Apple Güncelleme

Apple Güncelleme

Son dakika apple güncelleme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan apple güncelleme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan apple güncelleme haber sayfamızda...

Apple Güncelleme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 422 apple güncelleme haberi bulunmuştur.
iPhone zamlanmadı analistler notu kırdı!
iPhone zamlanmadı analistler notu kırdı! Analistler Apple lansmanına geçer not vermedi. Eski iPhone modellerine göre büyük bir sıçrama yapamayan Apple, yatırımcıların beklediği fiyat artışını sadece en üst iPhone’larda yaparken hisseleri düştü.
14.09.2023 Ekonomi
WhatsApp kullanıcıları için son 1 hafta! O tarihten sonra kullanılamayacak
WhatsApp kullanıcıları için son 1 hafta! O tarihten sonra kullanılamayacak WhatsApp milyonlarca aktif kullanıcıyla en popüler uygulamalardan biri olmaya devam ederken geçenlerde platformu kullanamayacak modeller açıklanmıştı. Güncelleme desteğinin kesileceği bu modeller 1 Kasım tarihinden itibaren uygulamayı kullanamayacak.
26.10.2021 Teknoloji
WhatsApp kullanamayacak telefonlar açıklandı!
WhatsApp kullanamayacak telefonlar açıklandı! Daha önce WhatsApp’ın kullanılamayacağı telefon modelleri belli olmuştu. Eski güncellemeleri alan Android ve iOS cihazları etkileyecek bu karar sonrası yeni bir liste yayımlandı.
28.09.2021 Teknoloji
WhatsApp kullanamayacak iPhone modelleri güncellendi: Milyonlar etkilenecek!
WhatsApp kullanamayacak iPhone modelleri güncellendi: Milyonlar etkilenecek! Daha önce de WhatsApp’ın kullanılamayacağı telefon modelleri belli olmuştu. Eski güncellemeleri alan Android ve iOS cihazları etkileyecek bu karar sonrası şimdi de iOS desteği düşürüldü. Azımsanmayacak kadar iOS 9 kullanıcısı bulunuyor ve WABetaInfo tarafından yeni çıkartılan bilgilere göre artık WhatsApp’a giriş yapılamayacak.
18.03.2021 Teknoloji
iOS 12.1.1'e güncellemesi bazı iPhone'larda mobil veri hatasına neden oluyor
iOS 12.1.1'e güncellemesi bazı iPhone'larda mobil veri hatasına neden oluyor Apple, geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 12.1.1 güncellemesini yayınladı. Ancak bu güncelleme bazı iPhone'larda mobil veri hatası alınmasına neden oluyor.
10.12.2018 Apple
Grup FaceTime özelliği iOS 12.1 güncellemesinde göründü
Grup FaceTime özelliği iOS 12.1 güncellemesinde göründü Kısa bir süre önce iOS 12 güncellemesini kullanıcılara sunan Apple, şimdi de iOS 12.1 güncellemesini geliştiriciler için yayınladı. Grup FaceTime özelliği iOS 12.1’in geliştirici betasında yerini aldı.
19.09.2018 Apple
iOS 11.3.1 güncellemesiyle iPhone 8'lerde görülen sahte ekran sorunu çözüldü
iOS 11.3.1 güncellemesiyle iPhone 8'lerde görülen sahte ekran sorunu çözüldü iOS 11.3.1 güncellemesi yayınlandı. iOS 11.3.1 güncellemesiyle sahte ekranların takılması sonucu iPhone 8'lerde meydana gelen arıza giderildi.
25.04.2018 Teknoloji
Apple, iPhone 5s'ye de iOS 12 güncellemesini getirebilir
Apple, iPhone 5s'ye de iOS 12 güncellemesini getirebilir Apple, yeni mobil işletim sistemi iOS 12’yi eylül ayında tanıtacak. Bu yıl iPhone 5’lere güncelleme sunması beklenmeyen Apple, iPhone 5s'ye iOS 12 güncellemesini getirebilir.
23.04.2018 Apple
Apple, iOS 10.3.1 güncellemesini yayınladı
Apple, iOS 10.3.1 güncellemesini yayınladı Geçtiğimiz günlerde iOS 10.3 güncellemesini yayınlayan Apple şimdi de iOS 10.3.1 güncellemesini yayınladı. Peki iOS 10.3.1 kullanıcılara hangi yenilikleri sunacak?
4.04.2017 Teknoloji
iPhone'unuzu yedeklemezseniz her şeyiniz gidebilir
iPhone'unuzu yedeklemezseniz her şeyiniz gidebilir iOS 10.3 güncellemesi yayınlanmak üzere. Bu güncellemeyi iPhone'unuzu yedeklemeden yüklerseniz her şeyinizi kaybedebilirsiniz! Bakın iPhone'larda bu güncelleme geldiğinde ne değişecek?
13.03.2017 Teknoloji
İOS 9.3.2 güncellemesi neden geri çekildi?
İOS 9.3.2 güncellemesi neden geri çekildi? İOS 9.3.2 güncellemesi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Apple, bazı kullanıcıların cihazlarını bozduğu iddia edilen iOS 9.3.2 güncellemesini geri çekti. "Apple, iOS 9.3.2 güncellemesini neden geri çekti?" sorusuna yanıt arayan iOS kullanıcıları tüm merak edilerleri haberimizde bulabilirler...
23.05.2016 Teknoloji
iPhone kullananlar dikkat 📳 iOS 18 güncelleme ne zaman gelecek, özellikleri nedir, nasıl olacak? iOS 18 güncelleme alacak telefonlar (iPhone) listesi
iPhone kullananlar dikkat 📳 iOS 18 güncelleme ne zaman gelecek, özellikleri nedir, nasıl olacak? iOS 18 güncelleme alacak telefonlar (iPhone) listesi iOS 18 güncellemesi gündemde. Apple'ın işletim sistemi zaman zaman güncellemeleriyle konuşuluyor. Bugünlerde de merak konusu olan iOS 18 güncelleme ne zaman gelecek, özellikleri nedir, nasıl olacak? iPhone kullananların merakla araştırdığı iOS 18 güncelleme alacak telefonlar listesi haberimizde
29.02.2024 Bilgi Rehberi
iPhone 15 Pro alanlar dikkat! Apple sorunu kabul etti
iPhone 15 Pro alanlar dikkat! Apple sorunu kabul etti Apple, iPhone 15 Pro ve Pro Max’teki ısınma probleminin önüne geçmek için iOS 17 güncellemesi yayınlamayı planlıyor.
5.10.2023 Ekonomi
Apple iPhone 15’teki aşırı ısınmayı çözmeye çalışıyor
Apple iPhone 15’teki aşırı ısınmayı çözmeye çalışıyor Apple’ın başı yeni piyasaya sürdüğü iPhone 15’teki aşırı ısınma şikayetleriyle dertte... AP’nin haberine göre Apple, yeni telefonların “tutulamayacak kadar ısındığı” yönündeki şikayetleri bir yazılım hatasına ve Instagram, Uber gibi popüler uygulamalarla ilgili sorunlara bağlıyor.
2.10.2023 Teknoloji
Sanayi Bakanı Kacır duyurdu! TÜBİTAK bursları yükseltildi
Sanayi Bakanı Kacır duyurdu! TÜBİTAK bursları yükseltildi TEKNOFEST üçüncü gününde büyük heyecanla sürüyor. TEKNOFEST'e katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır burs programı ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.
29.09.2023 Ekonomi
Fransa'da iPhone 12 yasağı: Apple bu ülkeye özel yazılım güncellemesi yapacak
Fransa'da iPhone 12 yasağı: Apple bu ülkeye özel yazılım güncellemesi yapacak Fransa’da iPhone 12'nin satışının durdurulmanın ardından Apple bu ülkeye özel bir yazılım güncellemesi ile sorunu çözmeyi umuyor.
16.09.2023 Dünya
Elon Musk’ın Apple’a karşı savaşı
Elon Musk’ın Apple’a karşı savaşı Elon Musk’a göre; Apple sahip olduğu pazar gücünü diğer şirketler ve tüketiciler aleyhine kullanan bir tiran...
21.02.2023 Milliyet Rekabet
Apple mesajlarda herkesin bilmediği 16 havalı özellik
Apple mesajlarda herkesin bilmediği 16 havalı özellik Artık gönderdiğiniz mesajları düzenleyebilirsiniz!
2.01.2023 Gündem
Apple yeni MacBook Pro modellerini tanıttı! İşte detaylar
Apple yeni MacBook Pro modellerini tanıttı! İşte detaylar Apple yeni düzenlediği ekim etkinliğinde ürünlerini tanıttı. Apple yeni M1Pro ve M1Max işlemcilerine sahip MacBook Pro laptoplarıyla dikkat çekmeyi başardı.
19.10.2021 Teknoloji
iPhone’lardaki bazı sorunları ortadan kaldıran iOS 15.0.2 yayımlandı
iPhone’lardaki bazı sorunları ortadan kaldıran iOS 15.0.2 yayımlandı Apple’ın yeni akıllı telefonuyla beraber gelen iOS 15 bazı sorunları da beraberinde getirmişti. Bazı bağlantı sorunlarıyla kendini gösteren güncellemenin ardından hemen yeni bir güncelleme daha yayımlanmıştı ancak sorunlar tamamen bitmemişti. İşte o sorunları çözmek için iOS 15.0.2 güncellemesi kullanıma açıldı.
12.10.2021 Teknoloji
AirPods kullanıcıları için yeni güncelleme yayımlandı!
AirPods kullanıcıları için yeni güncelleme yayımlandı! Apple AirPods Pro ve AirPods Max modelleri için yazılım güncellemesi yayımladı. Bu sürüm ile cihazların yerini bulmak çok daha kolay hale geldi. Zira kulaklıklarını kaybeden yüzlerce kişi özellikle kulaklıkların tekini bulmakta zorlandıklarını sosyal medya hesaplarından komik videolarla anlatıyordu. İşte güncellemenin detayları…
6.10.2021 Teknoloji
Korkutan siber güvenlik uyarısı! 'Sakın eski telefonunuzu anne - babanıza vermeyin...'
Korkutan siber güvenlik uyarısı! 'Sakın eski telefonunuzu anne - babanıza vermeyin...' Pandemiyle birlikte akıllı cihaz kullanımında yaşanan artış ve şirketlerin evden çalışma modeline geçmesi, önemli bir veri güvenliği sorununu gündeme getirdi. Uzmanlar, küçük ve orta ölçekli işletmelerin siber saldırılardan en çok etkilenen grup olduğuna dikkat çekerek çalışanlara, "Eski telefonlarınızı anne ve babanıza vermeyin" uyarısı yapıyor. İşte dijital dünyada bizleri bekleyen tehlike...
25.02.2022 Gündem
iOS 15 güncellemesi sunuldu! İşte yenilikler ve güncellemeyi alabilecek iPhone’lar
iOS 15 güncellemesi sunuldu! İşte yenilikler ve güncellemeyi alabilecek iPhone’lar Apple cihazları için yeni bir güncelleme serisi yayımladı. iOS 15’in yanında iPadOS 15, watchOS 8 ve tvOS 15 kullanıcılara sunuldu. Geçen hafta düzenlediği etkinlikte detaylandırdığı özelliklerle kullanıcılara sunulan yeni işletim sistemi, yaklaşık 4 GB’lık bir alanı kaplıyor.
21.09.2021 Teknoloji
Apple, iOS 15 ve iPadOS 15 için çıkış tarihlerini açıkladı
Apple, iOS 15 ve iPadOS 15 için çıkış tarihlerini açıkladı Apple dün(14 Eylül) düzenlediği etkinlikte yeni iPhone modellerini tanıtmasının yanında iPad ve Apple Watch Series 7'nin üzerindeki örtüyü kaldırdı. Pek çok kullanıcı da etkinlik sonrasında iOS 15 ve iPadOS 15'in ne zaman cihazlarına geleceğini merak ediyordu. Apple etkinlikte resmi tarihleri de paylaştı.
15.09.2021 Teknoloji
Apple'dan iPhone'lar için acil güncelleme! Tehlikeyi önlemek için geldi
Apple'dan iPhone'lar için acil güncelleme! Tehlikeyi önlemek için geldi Apple, bir güvenlik sorunu nedeniyle iPhone telefonlar için 'acil' bir güncelleme yayımladı. Yayımlanan güvenlik güncellemesinin, kötü niyetli kişilerin iMessage uygulaması üzerinden telefonlara kolaylıkla girmesini sağlayan bir casus yazılıma karşı açığı kapatmak üzere servis edildiği belirtildi.
14.09.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Apple Güncelleme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.