Bıçak Parası

Bıçak Parası

Son dakika bıçak parası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bıçak parası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bıçak parası haber sayfamızda...

Bıçak Parası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 367 bıçak parası haberi bulunmuştur.
Hastalarından bıçak parası isteyen doktorla ilgili şok detaylar! İşte rüşvetin listesi...
Hastalarından bıçak parası isteyen doktorla ilgili şok detaylar! İşte rüşvetin listesi... İstanbul'da hastalarından bıçak parası adı altında para istediği iddiasıyla gözaltına alınan doktor B.E. ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...
19.08.2023 Gündem
Hastadan 200 bin lira 'bıçak parası' alan doktor tutuklandı
Hastadan 200 bin lira 'bıçak parası' alan doktor tutuklandı Antalya’da hastasından 'bıçak parası' adı altında 200 bin TL alan ortopedi doçenti Osman Civan, tutuklandı.
15.03.2023 Gündem
200 bin lira 'bıçak parası' alan doktora suçüstü yakalandı
200 bin lira 'bıçak parası' alan doktora suçüstü yakalandı Antalya’da hastasından 'bıçak parası' adı altında 200 bin TL alan ortopedi doçenti O.C., suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
14.03.2023 Gündem
'Bıçak parası' alan doktor ve sağlık memuruna adli kontrol
'Bıçak parası' alan doktor ve sağlık memuruna adli kontrol Bolu'da, iş kazası sonrası elinden ameliyat olması gereken hastadan 20 bin TL 'bıçak parası' talep edip, 5 bin TL'sini alırken suçüstü yakalanan doktor A.G. ve sağlık memuru İ.Ü., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
3.12.2021 Gündem
'Bıçak parası' alan doktor ve sağlık memuruna suçüstü
'Bıçak parası' alan doktor ve sağlık memuruna suçüstü Düzce'de, iş kazası sonrası elinden ameliyat olması gereken hastadan 20 bin lira 'bıçak parası' talep eden plastik cerrahi uzmanı A.G. ve sağlık memuru İ.Ü., ücretin 5 bin lirasını alırken polis ekiplerince yakalandı.
2.12.2021 Gündem
Hastasından 'bıçak parası' alan profesör cezaevine gönderildi
Hastasından 'bıçak parası' alan profesör cezaevine gönderildi Bursa'da, ameliyat olacak bir hastasından 15 bin TL isteyen kalp damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr. T.T., parayı aldığı sırada suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan T.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. T.T., savcılıkta verdiği ifadede, "29 yıllık hekimim. Birçok ameliyat gerçekleştirdim. Hiçbir hasta ve yakınından para almadım" dediği öğrenildi.
22.09.2021 Gündem
İrtikap Nedir? İrtikap Suçu Örnekleri Nelerdir?
İrtikap Nedir? İrtikap Suçu Örnekleri Nelerdir? Dilimize Arapçadan geçmiş olan irtikap sözcüğü, ''ruküp'' kelimesinden türetilmiştir. Kelimenin ilk anlamı, kötülük yapmaktır. Bu kelime daha sonra rüşvet almak, haksız kazanç elde etmek manasında kullanılmıştır. Anayasada sadece memurların işleyebileceği bir suç olarak tanımlanan irtikabın üç türü vardır. İrtikap nedir? İrtikap suçu örnekleri nelerdir? Merak edenler için tüm yönleriyle derledik.
19.02.2021 Eğitim
Son dakika | CZN Burak'ın rüşvetten tutuklanan annesinin ifadesi ortaya çıktı
Son dakika | CZN Burak'ın rüşvetten tutuklanan annesinin ifadesi ortaya çıktı İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 9 hastadan ameliyat tarihinin öne çekilmesi için 40 bin 200 lira aldıkları iddiasıyla yapılan operasyonda tutuklanan Prof. Dr. Mazhar Alp Bozbura ve CZN Burak'ın annesi  Didem Bozbura'nın da aralarında bulunduğu 3 şüphelinin emniyette verdiği ifadesi ortaya çıktı. Rüşvet almak istedikleri iddia edilen  hastanın oğlu ise yaşanan süreci anlattı.
13.02.2020 Gündem
Hakkari'de hastalardan 'bıçak parası' alan doktor tutuklandı
Hakkari'de hastalardan 'bıçak parası' alan doktor tutuklandı Hakkari'de, Devlet Hastanesi'nde görevli Azerbaycan uyruklu Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Elnara Mammadova (38), hastalardan bıçak parası aldığı suçlamasıyla tutuklandı.
18.09.2019 Gündem
Doktor ve sekreterinin kirli işbirliği
Doktor ve sekreterinin kirli işbirliği Gaziantep'te bir doktor hakkında,  üniversite hastanesinde ameliyat edeceği hastaların yakınlarından para aldığı  gerekçesiyle 60 yıla kadar, ona yardım eden sekreteri hakkında ise 25 yıla kadar  hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.
5.02.2019 Gündem
Profesör ‘bıçak parası’ndan  tutuklandı
Profesör ‘bıçak parası’ndan tutuklandı Denizli’de emniyet müdürlüğü ekipleri, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılacak ameliyatlarda hastalardan ‘bıçak parası’ adı altında para alındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Düzenlenen operasyonda beyin ve sinir cerrahisi anabilim dalı başkanı Prof. Dr. Feridun Acar ile sekreteri Nurten İzmirli gözaltına alındı.
9.11.2018 Gündem
Muharrerem İnce ile Trabzonlu kadın arasında ilginç diyalog
Muharrerem İnce ile Trabzonlu kadın arasında ilginç diyalog CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce,Eyüp Sultan Türbesini ziyaret etti. Türbe ziyareti sonrası Trabzonlu Ayşe Yazıcı ve Muharrem İnce arasında ilginç bir sohbet gerçekleşti. CHP ‘nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İstanbul ziyaretleri kapsamında Eyüp Sultan Türbesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Trabzonlu Ayşe Yazıcı ile bir süre sohbet eden İnce , Yazıcı’dan oy istedi.Yazıcı’nın “Senin bisikletle çıkman çok komik geldi “sözleri üzerine İnce,”Oraya getirdiler, ben getirmedim dedi. Yazıcı ise ,” Binmeseydin neden bindin, Herkesin dediğini yaparsan, sen nasıl cumhurbaşkanı olacaksın” dedi.Muharrem İnce daha sonra Ayşe Yazıcı’dan oy istedi. Ayşe Yazıcı’da oy isteyen İnceye ,” Ben oyumu AK Partiye vereceğim. Yalan konuşamam “ diyerek yanıt verdi.İnce’nin ikna çabaları üzerine AK Parti’ye neden oy verdiğini de açıklayan Yazıcı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;”Ben mide ameliyatı olacağım Çapa’ya gittim. Bana daha şartları söylemeden beş bin bıçak parası istedi. Hocam zaten size devlet para veriyor ne bıçak parası dedim. Allah razı olsun bunu Tayyip Erdoğan kaldırdı. Mide ameliyatı olmadım 3 sene çektim. Halkalı’da mide ameliyatı oldum bir lirada ödemedim” dedi.
11.09.2019 Haberler
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce'yi bitiren Karadeniz kadını
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce'yi bitiren Karadeniz kadını CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Eyüpsultan mitingi öncesinde Eyüp Sultan Türbesi'ni ziyaret etti. İnce'nin türbeyi ziyarete gelen Karadenizli kadınla diyaloğu dikkat çekti.
6.06.2018 Siyaset
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce'yi bitiren Karadeniz kadını
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce'yi bitiren Karadeniz kadını CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Eyüpsultan mitingi öncesinde Eyüp Sultan Türbesi'ni ziyaret etti. İnce'nin türbeyi ziyarete gelen Karadenizli kadınla diyaloğu dikkat çekti.
6.06.2018 Siyaset
Son dakika: Tam Gün Yasası esnetiliyor! Devlet ve özelde çalışan tüm doktorlar...
Son dakika: Tam Gün Yasası esnetiliyor! Devlet ve özelde çalışan tüm doktorlar... 6 yıl önce hayata geçirilen Tam Gün Yasası esnetiliyor. Artık devlet özelden, özel de devlet doktorundan ameliyat hizmeti alabilecek. Ayrıca İhtiyaç halinde 'part time ameliyat'la hekim başka bir hastaneye çağrılabilecek. Böylelikle ne devlette ne de özelde 'hekim yokluğundan' yapılamayacak tedavi olmayacak. Bu model devlet ve özelde çalışan tüm hekimleri kapsayacak.
3.04.2018 Gündem
Esme teyzenin mücadelesi! Bacağımı bu doktor kesti...
Esme teyzenin mücadelesi! Bacağımı bu doktor kesti... 63 yaşındaki Esme Sevme, yanlış tedavi ve ihmal sonucu bacağını kesen doktordan şikâyetçi oldu. Ancak Doktor 'Ben bacağını kesmedim, sadece muayene ettim' diyor. Esme Sevme'nin avukatı ise 'Doktor devlet hastanesinde görevli, özel hastanede ameliyat yapmasının suç olduğunu bildiği için inkâr ediyor' diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Soruşturma başlatıldı...
24.10.2017 Gündem
Burun ameliyatında ölen Kübra için 1500 lira bağış alınmış
Burun ameliyatında ölen Kübra için 1500 lira bağış alınmış GAZİANTEP'te burun ameliyatına alındığı hastanede geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren 17 yaşındaki Kübra Özüberk'in babası Ümmet Özüberk'ten bin 500 lira bağış alındığı ortaya çıktı.
10.02.2017 Gündem
Girmediği ameliyatın primini aldığı iddiasına profesörden yanıt: Herkes alıyor
Girmediği ameliyatın primini aldığı iddiasına profesörden yanıt: Herkes alıyor SAMSUN’da haksız kazanç iddiasıyla hakkında idari soruşturma başlatılan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof...
11.09.2015 Gündem
‘Bıçak parası’yla tartışma başlattı
‘Bıçak parası’yla tartışma başlattı Meslekten men edildiği yolundaki iddialara karşılık, “Ben dışarıdan bıçak parası mı alıyorum” diyen Prof. Dr. Canan Karatay, tıp camiasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi
4.08.2015 Gündem
Karatay'dan "meslekten men" açıklaması
Karatay'dan "meslekten men" açıklaması İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Karatay, "hamilelikte şeker yükleme testinin zararlı olduğu" açıklaması nedeniyle meslekten men cezası aldığı haberinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
3.08.2015 Genel Sağlık
Karatay: Meslekten 15 gün men edildiğim asılsız
Karatay: Meslekten 15 gün men edildiğim asılsız ALP ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, hamilelikte diyabet testinin zararlı olduğu yönündeki açıklamaları nedeniyle meslek ettiğine aykırı davrandığı gerekçesiyle 15 gün meslekten ihraç edildiği yönündeki açıklama ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
2.08.2015 Gündem
Bıçak parası alan  profesöre hapis
Bıçak parası alan profesöre hapis Erzurum’da 8 hastadan bıçak parası aldığı iddiasıyla görevi kötüye kullanma suçundan yargılanan profesöre, 2 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
4.10.2013 Gündem
Profesöre 2 yıl 'bıçak parası' hapsi
Profesöre 2 yıl 'bıçak parası' hapsi Erzurum'da 8 hastadan bıçak parası aldığı iddiasıyla görevi kötüye kullanma suçundan yargılanan profesöre, 2 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
4.10.2013 Gündem
Bıçak parası artık yasal
Bıçak parası artık yasal Üniversite hastanelerindeki ayakta tedavi ve ameliyatlara muayene katkı payının dışında bir de ‘ilave ücret’ getirildi. Pek çok ameliyattan asgari ücretin iki katı ‘girişimsel işlem’ ücreti alınabilecek.
24.08.2013 Ekonomi
Erdoğan: CHP Kürt meselesinin kaynağı
Erdoğan: CHP Kürt meselesinin kaynağı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül halk oylaması öncesinde BDP ile CHP’nin aynı safta buluştuğunu kaydederek, “İkisinin ortak yanı şu; CHP Kürt meselesinin kaynağı, BDP Kürt meselesinin istismarcısı. Bunlar bu bölgeye de bu ülkeye de hiçbir şey kazandırma niyetinde değiller. CHP nasıl olsa sık sık kurultay yapıyor. Bazen iki gün üst üste kurultay yapıyor. Bir kurultay daha yapsınlar, BDP ile birleşsinler. Nasıl olsa BDP bu coğrafyanın CHP'si olmak için emin adımlarla ilerliyor. Birleşsinler ikisi de özlerine dönsün” diye konuştu. Başbakan Erdoğan, 4. Adalet Reformu Paketi'nin de çalışmalarına başladıklarını, bu paketi de ilk Bakanlar Kurulu toplantısında müzakere ederek Meclis'e göndereceklerini ifade ederek, “Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM), Türkiye hakkında verdiği tüm ihlal kararlarını tek tek inceledik. Türkiye'nin AİHM'de ne tür eleştirilere maruz kaldığını, ne tür ihlallerle itham edildiğini tespit ettik. 4. pakette inşallah bu ihlalleri ortadan kaldıracak önemli demokratik adımları atıyoruz” dedi.
2.06.2012 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bıçak Parası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.