Araştırma Görevlisi

Araştırma Görevlisi

Son dakika Araştırma görevlisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Araştırma görevlisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Araştırma görevlisi haber sayfamızda...

Araştırma Görevlisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.829 araştırma görevlisi haberi bulunmuştur.
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı Fatih'te, Yıldız Sarayı'ndan 1924 yılında İstanbul Üniversitesi'ne devredilen 9 parça mukaddes emanetin sergisi ziyarete açıldı. 100 yıl sonra gün yüzüne çıkan kutsal emanetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
3.04.2024 Haberler
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı Fatih'te, Yıldız Sarayı'ndan 1924 yılında İstanbul Üniversitesi'ne devredilen 9 parça mukaddes emanetin sergisi ziyarete açıldı. 100 yıl sonra gün yüzüne çıkan kutsal emanetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
3.04.2024 Gündem
Düzce'de seçim sonuçları! Faruk Özlü başkan seçildi
Düzce'de seçim sonuçları! Faruk Özlü başkan seçildi Düzce’de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlarına göre, AK Parti Faruk Özlü, Belediye başkanı oldu. Partililer ve vatandaşlar Özlü’nün seçilmesinin ardından Düzce Belediyesi binası önünde kurulan ramazan etkinlik çadırında toplanarak kutlama yaptı. İlçelerde ise AK Parti 4, MHP 3 ve CHP belediye başkanlığı kazandı.
31.03.2024 Gündem
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan İzmir’de, motosikletteki Dilara Aldanoğlu'na (26) çarparak yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan ehliyetsiz ve alkollü sürücü İsa Eyice'ye (28) 4,5 yıllık hapis cezası verilen karar, istinaf mahkemesine taşındı. Yasemin Aldanoğlu (48), "Kızım Dilara, 2 yıl 3 aydır yatağa mahkum. Hiçbir şekilde bizi tanımıyor. Sanığın ehliyetsiz trafiğe çıkışı, olası kasta girmeli. Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını istiyorum. Bu bir ilk olsun" dedi.
28.03.2024 Gündem
Dilara'nın kabusu! Kaza sonrası hayatı karardı, yatağa bağımlı hale geldi
Dilara'nın kabusu! Kaza sonrası hayatı karardı, yatağa bağımlı hale geldi Dilara Aldanoğlu'nun (25) yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan İsa Eyice'ye (27) verilen ceza belli oldu.
15.03.2024 Gündem
109 yıl sonra ortaya çıktı, bildiklerinizi unutun: 57. Alay ile ilgili çarpıcı gerçek
109 yıl sonra ortaya çıktı, bildiklerinizi unutun: 57. Alay ile ilgili çarpıcı gerçek Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Araştırma Görevlisi Buğra Terzi, harp cerideleri üzerinde yaptığı araştırmalar sırasında Çanakkale Savaşları'nda 57'nci Alay'la ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.
13.03.2024 Haberler
109 yıl sonra ortaya çıktı, bildiklerinizi unutun: 57. Alay ile ilgili çarpıcı gerçek
109 yıl sonra ortaya çıktı, bildiklerinizi unutun: 57. Alay ile ilgili çarpıcı gerçek Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Araştırma Görevlisi Buğra Terzi, harp cerideleri üzerinde yaptığı araştırmalar sırasında Çanakkale Savaşları'nda 57'nci Alay'la ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.
13.03.2024 Gündem
Akademisyenlerden Erzincan'daki toprak kaymasıyla ilgili açıklama
Akademisyenlerden Erzincan'daki toprak kaymasıyla ilgili açıklama Erzincan'da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasının ardından akademisyenler bölgede incelemelerde bulundu.
15.02.2024 Gündem
Kedilerden bulaşan ölümcül virüs! ABD'li yetkililer: Patojeni belirleyemedik
Kedilerden bulaşan ölümcül virüs! ABD'li yetkililer: Patojeni belirleyemedik Tarihte ilk kez sokak kedilerinden insanlara bulaşan bir virüs ölüme neden oldu. Bilim insanları virüsün patojenik olarak kayıtlarda yer almadığını ve çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
13.02.2024 Dünya
Sporculardan Çıldır Gölü'nde buz dansı
Sporculardan Çıldır Gölü'nde buz dansı İstanbul'dan Ardahan'a gelen artistik buz pateni sporcuları, Çıldır Gölü'nün buz tutan yüzeyinde dans gösterisi yaptı.
18.01.2024 Haberler
Bakan Yumaklı: Kırmızı listedeki 'leopar sazanı' Dicle'de tespit edildi
Bakan Yumaklı: Kırmızı listedeki 'leopar sazanı' Dicle'de tespit edildi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kırmızı listede yer alan ve dünyanın en çok aranan 10 balığı arasında bulunan leopar sazanının, Dicle Nehri'nde tespit edildiğini açıkladı.
18.01.2024 Ekonomi
Memur Maaşları Ne Kadar? 2024 Polis, Öğretmen, Hemşire, Savcı, Araştırma Görevlisi ve Doktorlar Ne Kadar Maaş Alıyor?
Memur Maaşları Ne Kadar? 2024 Polis, Öğretmen, Hemşire, Savcı, Araştırma Görevlisi ve Doktorlar Ne Kadar Maaş Alıyor? Memurlar devlet kurumlarında sürekli işlerde çalışan kişilerdir. Polisler, doktorlar, öğretmenler bu grupta yer almaktadır. Memur maaşları unvan ve derecelere göre farklılık göstermektedir. Polis, öğretmen, doktor, memur maaşları bu yüzden birbirinden farklıdır. 2024 yılında memur maaşları açıklanan zam miktarı ile belli oldu. Polis, öğretmen, hemşire, hakim, memur ve doktor maaşları ne kadar? 2024 memur maaşları ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Araştırma Görevlisi Maaşları 2024: En Düşük ve En Yüksek Araştırma Görevlisi ve Akademisyen Maaşı Ne Kadar?
Araştırma Görevlisi Maaşları 2024: En Düşük ve En Yüksek Araştırma Görevlisi ve Akademisyen Maaşı Ne Kadar? Birçok öğrencinin kariyer planları arasında yer alan araştırma görevlisi mesleğinde en çok merak edilen konular arasında maaşlar yer alır. Araştırma, inceleme ve deneylerde yardımcı olan akademik personellerdir. Araştırma görevlisi maaşları meslekte geçirilen süre, kıdem ve dereceye göre değişiklik gösterir. En düşük ve en yüksek araştırma görevlisi maaşları ne kadar? 2024 araştırma görevlisi maaşları ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Memur ve memur emeklisi zammı yüzde kaç oldu? Zamlı emekli ve memur maaşları ne zaman yatırılacak? Polis, Öğretmen, Araştırma Görevlisi zamlı maaş tablosu
Memur ve memur emeklisi zammı yüzde kaç oldu? Zamlı emekli ve memur maaşları ne zaman yatırılacak? Polis, Öğretmen, Araştırma Görevlisi zamlı maaş tablosu Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte memur ve memur emeklisinin alacağı zam oranı netlik kazandı. Aralık ayı enflasyon verisi 2,93 olarak açıklanırken 6 aylık enflasyon farkı ve memurun alacağı zam oranı netlik kazandı. İşte meslek gruplarına göre yeni zamlı memur maaşları...
3.01.2024 Bilgi Rehberi
MEMUR ZAMLI MAAŞ TABLOSU 2024 OCAK 🎈 Memur 5 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu, memur yüzde kaç zam alacak? Araştırma Görevlisi, Öğretmen, Polis yeni maaş tablosu
MEMUR ZAMLI MAAŞ TABLOSU 2024 OCAK 🎈 Memur 5 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu, memur yüzde kaç zam alacak? Araştırma Görevlisi, Öğretmen, Polis yeni maaş tablosu Memur maaş zammına ilişkin 5 aylık enflasyon farkı ortaya çıkarken gözler Aralık ayı enflasyon verisine çevrildi. Memur ve memur emeklisinin alacağı zam oranı büyük oranda netleşirken açıklanacak olan Aralık enflasyon verisinin eklenmesi ile birlikte net veri ortaya çıkacak. Peki Öğretmen, Polis, Hemşire maaşları kaç lira olacak? İşte 2024 Ocak zamlı memur maaş tablosu...
13.12.2023 Bilgi Rehberi
Hem deniz subayı hem mühendis olarak yetişiyorlar! Deniz Harp Okulu 250. yılında kapılarını açtı
Hem deniz subayı hem mühendis olarak yetişiyorlar! Deniz Harp Okulu 250. yılında kapılarını açtı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Deniz Harp Okulu 18 Kasım'da 250. yılını kutlayacak. Deniz Harp Okulu, yıldönümü nedeniyle kapılarını basın mensuplarına açarak okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin eğitim ve yaşam alanları basın mensuplarına tanıtıldı. 
14.11.2023 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan Batı'ya Gazze tepkisi
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan Batı'ya Gazze tepkisi TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin, “Modern Batı medeniyeti diye gözümüzde büyüttüğümüz ama bütün değerleriyle, kurumlarıyla, kuruluşlarıyla dünyayı uzunca bir süredir yöneten bu zihniyet artık iflas etmiş, çöküşe geçmiş ama çöküşüyle birlikte de insanlığı büyük bir çöküşe doğru sürüklemektedir” dedi.
13.11.2023 Gündem
Günde 8.763 adım kalbimizi koruyor
Günde 8.763 adım kalbimizi koruyor İspanyol bilim insanlarının araştırmasına göre, günde 8.763 adım atmak kalpten ölme riskini yüzde 60 azaltıyor. Günde 2 bin adım riski % 8 oranında, 2.735 adım ise % 11 düşürüyor.
1.11.2023 Dünya
YÖK’ten üniversitelere 800 araştırma görevlisi kadrosu
YÖK’ten üniversitelere 800 araştırma görevlisi kadrosu Yükseköğretim Kurulu (YÖK) araştırma üniversitelerine, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma programı kapsamındaki üniversitelere ve öncelikli alanlarda uzmanlaşan üniversitelere 800 yeni araştırma görevlisi kadrosu tahsis etti.
18.10.2023 Eğitim
Contemporary İstanbul’a yeni partner
Contemporary İstanbul’a yeni partner Türkiye’nin önde gelen sanat etkinliklerinden olan ve bu sene 26 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Tersane İstanbul’da gerçekleşecek olan Contemporary İstanbul’un yeni partneri e-ticaret platformu Trendyol oldu.
27.09.2023 Cadde
TÜBİTAK Kastamonu Üniversitesi’nin 7 projesini kabul etti
TÜBİTAK Kastamonu Üniversitesi’nin 7 projesini kabul etti Kastamonu Üniversitesi tarafından TÜBİTAK 2237-A programı için hazırlanan 7 proje kabul edildi.
25.09.2023 Eğitim
İşitme kaybına 'biyonik kulak' çözümü! 'Ameliyatla tamamen düzeliyor'
İşitme kaybına 'biyonik kulak' çözümü! 'Ameliyatla tamamen düzeliyor' Günümüzde birçok kişi işitme kaybından muzdarip şekilde hayatına devam ediyor. Oysa günlük hayatı zorlaştıran bu rahatsızlık uygun müdahalelerle tamamen düzeltilebiliyor. İşte 'koklear implant' (biyonik kulak) ameliyatı ile ilgili bilinmesi gerekenler...
16.09.2023 Genel Sağlık
MEMUR ENFLASYON FARKI YÜZDE KAÇ? 📌2024 Ocak MEMUR ZAMMI ne kadar, memur maaşı kaç TL yapılacak? Memur maaş zammı gelişmeleri...
MEMUR ENFLASYON FARKI YÜZDE KAÇ? 📌2024 Ocak MEMUR ZAMMI ne kadar, memur maaşı kaç TL yapılacak? Memur maaş zammı gelişmeleri... Memur enflasyon farkı ve memur zammı son dakika gelişmeleri gündemde merak edilen konular arasında bulunuyor. Toplu sözleşme memur maaşı zammı geçtiğimiz günlerde belli oldu. Memur zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları da etkili oluyor. Toplu sözleşme memur zammı üstüne gelecek olan memur enflasyon farkı memurlar tarafından araştırılıyor. Ağustos ayı enflasyon rakamları bugün açıklandı. 2 aylık memur enflasyon farkı ortaya çıktı. Peki 2024 memur zammı ne kadar, memur enflasyon farkı yüzde kaç olacak?
6.09.2023 Bilgi Rehberi
Uzman isim 'en büyük etken' deyip korkutan 'çay' gerçeğini açıkladı!
Uzman isim 'en büyük etken' deyip korkutan 'çay' gerçeğini açıkladı! Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Heyelan Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce sürdürülen sel, heyelan ve taşkınlara yönelik araştırmalarda; yoğunluktaki çay bitkisinin kök derinliğinin toprak bütünlüğünü sağlayamaması, yanlış arazi kullanımı ve kontrolsüz ağaç kesiminin, heyelan riskini arttırdığı ortaya kondu.
31.08.2023 Gündem
Süleyman Elban İzmir Valiliği'ne atandı
Süleyman Elban İzmir Valiliği'ne atandı Son dakika yayımlanan Valiler Kararnamesi’ne göre İzmir Valiliğine, Süleyman Elban atandı. Peki Süleyman Elban kimdir? İşte detaylar...
10.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araştırma Görevlisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.