Arena

Arena

Son dakika arena haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan arena gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan arena haber sayfamızda...

Arena

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.642 arena haberi bulunmuştur.
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu! 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu yarışmasında zirveye çıkanlar ödüllerini aldı.
10.05.2024 Diğer
UEFA Avrupa Ligi'nde finalistler belli oldu! 59 yıllık rekor kırıldı
UEFA Avrupa Ligi'nde finalistler belli oldu! 59 yıllık rekor kırıldı Avrupa futbolunun en önemli organizasyonlarından UEFA Avrupa Ligi'nde Bayer Leverkusen ile Atalanta finale yükseldi.
9.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
ÖZEL | Gillette Yılın Futbolcusu Ödülü'nün sahibi Mauro Icardi
ÖZEL | Gillette Yılın Futbolcusu Ödülü'nün sahibi Mauro Icardi Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette Milliyet ortaklığında 9. kez düzenleneN “70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da gerçekleştirildi. Gillette Yılın Futbolcusu Ödülü'nün sahibi Galatasaray forması giyen Mauro Icardi oldu. Eski Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ödülü takdim etti.
8.05.2024 Futbol
Sporun Oscar Gecesi! 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar Gecesi! 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
8.05.2024 Skorer
İlk Yarı / Maç Sonucu’nu bildi, 101 Bin 568 TL kazandı!
İlk Yarı / Maç Sonucu’nu bildi, 101 Bin 568 TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, dün oynanan EuroLeague Play-Off Çeyrek Final maçı olan Panathinaikos – Maccabi Tel Aviv karşılaşmasına İlk Yarı / Maç Sonucu: X/1 tercihinde bulundu. Tercihi tuttuğu senaryoda 24.70 oran yakalamış olacaktı. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
8.05.2024 Futbol
Finansal teknoloji sektöründe 87 milyon dolarlık satın alma
Finansal teknoloji sektöründe 87 milyon dolarlık satın alma Yerli finansal teknoloji şirketi iyzico, Türk finansal teknoloji şirketi Paynet’i 87 milyon dolara Arena Bilgisayar’dan satın almak için anlaşmaya vardı.
8.05.2024 Teknoloji
Sporun Oscar gecesi
Sporun Oscar gecesi 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni bu akşam Volkswagen Arena’da yapılacak, 2023 yılının en iyileri açıklanacak.
8.05.2024 Skorer
EuroLeague'de kritik maç! Fenerbahçe 5 yıllık hasreti sonlandırmak için parkeye çıkacak
EuroLeague'de kritik maç! Fenerbahçe 5 yıllık hasreti sonlandırmak için parkeye çıkacak Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, EuroLeague play-off serisi beşinci maçında Fransız ekibi Monaco ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, seride öne geçerek 5 yıllık Final Four hasretini sonlandırmak istiyor.
NBA'de Minnesota Timberwolves, Denver Nuggets'ı yendi! Seride 2-0 öne geçti
NBA'de Minnesota Timberwolves, Denver Nuggets'ı yendi! Seride 2-0 öne geçti NBA Batı Konferansı yarı finalinde Minnesota Timberwolves, deplasmanda Denver Nuggets'ı 106-80'lik skorla yenerek seride 2-0 öne geçti.
7.05.2024 NBA
İmkansızı başardı! 20 maçın hepsini doğru tahmin etti, 20 liraya 102 bin 425 TL kazandı!
İmkansızı başardı! 20 maçın hepsini doğru tahmin etti, 20 liraya 102 bin 425 TL kazandı! Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan iyice artarken; Misli üyeleri de kazançlarına kazanç katmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, tutturulması çok zor bir kupon oynadı ve kuponuna tam 20 maç ekledi. Üye, 20 maçlık kuponunu Misli Arena’da paylaştı.
6.05.2024 Diğer
Eurovision’da Filistin protestosu
Eurovision’da Filistin protestosu Avrupa Yayın Birliği 11 Mayıs’ta İsveç’in Malmö kentinde yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması’nda davetlilerin Filistin bayrağı ile içeri alınmayacağını duyurarak Malmö Arena’ya Filistin bayrağı veya siyasi mesaj içeren pankartla girmeye çalışanların durdurulacağını açıklamıştı.
4.05.2024 Kültür Sanat
Sami Karaman: Trabzonspor tek gerçeği birlik beraberlik
Sami Karaman: Trabzonspor tek gerçeği birlik beraberlik Trabzonspor Genel Saymanı Sami Karaman birçok konuda açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Trabzonspor
Ancelotti, Bayern Münih maçı sonrası Arda Güler'e müjdeyi verdi!
Ancelotti, Bayern Münih maçı sonrası Arda Güler'e müjdeyi verdi! Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih'le deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Arda Güler bu maçta süre alamazken Ancelotti, maçın ardından milli yıldıza müjdeli haberi verdi.
2.05.2024 İspanya La Liga
Sertab Erener yıllar sonra Eurovision sahnesine geri dönüyor!
Sertab Erener yıllar sonra Eurovision sahnesine geri dönüyor! Usta şarkıcı Sertab Erener, Eurovision Şarkı Yarışması'nın 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek yarı finali öncesi birincilik kazandığı 'Everyway That I Can' parçasını seslendirecek.
2.05.2024 Cadde
Beşiktaş'ta ilk teknik direktörü adayı belli oldu! Dünyaca ünlü isim
Beşiktaş'ta ilk teknik direktörü adayı belli oldu! Dünyaca ünlü isim Çalkantılı geçen sezonda tam 6 kez teknik direktör değişikliğine giden Beşiktaş'ta ilk aday belli oldu. Başkan Hasan Arat, başarılı teknik adamla en kısa sürede görüşecek.
2.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Almanya çıkarması!
Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Almanya çıkarması! Almanya’ya çıkarma yapan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer’in yanı sıra RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez’le bir araya geldi. İkili görüşmelerde transfer başta olmak üzere kulüpler arasındaki iş birliği fırsatlarının masaya yatırıldığı belirlendi.
2.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Transfer formülü ortaya çıktı
Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Transfer formülü ortaya çıktı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların milli yıldızı gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, tecrübeli futbolcu için düşündüğü transfer formülü netlik kazandı.
1.05.2024 Beşiktaş
Thomas Tuchel şaşırttı! Leroy Sane'yi eleştirdi, gündem oldu
Thomas Tuchel şaşırttı! Leroy Sane'yi eleştirdi, gündem oldu UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka sonrası Thomas Tuchel'in eleştirisi Almanya'da gündem oldu.
1.05.2024 Almanya Bundesliga
Hasan Arat, Bayern Münih Başkanı Hainer ve Gomez ile görüşme yaptı
Hasan Arat, Bayern Münih Başkanı Hainer ve Gomez ile görüşme yaptı Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih-Real Madrid maçını Allianz Arena'da takip etti. Arat, Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer'le bir araya geldi.
1.05.2024 Beşiktaş
Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Thomas Tuchel'den Leroy Sane'ye olay eleştiri
Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Thomas Tuchel'den Leroy Sane'ye olay eleştiri Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelirken Leroy Sane, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ancak Thomas Tuchel, yıldız futbolcuya dikkat çeken bir eleştiride bulundu.
1.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Bayern Münih-Real Madrid maçına damga vuran görüntü! Kane'den Bellingham için flaş sözler
Bayern Münih-Real Madrid maçına damga vuran görüntü! Kane'den Bellingham için flaş sözler UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih, Allianz Arena'da Real Madrid'i konuk etti. Kane'in penaltıyı kullandığı esnada Bellingham'ın görüntüsü dikkatleri çekti. Kane maç sonu Bellingham ile aralarında geçen diyalog hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Bayern Münih-Real Madrid maçı Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de
Bayern Münih-Real Madrid maçı Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de Bundesliga'da şampiyonluğu Leverkusen'e kaptıran Bayern, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Arda Güler'in formasını terlettiği Real Madrid ile kozlarını Allianz Arena'da paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
30.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Red Bull Four 2 Score’da kazanan Futbolun Çavuşları
Red Bull Four 2 Score’da kazanan Futbolun Çavuşları Red Bull’un global futbol etkinliği Red Bull Four 2 Score’da Türkiye Finali Samsun’da gerçekleşti. Batıpark Erkinlik Alanı’nda düzenlenen finalde, kıyasıya geçen karşılaşmaların ardından Futbolun Çavuşları rakibi Fıkıntı‘yı 3-1 yenerek etkinliğin kazananı oldu ve Almanya’da gerçekleşecek olan Dünya Finali’ne katılma hakkı kazandı.
29.04.2024 Diğer
‘Sabretmeyi ve beklemeyi öğrendim’
‘Sabretmeyi ve beklemeyi öğrendim’ Semicenk, Volkswagen Arena’da sahne aldı.
29.04.2024 Cadde
Yıldız yağmuru
Yıldız yağmuru  Sanatın tüm renkleri İş Sanat sahnesinde bir araya geliyor. Sezonun sürprizi ise Türkiye İş Bankası’nın bir asırlık tarihini Plácido Domingo, Murat Karahan ve Elena Stikhina’nın aynı sahneyi paylaşacağı gala konseri ile kutlaması.
28.04.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Arena ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.