Basın

Basın

Son dakika basın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan basın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan basın haber sayfamızda...

Basın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 171.415 basın haberi bulunmuştur.
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var'
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var' Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçının ardından yaşanan olaylara dair suskunluğunu bozdu. Türk başantrenör, soyunma odası tünelindeki yaşanan gerilimi anlattı.
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreterliği seçimi için "Kararımızı stratejik akıl ve hakkaniyet çerçevesinde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı. Mark Rutte yaptığı açıklamada 'NATO'nun güney kanadının Türkiye'ye ihtiyacı var, Türkiye'nin liderliğine ihtiyacı var' sözlerine yer verdi.
26.04.2024 Gündem
Rusya: Forbes muhabiri 'yalan haber' iddiasıyla gözaltına alındı
Rusya: Forbes muhabiri 'yalan haber' iddiasıyla gözaltına alındı Amerikan iş dünyası dergisi Forbes’un Rus muhabiri Sergei Mingazov, Rus ordusuna ilişkin 'yalan' haber yaptığı suçlamasıyla gözaltına alındı.
26.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Haberler
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine basının ilgisi yoğun
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine basının ilgisi yoğun Kadıköy'de yarın oynanacak dev karşılaşmaya toplam 203 basın mensubu akredite yaptırdı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Saldırıya tepki, Ergin Ataman'a destek! Skandal sonrası peş peşe açıklamalar
Saldırıya tepki, Ergin Ataman'a destek! Skandal sonrası peş peşe açıklamalar Bakan Bak ve AK Parti'li Çelik'ten Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasında oynanan maçın ardından yaşananlarla ilgili Ergin Ataman'a destek açıklaması geldi.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Irak ziyareti tarihi önemde. Irak ile terörle mücadele iş birliğimiz güçlenecek." ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Mars'ta 'örümcekler' görüldü! Uzay aracı yakaladı, eşi benzeri yok
Mars'ta 'örümcekler' görüldü! Uzay aracı yakaladı, eşi benzeri yok Avrupa Uzay Ajansı'na ait uzay aracı tarafından 'Kızıl Gezegen'de yakalanan görüntüler nefes kesti. Uzmanlar, 'eşi benzeri olmayan' fenomenin ne olduğuna dair açıklama getirdi.
26.04.2024 Dünya
Vahşice öldürülen 9 yaşındaki çocuğun davasında mütalaa açıklandı
Vahşice öldürülen 9 yaşındaki çocuğun davasında mütalaa açıklandı Kilis'te 9 yaşındaki Gina Mercimek'in cinsel istismara maruz bırakıldıktan sonra öldürülmesiyle ilgili davada yeni gelişmeler yaşandı.
26.04.2024 Gündem
Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor?
Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor? Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından soyunma odası koridorlarında İsrailli yetkililere sert tepki gösterdi.
Ergin Ataman'a skandal İsrail tehdidi! EuroLeague'de Panathinaikos - Maccabi maçı sonrası ortalık karıştı
Ergin Ataman'a skandal İsrail tehdidi! EuroLeague'de Panathinaikos - Maccabi maçı sonrası ortalık karıştı Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi ile karşı karşıya geldi. Maçı Yunan ekibi kazanırken başantrenör Ergin Ataman, kendisine söylenen skandal tehdidi mücadele sonunda açıkladı.
EuroLeague'den, Ergin Ataman ve Panathinaikos’a disiplin soruşturması!
EuroLeague'den, Ergin Ataman ve Panathinaikos’a disiplin soruşturması! EuroLeague playoffları ilk maçında Maccabi'ye yenilen Panathinaikos‘ta başantrenör Ergin Ataman'ın açıklamaları gündem olmuştu. EuroLeague yönetimi Ergin Ataman ve Panathinaikos’a disiplin soruşturması başlattı.
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer, açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Rizespor
Metin Öztürk Galatasaray'ın puan hedefini açıkladı
Metin Öztürk Galatasaray'ın puan hedefini açıkladı Süper Lig'de yarın akşam Adana Demirspor'a konuk olacak Galatasaray'da 2'nci Başkanı Metin Öztürk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
25.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer sözleri
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer sözleri Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, önümüzdeki günlerde transferin büyük bir kısmını bitirmeyi planladıklarını açıkladı.
25.04.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Basın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.