Bayram tatili kaç gün yapılacak? Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman ödenecek?
Bayram tatili kaç gün yapılacak? Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Kurban Bayramı için heyecan dorukta. Yurt genelindeki milyonlarca vatandaşımız bir yandan Kurban Bayramı için hazırlıklarını yaparken, emekli vatandaşlarımız da ayrıca bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek sorusunun yanıtını arıyor. İşte ayrıntılar...
28.07.2019 Gündem
Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri hangi tarihte yatırılacak? 2019 bayram ikramiyesi
Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri hangi tarihte yatırılacak? 2019 bayram ikramiyesi 2019 Kurban Bayramı ikramiyeleri ile ilgili heyecanlı bekleyiş başladı. 12,5 milyon emekliyi yakından ilgilendiren bayram ikramiyelerine ilişkin arayışlar hız kazandı. Peki merakla beklenen kurban Bayramı emekli ikramiyeleri hangi tarihte yatırılacak?
16.07.2019 Gündem
Emekliye bayram ikramiyesi hangi tarihte yatırılacak? 2019 Ramazan Bayramı ikramiyesi
Emekliye bayram ikramiyesi hangi tarihte yatırılacak? 2019 Ramazan Bayramı ikramiyesi Yaklaşık 12,5 milyon emekli vatandaşımızı yakından ilgilendiren emekliye bayram ikramiyesi ile ilgili müjdeli bir haber geldi ve Ramazan Bayramı için ödenecek ikramiyenin tarihi belli oldu. Peki Emekliye bayram ikramiyesi hangi tarihte yatırılacak?
22.05.2019 Gündem