Attı

Attı

Son dakika attı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan attı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan attı haber sayfamızda...

Attı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 115.169 attı haberi bulunmuştur.
Uçtu uçtu De Bruyne uçtu! Akıllara Van Persie geldi
Uçtu uçtu De Bruyne uçtu! Akıllara Van Persie geldi Premier Lig'de şampiyonluğun favorisi Manchester City, Brighton'a deplasmanda gol yağdırarak gövde gösterisi yaptı. Kevin De Bruyne'nin golü akıllara RVP'yi getirdi.
Gupse Özay'dan Barış Arduç ve 'kıskançlık' cevabı: Geceleri uyku uyuyamıyorum!
Gupse Özay'dan Barış Arduç ve 'kıskançlık' cevabı: Geceleri uyku uyuyamıyorum! Gupse Özay ile Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşımış, 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz gün bir etkinliğe katılan Gupse Özay, Barış Arduç'un kadınlar tarafından beğenilmesini değerlendirerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.04.2024 Cadde
Komşusunu öldürmüştü! Müebbet istendi
Komşusunu öldürmüştü! Müebbet istendi Kocaeli İzmit'te komşusu ile alkol aldığı sırada tartışma çıktı ve silahlar patladı. Nişanlısına küfür ettiği gerekçesiyle komşusunu tüfekle vuran sanığa müebbet hapis cezası istendi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Beynine pıhtı attı, felç geçirdi! Faik Öztürk'ün son durumu
Beynine pıhtı attı, felç geçirdi! Faik Öztürk'ün son durumu Usta oyuncular Kadir İnanır, Settar Tanrıöğen ve Nuri Alço gibi Faik Öztürk'ün de beynine pıhtı attığı ortaya çıktı. Ünlü ismin vücudunun sol tarafında felç meydana geldi. Şarkıcı Safiye Soyman, 25 yıllık hayat arkadaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.04.2024 Cadde
23 Nisan'da çocuğa acımasız tekme! Elindeki balon çarptı diye sinirlendi
23 Nisan'da çocuğa acımasız tekme! Elindeki balon çarptı diye sinirlendi Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını görüntüleyen Mustafa H., elindeki balonu drona çarpan 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye tekme attı. Talha Ş.'nin ailesi şikayetçi olurken, Mustafa H., savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
25.04.2024 Haberler
23 Nisan'da çocuğa acımasız tekme! Elindeki balon çarptı diye sinirlendi
23 Nisan'da çocuğa acımasız tekme! Elindeki balon çarptı diye sinirlendi Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını görüntüleyen Mustafa H., elindeki balonu drona çarpan 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye tekme attı. Talha Ş.'nin ailesi şikayetçi olurken, Mustafa H., savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.  
25.04.2024 Gündem
Adana'da Nisan ayında sıcaklık rekoru kırıldı! Bunalan vatandaşlar kendini parklara attı
Adana'da Nisan ayında sıcaklık rekoru kırıldı! Bunalan vatandaşlar kendini parklara attı Adana’da son 95 yıl içerisinde Nisan ayının en sıcak günü yaşanırken termometreler tavan yaptı.
25.04.2024 Gündem
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor!
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier'in ziyareti sırasında nüktedan bir ev sahibi olduğunu kanıtladığını belirten Alman basını, 'Döner kebap baharatlı mı, baharatsız mı?', 'Kebap şişiyle dış politikanın mayın tarlasında' ve 'Bu kez skandalsız' gibi başlıklar attı.
25.04.2024 Dünya
Kemer Country’de 23 Nisan coşkusu
Kemer Country’de 23 Nisan coşkusu Kemer Country Club, geçtiğimiz günlerde 23 Nisan coşkusuna ev sahipliği yaptı.
25.04.2024 Cadde
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Rakibini 3-2 mağlup eden Trabzonspor avantajı kaptı.
24.04.2024 Trabzonspor
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Final-Four yolunda sakatlık şoku
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Final-Four yolunda sakatlık şoku Fenerbahçe Beko, Euroleague play-off ilk maçında deplasmanda Monaco'ya konuk oldu. Normal süresi 81-81 eşitlikle biten mücadelenin uzatma bölümünde rakibini 95-91 yenen sarı-lacivertliler avantajı ele geçirdi ancak yıldız basketbolcusunun sakatlığıyla sarsıldı. İşte detaylar...
Süper Lig devinden Nuri Şahin bombası! İlk görüşme yapıldı
Süper Lig devinden Nuri Şahin bombası! İlk görüşme yapıldı Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin yeniden Türkiye'ye dönebilir. Süper Lig devi genç teknik direktör için harekete geçti.
24.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı
Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de top koşturan Alman futbolcu Max Kruse sürpriz bir kararla bölgesel lig ekibine transfer oldu.
24.04.2024 Dünyadan Futbol
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyerek zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Serkan Tutkun (23), 2 farklı suçtan toplam 12 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
24.04.2024 Gündem
Aydilge koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı!
Aydilge koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı! Şarkıcı ve söz yazarı Aydilge, kalça labrum kasındaki yırtık nedeniyle geçirdiği ameliyat sonrası ilk kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Çekmeköy'de sahne aldı.
24.04.2024 Cadde
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma ABD'li robot üretimi yapan bir şirketin son ürettiği cihazın fotoğrafları dünyada ses getirdi. Söz konusu robotun özellikleri ise uluslararası medyada gündem haline geldi.
24.04.2024 Dünya
Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi
Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi Borussia Dortmund ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Mats Hummels'in Süper Lig'e transfer olabileceği iddia ediliyordu. Alman oyuncu son kararını verdi.
24.04.2024 Trabzonspor
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi Lige istediği gibi başlayamayan Mauro Icardi, tıpkı geçen sezon olduğu gibi son haftalara doğru ilerledikçe yine sorumluluk almaya, gol rakamlarını yukarı çekmeye başladı. Arjantinli yıldızın kritik katkısı, şampiyonluk yolunda Cim Bom’a güç verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir ismin peşine düştüğü öğrenildi. Ada basını, siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Yunan hücumcuyla ilgilendiğini öne sürdü.
23.04.2024 Beşiktaş
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da gösteri uçuşu yaptı.
23.04.2024 Gündem
Real Madrid'den Lucas Vazquez'e yeni sözleşme!
Real Madrid'den Lucas Vazquez'e yeni sözleşme! Barcelona maçında gösterdiği performansla yıldızlaşan Lucas Vazquez için Real Madrid harekete geçti.
23.04.2024 İspanya La Liga
'Şu ortadaki kısa boylu çocuk benim!'
'Şu ortadaki kısa boylu çocuk benim!' Ünlüler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar. Bu isimlerden biri de rapçi Norm Ender oldu.
23.04.2024 Cadde
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor Çeşme Yarı Maratonu, 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde koşulacak. Ege'nin büyüleyici atmosferinde, tarih ve doğanın kucaklaştığı bir rota üzerinde koşmak isteyenler Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda bir araya gelecek. Çeşme, Ilıca ve Alaçatı'nın eşsiz güzelliklerinde 4 Mayıs Cumartesi günkü yarışa dahil olmak isteyenler 1 Mayıs Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırabilecek.
23.04.2024 Diğer
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Attı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.