görmüşsünüzdür. Aslan güçlü ise sırtlanlar kuyruklarını sıkıştırır gider. Ama aslan güçsüz ise sırtlanlar onu lime lime ederler' dedi.
18.03.2021 Haberler
Son Dakika Haberi: Devlet Bahçeli, genel başkanlığa yeniden seçildi!
Son Dakika Haberi: Devlet Bahçeli, genel başkanlığa yeniden seçildi! Gelen bir son dakika haberine göre; MHP 13. Olağan Kurultayı'nda Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, genel başkanlığa yeniden seçildi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı’nda açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli, "Erken seçimden başka seçenek kalmadı diye yutturmaya çabalayanlar bilsin ki seçimler zamanında yapılacak, Türkiye rotasından çıkmayacaktır." dedi. Bahçeli HDP'nin kapatılması hakkında açıklamalarda bulunurken, "Herhangi bir isimle açılmamak üzere kapatılması tarihe, gelecek nesillere namus görevidir." ifadelerini kullandı.
18.03.2021 Siyaset
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ' Biz bu mücadelede en küçük gevşeklik gösterdiğimiz gün Sevr'den daha kötü anlaşmalarla karşımıza çıkacaklardır. Belgesellerde aslanlar ile sırtlanlar arasındaki ilişkiyi görmüşsünüzdür. Aslan güçlü ise sırtlanlar kuyruklarını sıkıştırır gider. Ama aslan güçsüz ise sırtlanlar onu lime lime ederler' dedi.
18.03.2021 Siyaset
‘Reform paketi cips paketleri gibi’
‘Reform paketi cips paketleri gibi’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mısır ile iş birliği sürecinin “en üst düzeyin bir tık altında devam ettiğine” yönelik sözlerini eleştirerek, “Sisi’ye darbeci, diktatör demeyeceksiniz, bir tık altında, Cumhurbaşkanı mı diyeceksiniz? Rabia yapmayacaksınız, bir tık altında, 3 parmak mı göstereceksiniz?” diye sordu.
18.03.2021 Siyaset
Akşener: Andımız kalplerimizde, ruhumuzda, irademizdedir
Akşener: Andımız kalplerimizde, ruhumuzda, irademizdedir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'nun, Danıştay 8'inci Dairesi’nin 'Öğrenci Andı'nı kaldıran Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğini iptal eden kararını bozmasına tepki gösterdi. Akşener, "Andımız kahraman atalarımızın aziz hatırasında, Atatürk'ümüzün mirasındadır. Andımız, kalplerimizde, andımız ruhumuzda, andımız irademizdedir" dedi.
17.03.2021 Siyaset
Galatasaray başkan adayı Tuncer Hunca'dan Fatih Terim açıklaması
Galatasaray başkan adayı Tuncer Hunca'dan Fatih Terim açıklaması Galatasaray başkan adayı Tuncer Hunca, "Hocamız bizim için çok anlamlı, 2000 yılında yönetimdeydik, kendisi de teknik direktördü. Kimsenin yaşamadığını Türkiye'de bize yaşattı. Gerçekten takdire şayan bir olaydı. Fatih hocanın yeri hepimizde çok farklı ancak Fatih hocanın da ne düşündüğü önemli" dedi.
17.03.2021 Galatasaray
‘Danıştay andımız kararını düzeltmeli’
‘Danıştay andımız kararını düzeltmeli’ BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu’ndan, toplumun çoğunluğunun kabul etmediği Öğrenci Andı kararını gözden geçirerek düzeltmesini istedi.
17.03.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Andımız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.