Bayat

Bayat

Son dakika bayat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bayat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bayat haber sayfamızda...

Bayat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.229 bayat haberi bulunmuştur.
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve Milliyet aracılığıyla israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı Yüksek Seçim Kurulu(YSK) 31 Mart seçimlerinin ardından Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini karara bağladı.
8.04.2024 Gündem
Tatlı, şeker, çikolata bagajda satılmaz! Uzmanlar uyarıyor
Tatlı, şeker, çikolata bagajda satılmaz! Uzmanlar uyarıyor Bayram için tatlı, şeker, çikolata alışverişi başlar başlamaz, merdiven altı üretim yapanlar da ortaya çıktı. Uzmanlar, tüketiciyi piyasada ortalama fiyat aralıklarına dikkat etmesi konusunda uyarıyor.
7.04.2024 Ekonomi
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat mutlu evliliğin sırrını açıkladı!
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat mutlu evliliğin sırrını açıkladı! Dört yıl önce dünyaevine giren Zeynep Tuğçe Bayat ile Cansel Elçin, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu çift, mutlu evliliklerinin sırrını paylaştı.
5.04.2024 Cadde
Çorum'da AK Parti'nin adayı Halil İbrahim Aşgın kazandı
Çorum'da AK Parti'nin adayı Halil İbrahim Aşgın kazandı 31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Çorum'da resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin adayı Halil İbrahim Aşgın kazandı.
1.04.2024 Gündem
Afyonkarahisar'da seçim sonuçları belli oldu! CHP'li Burcu Köksal başkan seçildi
Afyonkarahisar'da seçim sonuçları belli oldu! CHP'li Burcu Köksal başkan seçildi Afyonkarahisar'da yerel seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre CHP’li Burcu Köksal, belediye başkanı seçildi. 9 ilçede AK Parti, 4 ilçede MHP, 3 ilçede CHP, 1 ilçede İYİ Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 BAYAT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Çorum Bayat Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 BAYAT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Çorum Bayat Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Çorum Bayat Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Bayat ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Çorum Bayat Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 BAYAT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Afyonkarahisar Bayat Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 BAYAT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Afyonkarahisar Bayat Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Afyonkarahisar Bayat Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Bayat ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Afyonkarahisar Bayat Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Dünya bu evi izleyecek
Dünya bu evi izleyecek T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile Avrupa’nın en prestijli film fonu olan Eurimages’dan yapım desteği kazanan distopya filmi “Adresi Olmayan Ev”in dünya satış haklarını Alman Arthood Entertaintment aldı.
27.03.2024 Kültür Sanat
Erdoğan'dan son dakika F-16 açıklaması: Alım süreci olumlu sonuçlandı
Erdoğan'dan son dakika F-16 açıklaması: Alım süreci olumlu sonuçlandı Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşti. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "ABD ile yürüttüğümüz F-16 talebimimizin olumlu sonuçlanmasından memnuniyet duyuyoruz." dedi. Netanyahu'nun Refah saldırısına tepki gösteren Erdoğan, "Her gün yeni bir kırmızı çizgiyi aşıyor." ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Gündem
Saadet Partisi İstanbul'da 6 adayını açıkladı
Saadet Partisi İstanbul'da 6 adayını açıkladı Saadet Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor.
12.02.2024 Gündem
Zeynep Tuğçe Bayat'tan 'çocuk' sorusuna cevap!
Zeynep Tuğçe Bayat'tan 'çocuk' sorusuna cevap! Kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin'le (50) 2020 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Tuğçe Bayat (33), "Eşinizi kıskanıyor musunuz?" sorusunu cevaplarken, 'çocuk' açıklamasıyla da dikkat çekti.
3.02.2024 Cadde
'İnci Taneleri' ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
'İnci Taneleri' ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları, Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından, ikinci bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Cadde
Yarına bırakırız ama yanına bırakmayız
Yarına bırakırız ama yanına bırakmayız Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye belki yarına bırakır ama ihaneti ve terörü kimsenin yanına kar bırakmaz. DAEŞ’inden FETÖ’süne, PKK’sından DHKP-C’sine kadar milletimizi hedef alan hiçbir illegal yapıya hayat hakkı tanımayacağız” dedi.
11.01.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz
Son dakika: Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Valiler Buluşması Programında açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlere işaret eden Erdoğan, "31 Mart'ta sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Bu seçimleri de suhuletle tam bir demokratik olgunluk içerisinde neticelendireceğimize inanıyorum" sözlerine yer verdi.
10.01.2024 Gündem
Vinç operatörünün hayatını kaybettiği kazada yeni detaylar ortaya çıktı! İşçilerin hayatını kurtarmış
Vinç operatörünün hayatını kaybettiği kazada yeni detaylar ortaya çıktı! İşçilerin hayatını kurtarmış Manisa’nın Kula ilçesinde, yapımı devam eden konut inşaatında kule vincin devrilmesi sonucu operatör Mert Bayat'ın (20) yaşamını yitirdiği iş kazasına ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kamera kaydında rüzgarın etkisiyle sallanmaya başlayan vincin inşaatta çalışan işçilerin üzerine devrilirken, kazada hayatını kaybeden Bayat'ın müdahalesiyle boş alana yöneldiği ve böylece birçok kişinin hayatını kurtardığı görüldü.
9.01.2024 Haberler
Vinç operatörünün hayatını kaybettiği kazada yeni detaylar ortaya çıktı! İşçilerin hayatını kurtarmış
Vinç operatörünün hayatını kaybettiği kazada yeni detaylar ortaya çıktı! İşçilerin hayatını kurtarmış Manisa’nın Kula ilçesinde, yapımı devam eden konut inşaatında kule vincin devrilmesi sonucu operatör Mert Bayat'ın (20) yaşamını yitirdiği iş kazasına ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kamera kaydında rüzgarın etkisiyle sallanmaya başlayan vincin inşaatta çalışan işçilerin üzerine devrilirken, kazada hayatını kaybeden Bayat'ın müdahalesiyle boş alana yöneldiği ve böylece birçok kişinin hayatını kurtardığı görüldü.
9.01.2024 Gündem
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler Espriler özellikle günlük hayatta arkadaş veya aile ortamlarında eğlence amaçlı yapılmaktadır. Her yaş grubuna hitap eden espriler bazen sorulu cevaplı olacağı gibi komik, güldüren ve soğuk espri olarak da karşımıza çıkmaktadır. Esprilerin kendi içerisinde çeşitli kategorileri vardır. İnsanların doğaçlama olarak yaptığı espriler bir yana, herkesin bildiği popülermiş soğuk ve tabiri caizse iğrenç espriler de bulunmaktadır. Derlediğimiz bu içerikte okurken sizleri güldüren, arkadaşlarınıza sorduğunuzda kötü, iğrenç diyebileceği, kahkaha atabileceği ve birbirinden farklı tepkiler vermelerini sağlayacak iyi sorulu cevaplı esprileri yer almaktadır. En komik, iğrenç, güldüren, kötü, sorulu ve cevaplı espriler ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için "Soğuk Espriler 2023" içeriğimize göz atabilirsiniz.
7.01.2024 Eğlence
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Karadenizliler haklı çıktı, en kötüsü değilmiş! Listedeki lahana hangisi?
Karadenizliler haklı çıktı, en kötüsü değilmiş! Listedeki lahana hangisi? Listedeki yanlışlık, tarif kontrol edildiğinde anlaşıldı ve TasteAtlas’ın 'Dünyanın En Kötü 100 Yemeği' listesindeki yemeğin aslında karalahana çorbası olmadığı ortaya çıktı! Karadenizlilerin severek tükettiği yöresel lezzetin ve yapılan hatanın ardındaki bilinmeyen gerçeği, Karadenizli şeflere sorduk.
2.01.2024 Yaşam
Bal kabağı böyleyse hemen almaktan vazgeçin! Lokum gibi tatlı için bal kabağı böyle olmalıymış
Bal kabağı böyleyse hemen almaktan vazgeçin! Lokum gibi tatlı için bal kabağı böyle olmalıymış Kış aylarında üstüne dökülen tahin ve fındık parçalarıyla kabak tatlısı yapılan bal kabağı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar. Kabak tatlısının eğer güzel olmasını istiyorsanız bunlardan uzak durmanız gerekiyor.
30.12.2023 Püf Noktası
Diş ağrısını şıp diye kesiyor! İlaç aratmayan ağrı kesici o karışım
Diş ağrısını şıp diye kesiyor! İlaç aratmayan ağrı kesici o karışım Diş ağrısı, hayat kalitesini ciddi şekilde etkileyen rahatsız edici bir durumdur. Ancak ilaç içmek yerine yapacağınız bu karışım diş ağrınızı şıp diye kesiyor. Bu özel karışım, diş ağrısını hızlı ve etkili bir şekilde azaltarak rahatlama sağlıyor.
30.12.2023 Püf Noktası
Dondurulmuş kıymayı 5 dakikada çözdürme yöntemi! Aşçılar bu tekniği kullanıyormuş
Dondurulmuş kıymayı 5 dakikada çözdürme yöntemi! Aşçılar bu tekniği kullanıyormuş Kıyma yemeklerin köftelerin vazgeçilmezi. Ancak çat kapı misafiriniz geldi ve buzluktaki kıymayı nasıl hızlıca çözdürebilirim diye düşünüyorsanız bu yöntem tam size göre. Meğer aşçılar bu yöntemle kıymayı hemencecik çözdürüyormuş.
29.12.2023 Püf Noktası
Zehirlenmemek için bunları yapın! Tavuk bayat mı taze mi? İşte böyle anlaşılıyor
Zehirlenmemek için bunları yapın! Tavuk bayat mı taze mi? İşte böyle anlaşılıyor Tavuk besleyici ve doyurucu bir gıda olduğu kadar lezzetli de bir besin kaynağı. Büyük küçük herkesin severek tükettiği protein kaynağı olan tavuğu yerken çok dikkatli olmak gerekir. Tavuk taze tüketilmesi gereken bir besindir eğer bayatsa zehirleyebilir. ‘Tavuk bayat mı taze mi’ anlamak için bunları mutlaka yapın.
29.12.2023 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Bayat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.