Arkadaşlar

Arkadaşlar

Son dakika arkadaşlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan arkadaşlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan arkadaşlar haber sayfamızda...

Arkadaşlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.487 arkadaşlar haberi bulunmuştur.
Geleceğin şefleri MEB Gastrofest'te yarıştı! 'İstanbul'da ilk projemizde hayata geçirmiş olacağız'
Geleceğin şefleri MEB Gastrofest'te yarıştı! 'İstanbul'da ilk projemizde hayata geçirmiş olacağız' Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nın Türkiye finali İstanbul'da yapıldı.
4.05.2024 Gündem
Hamit Altıntop'tan Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy tepkisi: Mobbing nedir ya!
Hamit Altıntop'tan Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy tepkisi: Mobbing nedir ya! Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Beşiktaş Kulübü'nün Semih Kılıçsoy tepkisine sert yanıt verdi. Altıntop o süreçte yaşananları tek tek anlattı.
4.05.2024 Beşiktaş
‘Türkiye için önemli bir kilometre taşı oldu’
‘Türkiye için önemli bir kilometre taşı oldu’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme için “Türkiye demokrasisi açısından önemli bir kilometre taşı oldu” dedi.
4.05.2024 Gündem
‘Siyasette yumuşama sürecini başlatalım’
‘Siyasette yumuşama sürecini başlatalım’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’le görüşmesiyle ilgili “Türk siyasetinin buna ihtiyacı var. İlk fırsatta da bu ziyaretin karşılığını gerçekleştirerek Türkiye’de siyasetin yumuşama sürecini başlatalım istiyorum. Bu adımı da atacağız” dedi.
4.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 400 bin civarında inşaata başladık
Bakan Özhaseki: 400 bin civarında inşaata başladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Malatya'da İl İstişare Toplantısı'na başkanlık yaptı. Toplantıya; Bakan Özhaseki'nin yanı sıra, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, milletvekilleri, kurum müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.
3.05.2024 Gündem
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbedede darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıklarını anlattı.
3.05.2024 Gündem
'Bu evlilik yürümez' haberi canını sıktı!
'Bu evlilik yürümez' haberi canını sıktı! Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşklarla adını duyuran işletmeci Umut Evirgen, yine bir oyuncu olan Alina Boz'la dünyaevine girmişti. Haklarında 'boşanıyorlar' haberi çıkan ünlü çiftten Evirgen, çok konuşulan iddiaya açıklık getirdi.
3.05.2024 Cadde
Bağırsaktan vuruyor! Görülme yaşı 20'lere düştü: İlk sinyali böyle veriyormuş, işte çaresi
Bağırsaktan vuruyor! Görülme yaşı 20'lere düştü: İlk sinyali böyle veriyormuş, işte çaresi Yapılan araştırmalar, dünya genelinde erken başlangıçlı kanserlerde artış yaşandığını gösteriyor. Yani artık sadece orta yaş grubu ya da yaşlılar değil, gençler de büyük risk altında. Bağırsak ile bağlantılı olan kanserlerde görülme yaşının neredeyse 20'lere kadar düşmesi ise akıllarda birçok soru işareti yarattı. Alanında uzman 2 isim, gerçekleri açıkladı.
3.05.2024 Genel Sağlık
Survivor All Star'da ipler koptu! Yunus Emre takım değiştirdi: Nagihan'dan çarpıcı iddia
Survivor All Star'da ipler koptu! Yunus Emre takım değiştirdi: Nagihan'dan çarpıcı iddia Survivor All Star'da son adaya veda eden yarışmacı Yasin Obuz olmuştu. Mavi takımda erkek yarışmacı sayısının düşüklüğüne dikkat çeken Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Nagihan, Nefise ve Aleyna'nın da şikayet etmesiyle Yunus Emre'nin takımını değiştirme kararı aldıklarını açıkladı. Ilıcalı'nın açıklamaları sonrası söz alan Nagihan ile Yunus Emre arasında tansiyon yükseldi. Nagihan, Yunus Emre'nin "Benim eşim Aleyna ile asla yakın olmamı istemiyor" dediğini iddia etti.
3.05.2024 Cadde
Ankara'da merakla beklenen zirve: Gözler Erdoğan ve Özel'de
Ankara'da merakla beklenen zirve: Gözler Erdoğan ve Özel'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşiyor.
2.05.2024 Haberler
Son dakika... Ankara'da 1 saat 35 dakikalık Erdoğan-Özel zirvesi
Son dakika... Ankara'da 1 saat 35 dakikalık Erdoğan-Özel zirvesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Merakla beklenen zirve 1 saat 35 dakika sürdü.
2.05.2024 Gündem
‘Jeste jest çok şık oldu’
‘Jeste jest çok şık oldu’ Siyaset arenasında bugün tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirecekleri görüşmede olacak.
2.05.2024 Gündem
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı!
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
2.05.2024 Cadde
CZN Burak, 'Yürüyen Adam Neşet Turan senin yüzünden öldü' yorumuna ateş püskürdü!
CZN Burak, 'Yürüyen Adam Neşet Turan senin yüzünden öldü' yorumuna ateş püskürdü! Neşet Turan, CZN Burak olarak bilinen ünlü şef Burak Özdemir ile görüşebilmek için Kayseri'den İstanbul'a yürürken Aksaray'da kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. CZN Burak, bir sosyal medya kullanıcısından gelen 'Neşet Turan senin yüzünden öldü' mesajına videolu cevap verdi.
1.05.2024 Magazin
İstanbul'da 'sigara içilmez' dayağı
İstanbul'da 'sigara içilmez' dayağı İstanbul Okmeydanı’nda sigara içerek dükkana giren bir şahıs, kendisini dışarıya çıkması için uyaran esnafa bağırınca gençler tarafından darbedildi.
30.04.2024 Haberler
İstanbul'da 'sigara içilmez' dayağı
İstanbul'da 'sigara içilmez' dayağı İstanbul Okmeydanı’nda sigara içerek dükkana giren bir şahıs, kendisini dışarıya çıkması için uyaran esnafa bağırınca gençler tarafından darbedildi.
30.04.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye Adalet Akademisi tarafından Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Ankara Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 'Hakim Savcı Adayları Mezuniyet ve Yeni Eğitim Dönemi Açılış Töreni'ne katıldı.
29.04.2024 Gündem
Çocuğu yaralıyken TikTok'ta canlı yayın açmıştı! 'Karagül'ün çocukları hakkında karar
Çocuğu yaralıyken TikTok'ta canlı yayın açmıştı! 'Karagül'ün çocukları hakkında karar 'Karagül' isimli TikTok kullanıcısı yayın sırasında başı yarılan çocuğunu azarlayan kadın, "ambulans çağırdım" diyerek yayına devam etti. Yetkililerin odağına yerleşen görüntü sonrası devreye Bakanlık girdi.
29.04.2024 Haberler
Çocuğu yaralıyken TikTok'ta canlı yayın açmıştı! 'Karagül'ün çocukları hakkında karar
Çocuğu yaralıyken TikTok'ta canlı yayın açmıştı! 'Karagül'ün çocukları hakkında karar 'Karagül' isimli TikTok kullanıcısı yayın sırasında başı yarılan çocuğunu azarlayan kadın, "ambulans çağırdım" diyerek yayına devam etti. Yetkililerin odağına yerleşen görüntü sonrası devreye Bakanlık girdi.
29.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması Sosyal medyadan çağrı yapan terör örgütlerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını bir eylem ve propaganda sahası haline getirmelerine asla müsaade etmeyeceklerini belirten Bakan Yerlikaya, Taksim ile ilgili alınan kararı kamuoyuyla paylaştı.
29.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması 'Sosyal medyadan çağrı yapan terör örgütlerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını bir eylem ve propaganda sahası haline getirmelerine asla ve asla müsaade etmeyeceğiz' diyen Bakan Yerlikaya, Bakan Yerlikaya, Taksim ile ilgili alınan kararı kamuoyuyla paylaştı.
29.04.2024 Gündem
Turgay Karslı: Kendimize ders vermemiz gerekiyor!
Turgay Karslı: Kendimize ders vermemiz gerekiyor! Giresunspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Sakaryaspor'da teknik direktör Turgay Karslı açıklamalarda bulundu.
28.04.2024 1.Lig
Osman Zeki Korkmaz: Ağır bir skordan sonra neler söylenebilir?
Osman Zeki Korkmaz: Ağır bir skordan sonra neler söylenebilir? İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Alanyaspor maçının ardından konuştu.
28.04.2024 İstanbulspor
Dev derbide Volkan Bayarslan'ın kırmızı kart kararı doğru mu? Eski hakemlerden cevap geldi
Dev derbide Volkan Bayarslan'ın kırmızı kart kararı doğru mu? Eski hakemlerden cevap geldi Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Derbinin tartışmalı kararlarını eski hakemler yorumladı.
28.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arkadaşlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.