Beyaz Perde

Beyaz Perde

Son dakika beyaz perde haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beyaz perde gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beyaz perde haber sayfamızda...

Beyaz Perde

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 924 beyaz perde haberi bulunmuştur.
HEDEFİM SENSİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi?
HEDEFİM SENSİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Hedefim Sensin filmi konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. 2018 yılında vizyona giren Hedefim Sensin beyaz perde ardından bu akşam televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olanlar, filmin oyuncu kadrosunu ve konusunu merak ediyor. Peki, Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Güven, yeni Sinema Müdürü
Güven, yeni Sinema Müdürü “Çocuklar Duymasın” ve “Mandıra Filozofu” gibi pek çok dizi ve filmin senaristi ve yapımcısı Birol Güven, Resmî Gazete’de yayımlanan kararnameyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü olarak atandı.
24.02.2024 Kültür Sanat
Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Son Kale Hacıbey filmi nerede ve ne zaman çekildi? TV'de ilk kez Star TV'de
Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Son Kale Hacıbey filmi nerede ve ne zaman çekildi? TV'de ilk kez Star TV'de Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Tarihi bir film kategorisinde olan Son Kale Hacıbey filmi beyaz perde ardından TV'de ilk kez izleyicilerle buluşuypr. Yapım yılı 2020 olan film, 6 Şubat 2024 tarihinde Star TV'de ekranlara gelecek. Peki, Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Son Kale Hacıbey filmi nerede ve ne zaman çekildi?
6.02.2024 Bilgi Rehberi
Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi?
Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Hedefim Sensin filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2018 yılında vizyona giren Hedefim Sensin beyaz perde ardından bu akşam televizyon izleyicileriyle buluşacak. Filmi ilk kez izleyecek olanlar, filmin oyuncu kadrosunu ve konusunu sorguluyor. Peki, Hedefim Sensin filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hedefim Sensin filmi nerede ve ne zaman çekildi?
30.01.2024 Bilgi Rehberi
Christopher Atkins'ten yıllar sonra Brooke Shields itirafı!
Christopher Atkins'ten yıllar sonra Brooke Shields itirafı! 1980 yılında vizyona giren 'The Blue Lagoon'da (Mavi Göl) kamera karşısına geçen Christopher Atkins, başrolü paylaştığı Brooke Shields'la ilgili yıllar sonra samimi bir açıklamada bulundu.
24.11.2023 Cadde
'Harry Potter'ın Dumbledore'u Sir Michael Gambon hayatını kaybetti
'Harry Potter'ın Dumbledore'u Sir Michael Gambon hayatını kaybetti 'Harry Potter' serisinin film uyarlamalarında hayat verdiği Profesör Albus Dumbledore karakteri ile tüm dünyanın hafızasında yer edinen aktör Sir Michael Gambon, yaşama veda etti. Ünlü ismin ailesi açıklama yaparak, Gambon'un ölüm sebebini açıkladı.
28.09.2023 Cadde
‘Hollywood grevi’ Emmy’yi 4 ay erteletti​
‘Hollywood grevi’ Emmy’yi 4 ay erteletti​ Hollywood yazarlarının, oyuncuların desteğini de alan grev, 100’ncü gününü geride bıraktı. 18 Eylül 2023’te yapılması planlanan 75’inci Emmy Ödülleri töreni de Hollywood grevleri nedeniyle dört ay ertelendi.
11.08.2023 Kültür Sanat
Beyaz perde oyuncaktan geçilmiyor!
Beyaz perde oyuncaktan geçilmiyor! “Barbie” gişe rekorları kıradursun, biz sinemaya damgasını vurmuş oyuncaklara bakalım.
6.08.2023 Kültür Sanat
Kötü saçlarından sen suçlusun
Kötü saçlarından sen suçlusun İmajın her şey olduğu günümüzde beyaz perde saç modellerindeki trendlere de yön veriyor. Ama her zaman iyi anlamda değil!  “Medusa Deluxe” filmi üzerinden sinemanın en kötü saç modellerine ve peruklarına göz gezdirelim.
30.07.2023 Kültür Sanat
Beyaz perde açık havada açılıyor
Beyaz perde açık havada açılıyor Sıcak yaz gecelerini açık havada film izleyerek geçirmenin tam zamanı. Kaçırdıklarınız ve yeniden izlemek istedikleriniz için...
9.07.2023 Kültür Sanat
Indiana Jones’un heykeli dikildi
Indiana Jones’un heykeli dikildi Dünya ve Türkiye sinemalarında beşinci (ve şimdilik) son kez boy gösteren Hollywood yıldızı, maceraperest arkeolog Dr.Walton Henry Jones Jr., namı diğer Indiana Jones’un heykeli dikildi.
1.07.2023 Kültür Sanat
Esenlik İçin Mimarlık
Esenlik İçin Mimarlık Mimarinin iyileştirici gücünü kullanan, ziyaretçilerine fiziksel ve ruhsal esenlik veren, bulunduğu çevreyle uyumlu, insan sağlığını iyileştirmek için sürdürülebilirliği ve doğal malzeme kullanımını ön plana çıkaran yapılar…
26.06.2023 Mimarlık
Zamansız zarafet: Catherine Deneuve
Zamansız zarafet: Catherine Deneuve Fransız sinemasının yıldızı Catherine Deneuve yıllardır zarafetin, güzelliğin, başarının sembolü. Bu yıl Cannes Film Festivali’nin afişinde fotoğrafı yer alınca cesareti ve sınırları zorlaması tekrar gündeme geldi.
23.04.2023 Kültür Sanat
Brooke Sheilds: 'Mavi Göl' ekibi birbirimize aşık olmamızı istemişti!
Brooke Sheilds: 'Mavi Göl' ekibi birbirimize aşık olmamızı istemişti! Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan Hollywood yıldızı Brooke Shields, yıllar önce rol aldığı 'The Blue Lagoon' (Mavi Göl) adlı filmdeki rol arkadaşı Christopher Atkins ile podcast programı için bir araya geldi. Filmdeki çıplaklık içeren sahnelerle ilgili konuşan ikiliden Shields, prodüksiyon ekibinin rol arkadaşına aşık olmasını istediğini itiraf ederek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.12.2022 Cadde
Hollywood yıldızları ziyaretinize geldi
Hollywood yıldızları ziyaretinize geldi ABD’li fotoğrafçı Stephen Wayda, Hollywood yıldızlarını yakınımıza getirdi. Wayda’nın çektiği 50’den fazla ünlünün fotoğrafının yer aldığı “Hollywood Starları İstanbul”da adlı sergi ilk kez İstanbullularla buluşuyor.
21.12.2022 Kültür Sanat
'Harry Potter'ın 'Hagrid'i Robbie Coltrane'nin ölüm sebebi ortaya çıktı
'Harry Potter'ın 'Hagrid'i Robbie Coltrane'nin ölüm sebebi ortaya çıktı 'Harry Potter' serisinin film uyarlamalarında hayat verdiği yarı dev 'Rubeus Hagrid' rolüyle tüm dünyanın hafızasında yer edinen aktör Robbie Coltrane, önceki hafta hayatını kaybetti. Ünlü ismin ölümünden sonra'Harry Potter' dünyasından rol arkadaşları Coltrane'i için paylaşımlar yaparken; oyuncunun bu yılın başında yayınlanan, 'Hogwarts'a Dönüş'te ikonik filmler için kullandığı ifadeler de sosyal medyada gündem oldu. Tüm 'Harry Potter' hayranlarını üzen acı haberin ardından, ünlü ismin ölüm sebebi ise geçtiğimiz gün ortaya çıktı.
27.10.2022 Cadde
'Harry Potter' oyuncularından Robbie Coltrane paylaşımları: Daha iyi bir 'Hagrid' olamazdı!
'Harry Potter' oyuncularından Robbie Coltrane paylaşımları: Daha iyi bir 'Hagrid' olamazdı! 'Harry Potter' serisinin film uyarlamalarında hayat verdiği yarı dev 'Rubeus Hagrid' rolüyle tüm dünyanın hafızasında yer edinen aktör Robbie Coltrane, geçtiğimiz gün hayata veda etti. Ünlü ismin ölümünün ardından 'Harry Potter' dünyasından rol arkadaşları Coltrane'i için paylaşımlar yaparken; oyuncunun bu yılın başında yayınlanan, 'Hogwarts'a Dönüş'te ikonik filmler için kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu.
17.10.2022 Cadde
Sinema Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Sinemanın Eş Anlamlısı Olan Sözcükler
Sinema Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Sinemanın Eş Anlamlısı Olan Sözcükler Saniyede 24 kare filmin hızlı bir şekilde oynatılıp perdeye yansıtılmasıyla ortaya çıkan sanat dalına sinema denir. İlk sinema filmi 1885 yılında, Paris'te Lumierre Kardeşler tarafından çekilmiştir. Sinema filmleri, senaryolarına göre, polisiye, dram, romantik-komedi, aksiyon ve gerilim gibi türlere ayrılır. Sinema ile eş anlamlı olan kelimeleri ve terimleri ayrıntıları ile derledik.
Mahkum Cemre öldü mü, diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? Mahkum'un Cemre'si Seray Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?
Mahkum Cemre öldü mü, diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? Mahkum'un Cemre'si Seray Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Seray Kaya, FOX TV'nin sevilen dizisi Mahkum'da avukat Cemre'yi oynuyor. savcı Fırat Bulut'un tek destekcisi olarak ekrana gelen dizinin Cemre'si Seray Kaya'nın 17. bölümde bir anda yere yığılması dikatlerden kaçmadı. Akıllarda yer alan soru ise 'Cemre ölecek mi, Seray Kaya diziden ayrılıyor mu?
14.04.2022 Cadde
Hipnotize edilerek  film izlemeyi kabul  eder miydiniz?
Hipnotize edilerek film izlemeyi kabul eder miydiniz? Göteborg Uluslararası Film Festivali, 40 yılı aşkın süredir İskandinavya’nın en etkili beyaz perde etkinliği olmayı sürdürüyor.
8.01.2022 Kültür Sanat
Mahkum Cemre kimdir? Cemre'yi oynayan Seray Kaya nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler?
Mahkum Cemre kimdir? Cemre'yi oynayan Seray Kaya nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler? Seray Kaya, yayın hayatına yeni başlayan Mahkum dizisinde Cemre Uysal karakterine hayat veriyor. Oyuncu Kadın dizisindeki performansıyla uzun süre adından söz ettirmişti. İstanbullu oyuncu, Huzur Sokağı adlı dizi ile kariyerine adım attı. İşte, Seray Kaya'nın hayatına dair detaylar...
16.12.2021 Cadde
Oyun dünyasının cesur yıldızı 25 yaşında
Oyun dünyasının cesur yıldızı 25 yaşında Lara Croft... Oyun dünyasının ilk kadın maceracılarından biri olarak gücün ve cesaretin sembolü haline geldi. "Tomb Raider" video oyun serisinin ana karakteri olan Lara Croft 25'inci yaşını kutlarken, korkmadan, yılmadan çaba göstermenin önemini sergiliyor
12.12.2021 Dünya
Batman’in filmi varsa Penguin’in dizisi var
Batman’in filmi varsa Penguin’in dizisi var  Son dönemlerde ekranlar ve beyaz perde kahramanların düşmanlarına merak sardı. Robert Pattinson’un başrolünde yer aldığı ve gösterimi heyecanla beklenen “The Batman” filminde Batman’in baş düşmanlarından Penguin  “Ama bana bir sorun neden kötüyüm” demeye hazırlanıyor.
10.12.2021 Kültür Sanat
Dünya bir daha eskisi gibi olmadı
Dünya bir daha eskisi gibi olmadı Mary Quant, dar kesim mini eteği kadınlara sunduğunda bir devrim yaptığının farkındaydı. Kadınlara tasarladığı giysilerle “Kendin ol, kendini özgür bırak” mesajını veren Quant’ın açtığı yolun şifreleri şimdi de beyaz perde aracılığıyla yeni nesillere aktarılıyor
14.11.2021 Dünya
Üç Kuruş Efe kimdir, gerçek adı nedir? Ekin Koç kaç yaşında, filmleri - dizileri neler?
Üç Kuruş Efe kimdir, gerçek adı nedir? Ekin Koç kaç yaşında, filmleri - dizileri neler? Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle son dönemde öne çıkan oyuncu Ekin Koç, Üç kuruş dizisinde Efe karakterine hayat veriyor. İzleyenler ise 'Üç Kuruş'un Efe'si Ekin Koç nereli, kaç yaşında?' sorularını yöneltiyor. İşte, Ekin Koç'un boyu ve kilosu...
1.11.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Beyaz Perde ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.