Başladı

Başladı

Son dakika başladı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başladı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başladı haber sayfamızda...

Başladı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 310.966 başladı haberi bulunmuştur.
‘Sanat bahaneden ibarettir’
‘Sanat bahaneden ibarettir’ Türkiye’deki sanat galerilerini buluşturan CI Bloom başladı. 28 Nisan’a kadar Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek fuara bu yıl ilk kez katılan galerilerden Brieflyart, Server Demirtaş’ı ağırlıyor.
27.04.2024 Kültür Sanat
PKK, Avrupa’nın başına bela oldu
PKK, Avrupa’nın başına bela oldu Batı ülkelerindeki hukuki boşluk ve muğlak politikalardan faydalanarak siyasal bir alan elde eden PKK/KCK terör örgütü, Avrupa’ya “dur” dedirtti. Son zamanlarda PKK/KCK yüzünden artan şiddet olayları nedeniyle Belçika ve Fransa’da eş zamanlı bir operasyon gerçekleştirilirken, 8 PKK/KCK’lı gözaltına alındı.
27.04.2024 Gündem
Vizyona geri sayım
Vizyona geri sayım Mahmut Tuncer, Necmi Yapıcı, Mehmet Ali Kaptanlar, Sera Tokdemir, Korhan Herduran, Bedia Ener, Atilla Olgaç ve Mehmet Ali Erbil’in başrolünü paylaştığı ‘Bakkal Amca Mahmut Tuncer’ filmi için geri sayım başladı.
27.04.2024 Cadde
Sürpriz hazırlığı
Sürpriz hazırlığı Ay Yapım’ın pazar akşamları izleyicileriyle buluşturduğu ‘Yargı’da büyük final için geri sayım başladı.
27.04.2024 Cadde
İstanbul'u yakan patlıcan! Sonuncusu 2 yıl önce yaşandı, muska bile yazdırıldı
İstanbul'u yakan patlıcan! Sonuncusu 2 yıl önce yaşandı, muska bile yazdırıldı İstanbul, yangınlarıyla sık sık gündeme gelen bir şehirdi. Kadim kentte tulumbacılar yaşanan yangınlar dolayısıyla her an her şeye hazırlıklı olurdu. Ancak İstanbul’un nadide ahşap yapılarını küle döndüren hiç beklenmedik bir şey, sofraların vazgeçilmezi patlıcandı.
27.04.2024 Yaşam
KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı 👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓 KPSS başvurularına kaç gün kaldı? 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ne zaman, ücreti ne kadar?
KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı 👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓 KPSS başvurularına kaç gün kaldı? 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ne zaman, ücreti ne kadar? KPSS 2024 ile ilgili en çok merak edilenler araştırılmaya başladı. Nisan ayının son günlerinde, KPSS başvuru tarihi ve ücreti merak konusu oldu. Peki KPSS ne zaman uygulanacak? 2024 Yılı KPSS Lisans, Ön Lisans, ortaöğretim, DHBT oturumlarına hazırlananlar için ÖSYM'nin yayımladığı sınav takviminde KPSS başvuru ve sınav tarihleri şöyle...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Carlo Ancelotti'den Arda Güler kararı! 'Altın gibi'
Carlo Ancelotti'den Arda Güler kararı! 'Altın gibi' Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in gelecek sezon takımda kalacağını açıkladı.
26.04.2024 İspanya La Liga
Öğrenciler ve çalışanlar araştırıyor: 1 MAYIS 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ RESMİ TATİL Mİ? 🗓 1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda iş yerleri açık mı, kapalı mı olacak?
Öğrenciler ve çalışanlar araştırıyor: 1 MAYIS 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ RESMİ TATİL Mİ? 🗓 1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda iş yerleri açık mı, kapalı mı olacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili araştırmalar başladı. Öğrenciler, 1 Mayıs okullar tatil mi araması yaparken, çalışanlar ise 1 Mayıs kamu - özel sektör resmi tatil mi? aramasında bulunuyor. Peki 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü kutlanacak olan İşçi Bayramı herkese resmi tatil mi? İşte 2024 Resmi tatiller takvimi
26.04.2024 Bilgi Rehberi
BU SENE OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? 2024 Yaz tatili ne zaman başlayacak, kaç gün kaldı? Karneler ne zaman verilecek?
BU SENE OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? 2024 Yaz tatili ne zaman başlayacak, kaç gün kaldı? Karneler ne zaman verilecek? Okulların ne zaman kapanacağı yaz aylarına yaklaşılmasıyla beraber sorgulanmaya başladı. 2023-2024 Eğitim Yılının yaz tatili tarihleri araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, bu yılki yaz tatili başlangıç tarihini duyurdu. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri yaz tatili ne zaman sorusunu merak ediyor. Peki okullar ne zaman kapanacak? İşte MEB takvimindeki yaz tatili tarihi...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, CNN Türk'ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi.
26.04.2024 Haberler
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu: ABD'nin en büyük şirketleri İstanbul'a geliyor
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu: ABD'nin en büyük şirketleri İstanbul'a geliyor Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, CNN Türk'ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi.
26.04.2024 Gündem
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu PKK/KCK’lı terörist ve sempatizanları, çıkardıkları şiddet olayları ile Avrupa ülkelerinin başına bela oldu.
26.04.2024 Dünya
Şanlıurfa'da horoz dövüşüne suçüstü: 494 bin 725 TL ceza
Şanlıurfa'da horoz dövüşüne suçüstü: 494 bin 725 TL ceza Şanlıurfa’da, horoz dövüştürerek bahis oynatılan mekana operasyon düzenlendi. Polis, oyuncu gibi girdiği horoz dövüşünde 77 kişiye suçüstü yapıp, 494 bin 725 lira idari para cezası uyguladı.
26.04.2024 Gündem
Gözler pa.edu.tr 'de 👮🏻‍♂️ Bekçilik başvurusu başladı mı, nasıl yapılır? 2024/1. Dönem Bekçi alımı ne zaman, başvuru şartları nedir?
Gözler pa.edu.tr 'de 👮🏻‍♂️ Bekçilik başvurusu başladı mı, nasıl yapılır? 2024/1. Dönem Bekçi alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımına yönelik haberler yakından takip ediliyor. Bekçi olmak isteyenler, Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? sorularına cevap arıyor. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirilen bekçiler ile ilgili son güncel durum haberimizde...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Savunma Sanayii Başkanı Görgün duyurdu: Askeri ve sivil amaçlı eğitim simülatörleri üretilecek
Savunma Sanayii Başkanı Görgün duyurdu: Askeri ve sivil amaçlı eğitim simülatörleri üretilecek Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Son yıllarda simülasyon teknolojileri dünyada artan bir önem kazandı. Askeri simülatör ve eğitim sistemleri, pazar büyüklüğü 2022 yılında 9,2 milyar dolar olarak gerçekleşmiş olup, bu rakamın 2027 yılına kadar yıllık bileşik yüzde 5,6 oranında büyüyerek 12,2 milyar dolar seviyesine ulaşması öngörülmektedir" dedi.
26.04.2024 Ekonomi
AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ > auzef.istanbul.edu.tr 📚 İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 | AUZEF sınavları ne zaman?
AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ > auzef.istanbul.edu.tr 📚 İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 | AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF sınav tarihleri 2024 takvimi araştırması sürüyor. Bugün AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin Güz Dönemi sınavları tamamlandıktan sonra Bahar Dönemi sınavları hakkında detaylar araştırılmaya başladı. Peki İstanbul Üniversitesi AUZEF Bahar Dönemi sınavları ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 ve AUZEF sınav yeri sorgulama ekranı
26.04.2024 Bilgi Rehberi
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde öğrencilerle buluşarak tecrübelerini aktardı.
26.04.2024 Gündem
Buzağı ödemeleri başladı
Buzağı ödemeleri başladı Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılı 1. dönem buzağı destekleme ödemelerine başlandığını duyurdu.
26.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de sürpriz veda! Ayrılığı duyurdular
Fenerbahçe'de sürpriz veda! Ayrılığı duyurdular Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de gelecek sezonun planları da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için ayrılık kararı alındı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Nihal Candan için yeni karar
Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Nihal Candan için yeni karar Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan için sürpriz bir karar çıktı.
26.04.2024 Haberler
Kurtulmuş: Uzun yıllar sürecek mücadeleye hazır olmak zorundayız
Kurtulmuş: Uzun yıllar sürecek mücadeleye hazır olmak zorundayız Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, “İsrail’in zulmü karşısında söylenecek sözlerin neredeyse tamamı söylenmiştir. Bundan sonra eylem zamanıdır” dedi.
26.04.2024 Gündem
ÇAYKUR 1072 MEVSİMLİK İŞÇİ ALIMI İŞKUR BAŞVURU EKRANI 📌 Çaykur 1072 işçi alımı başvuruları başladı mı, nasıl başvuru yapılır? İŞKUR kura çekim tarihi...
ÇAYKUR 1072 MEVSİMLİK İŞÇİ ALIMI İŞKUR BAŞVURU EKRANI 📌 Çaykur 1072 işçi alımı başvuruları başladı mı, nasıl başvuru yapılır? İŞKUR kura çekim tarihi... Çaykur 1072 işçi alımı başvuruları alınmaya başladı. 26-30 Nisan tarihleri arasında alınacak olan başvurular kapsamında Çaykur bünyesinde olan fabrikalarda çalıştırılacak olan 930 beden işçisi, 70 çay eksperi ve 55 engelli geçici işçi ve 17 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplamda 1072 mevsimlik işçi alımı yapılacak. Peki Çaykur 1072 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Saldırıya tepki, Ergin Ataman'a destek! Skandal sonrası peş peşe açıklamalar
Saldırıya tepki, Ergin Ataman'a destek! Skandal sonrası peş peşe açıklamalar Bakan Bak ve AK Parti'li Çelik'ten Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasında oynanan maçın ardından yaşananlarla ilgili Ergin Ataman'a destek açıklaması geldi.
26.04.2024 Gündem
Enis Bardhi'den ilginç çıkış: Messi'den daha iyi olduğum zamanlar da oldu
Enis Bardhi'den ilginç çıkış: Messi'den daha iyi olduğum zamanlar da oldu Bordo-mavili takımın Makedon oyuncusu kulüp dergisine açıklamalarda bulundu.
26.04.2024 Trabzonspor
Tünelin ucu özgürlüğe çıkmadı! Kafasını çıkaranı polis yakaladı: Rezalet kaçış planı
Tünelin ucu özgürlüğe çıkmadı! Kafasını çıkaranı polis yakaladı: Rezalet kaçış planı Venezuela'da hapishanede çıkan isyanı fırsat bilip tünel kazan ve kaçmaya çalışan mahkumların görüntüsü dünyada infial yarattı.
26.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Başladı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.