Basmane

Basmane

Son dakika Basmane haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Basmane gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Basmane haber sayfamızda...

Basmane

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.518 basmane haberi bulunmuştur.
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Van'da operasyon: 88 kilogram kaçak külçe altını ele geçirildi
Van'da operasyon: 88 kilogram kaçak külçe altını ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'da altın kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda bir aracın içine saklanmış 88 kilogram kaçak külçe altının ele geçirildiğini açıkladı.
17.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı! Düzensiz göçmenlerin kaldığı otellere operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı! Düzensiz göçmenlerin kaldığı otellere operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kalkan 15 operasyonlarında düzensiz göçmenlere otelde konaklama imkanı sağlayan 35 otele para cezası uygulandığını açıkladı.
17.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı! Düzensiz göçmenlerin kaldığı otellere operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı! Düzensiz göçmenlerin kaldığı otellere operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kalkan 15 operasyonlarında düzensiz göçmenlere otelde konaklama imkanı sağlayan 35 otele para cezası uygulandığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
Hamza Dağ otopark sorununa dikkat çekti: Yıkan değil yapan olacağız
Hamza Dağ otopark sorununa dikkat çekti: Yıkan değil yapan olacağız İzmir'deki esnafın en büyük sorunlarından birinin otopark olduğunu belirten AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Mevcut otopark tarifelerinde Nisan 2024 itibariyle 50 indirime gideceğiz. Beş yıl içinde yapacağımız toplam 100 bin araç kapasiteli yeraltı otopark projemizle bir sorunu daha bitireceğiz. Biz otopark yıkan değil yapan olacağız. Kemeraltı esnafının en büyük derdinin otopark olduğunu biliyorum" dedi.
6.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Aklımızda bir formül var, tarihe geçeceğim
Hamza Dağ: Aklımızda bir formül var, tarihe geçeceğim AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Basmane semtinde yer alan ve 'Basmane çukur'u olarak bilinen alanla ilgili formülleri olduğunu söyledi.
28.02.2024 Gündem
İzmir’in tarihi yeniden gün yüzüne çıkıyor
İzmir’in tarihi yeniden gün yüzüne çıkıyor İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentin simge bölgelerinden Basmane’de tarihi aksı canlandıracak Oteller Projesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi.
27.01.2024 Ege
Hanri Benazus hayatını kaybetti
Hanri Benazus hayatını kaybetti Mustafa Kemal Atatürk’ün hiç bilinmeyen ve farklı yönlerini gösteren 20 binden fazla fotoğraftan oluşan koleksiyona sahip Türk yazar, iş insanı, koleksiyoncu Hanri Benazus hayatını kaybetti.
16.01.2024 Kültür Sanat
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN...
15.12.2023 Resmi İlanlar
Marmara, Ege ve Karadeniz’e yeni uyarı: Sağanak ve fırtına hayatı felç etti
Marmara, Ege ve Karadeniz’e yeni uyarı: Sağanak ve fırtına hayatı felç etti Kasımda art arda gelen yağışlı hava, tüm yurdu etkilemeye devam ediyor. Marmara, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege’ye bugün için fırtına uyarısı yapan Meteoroloji, hafta sonu denizin taşması sonucu 1000 evin sular altında kaldığı İzmir’de yağışların çok kuvvetli olacağını duyurdu.
28.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Suçluların toplum içerisinde dolaşmasına izin vermeyeceğiz
Bakan Yerlikaya: Suçluların toplum içerisinde dolaşmasına izin vermeyeceğiz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Türkiye Yüzyılında; teröre, onların iş birlikçilerine, zehir tacirlerine, organize suç örgütlerine, suçta kibirlenenlere yer yoktur. Kim olursa olsun, bu yapıların hiçbiri devletimizden ve aziz milletimizden güçlü değildir" dedi.
17.11.2023 Gündem
Son dakika! İzmir'de Kalkan Operasyonu: 309 düzensiz göçmen yakalandı
Son dakika! İzmir'de Kalkan Operasyonu: 309 düzensiz göçmen yakalandı İzmir Valiliği koordinasyonunda İl Emniyet ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İzmir genelinde düzensiz göçmen operasyonu düzenledi. Operasyonda 309 düzensiz göçmen yakalandı.
1.11.2023 Gündem
Gök kubbenin altındaki en güzel şehir; İzmir
Gök kubbenin altındaki en güzel şehir; İzmir İzmir; Ege’nin incisi, batının en doğusu, doğunun en batısı… İzmirli büyük ozan Homeros’un ‘gök kubbenin altındaki en güzel şehir’ olarak betimlediği kent, Aristo’nun İskender’e ‘görmezsen eksik kalırsın’ diyerek önemini vurguladığı, Ege’nin gerdanlığıdır.
29.10.2023 Gündem
Türkiye’nin bölgesel trenleri milyonları taşıyor
Türkiye’nin bölgesel trenleri milyonları taşıyor Türkiye’nin farklı bölgelerinde yakın ve orta uzaklıktaki şehirlerarasında hizmet veren bölgesel trenler, ekonomik, konforlu ve güvenli bir taşımacılık hizmeti ile iş ve eğitim amaçlı seyahatlerin vazgeçilmez ulaşım aracı olarak tercih ediliyor.
28.10.2023 Ekonomi
“Anahat trenleriyle Anadolu’yu karış karış keşfedin”
“Anahat trenleriyle Anadolu’yu karış karış keşfedin” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Günde ortalama 44 bin yolcuya hizmet veren konvansiyonel anahat ve bölgesel trenler, ülkemizin dört bir köşesine ekonomik ve rahat seyahat imkânı sağlarken, iç turizme de önemli katkılarda bulunuyor”dedi.
28.10.2023 Ekonomi
İzmir'de 'Zafer Yürüyüşü'
İzmir'de 'Zafer Yürüyüşü' İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Zafer Yürüyüşü'nde 350 metrelik dev Türk bayrağı açıldı.
9.09.2023 Gündem
Haydi İzmir sokaklara!
Haydi İzmir sokaklara! İzmir’in işgalden kurtulduğu 9 Eylül 1922’nin 101. yıldönümünde zafer yürüyüşü süvari birliklerinin geçişi, hava gösterileri ve konserle coşku tüm kente yayılacak.
9.09.2023 Ege
Çocuklarının gözü önünde karısını 5 yerinden bıçakladı
Çocuklarının gözü önünde karısını 5 yerinden bıçakladı İzmir'in Konak ilçesinde, 2 çocuğunun gözleri önünde, kendisinden ayrılmak istediği ileri sürülen karısını 5 yerinden bıçaklayan ve saklandığı otelde polislere yakalanmamak için camdan kaçmaya çalışan şahıs, ekiplerce yakalandı.
23.08.2023 Gündem
Firari rektör Hoşcoşkun'un 6 yıl nerede saklandığı ortaya çıktı
Firari rektör Hoşcoşkun'un 6 yıl nerede saklandığı ortaya çıktı İzmir'de 2017'den beri hakkında FETÖ'den yakalama kararı bulunan ve tedavi için gittiği hastanede yakalanıp, tutuklanan eski Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun'un savcılık ifadesi ortaya çıktı.
20.08.2023 Gündem
İzmir'de kaçak göçmen operasyonu
İzmir'de kaçak göçmen operasyonu İzmir'in Konak ilçesinde, polis tarafından Basmane semtine düzenlenen operasyonda 170 kaçak göçmen yakalandı.
15.07.2023 Gündem
İzmir'de yaklaşık 200 düzensiz göçmen, operasyonla yakalandı
İzmir'de yaklaşık 200 düzensiz göçmen, operasyonla yakalandı İzmir Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan operasyonla Basmane bölgesinde yaklaşık 200 düzensiz göçmen yakalandı.
8.07.2023 Gündem
İzmir'de düzensiz göçmen operasyonu! Çok sayıda kişi yakalandı
İzmir'de düzensiz göçmen operasyonu! Çok sayıda kişi yakalandı İzmir polisi, düzensiz göçmenlere yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Polis ekiplerince, Konak ilçesi Basmane semtinde, ülkede yasal kalış hakkı bulunmayan 109 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Geri Gönderme Merkezine gönderildi.
29.06.2023 Gündem
Trafik tartışması silahlı kavgaya dönüştü: 1 ağır yaralı
Trafik tartışması silahlı kavgaya dönüştü: 1 ağır yaralı İzmir'in Konak ilçesinde, trafikte başlayan tartışmanın ardından gece saatlerinde tarafların tekrar bir araya gelmesiyle silahlı kavga çıktı. Meydana gelen olayda tabancayla vurulan İ.R.K.(21) ağır yaralandı.
28.06.2023 Gündem
İzmir'de 120 düzensiz göçmen yakalandı
İzmir'de 120 düzensiz göçmen yakalandı İzmir'in Konak ilçesi Basmane semtinde, polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, ülkede yasal kalış hakkı bulunmayan 120 düzensiz göçmen yakalandı.
27.06.2023 Gündem
İzmir'de 4 kişinin öldürüldüğü vahşetle ilgili flaş gelişme
İzmir'de 4 kişinin öldürüldüğü vahşetle ilgili flaş gelişme İzmir'in Bayraklı ilçesinde, Saparmurat Haliyev tarafından öldürülerek cesetleri evdeki derin dondurucu ve buzdolabına konan Gülkamar Hanimova ile kızları Leyla Geldiyarova ve Laçin Geldiyarova ile Ruslan Kerimov adlı erkeğin kimlik tespiti için DNA testi tamamlandı. Cenazeler yakınlarınca teslim alınırken, ölenlerin İstanbul'da toprağa verileceği belirtildi.
24.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Basmane ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.