Böbrek Ağrısı

Böbrek Ağrısı

Son dakika böbrek ağrısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan böbrek ağrısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan böbrek ağrısı haber sayfamızda...

Böbrek Ağrısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 949 böbrek ağrısı haberi bulunmuştur.
Yer: Antalya! Böbrek ağrısıyla gitti, karnından 8 kiloluk tümör çıkarıldı
Yer: Antalya! Böbrek ağrısıyla gitti, karnından 8 kiloluk tümör çıkarıldı Antalya'da böbrek ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Şükrü Genç (48), bağ dokusundan kaynaklanan ve nadir görülen bir kanser türü olan sarkom hastalığına yakalandığını öğrendi. Dünyada nadir görülen bir damar bozukluğuna da sahip Genç, karnın sol tarafını dolduran 8 kilogram ağırlığındaki tümörden İzmir'de yapılan operasyonla kurtuldu.
16.04.2024 Gündem
Bilmeden yapıyoruz, yediğiniz an zararı ikiye katlanıyor! Böbrekleri bitiren besinler
Bilmeden yapıyoruz, yediğiniz an zararı ikiye katlanıyor! Böbrekleri bitiren besinler Gün içinde tüketilen, sağlıklı gibi görünen bazı besinler diğer yandan böbrekleri bitiriyor. Böbrek sağlığını korumak için tüketmemeniz gereken besinleri sizin için derledik.
11.09.2023 Genel Sağlık
Dişi için doktora gitmişti, 'delirten hastalık' dediler! Meğer ardında 2 sebep varmış
Dişi için doktora gitmişti, 'delirten hastalık' dediler! Meğer ardında 2 sebep varmış Diş ağrısı şikâyetiyle başvurduğu hastanede 100 kişiden yalnızca 5'inde görülen bir rahatsızlığa sahip olduğunu öğrendi. Feride Kandan’ın hayatını altüst eden 'delirten hastalık'a yol açan 2 sebebe dikkat çeken Prof. Dr. Derya Uludüz ise MR ve ağrı kesicilerle ilgili uyarıda bulundu.
2.08.2023 Gündem
Diş ağrısı sandığı 'delirten hastalık' hayatını mahvetti
Diş ağrısı sandığı 'delirten hastalık' hayatını mahvetti Antalya'da 2 çocuk annesi Feride Kandan'ın, hayatı Mayıs ayında başlayan ağrıyla altüst oldu. Doktor doktor gezen talihsiz kadına teşhis konuldu. Kandan; “Hiç geçmeyen bir ağrım var. Gecem, gündüzüm kalmadı, hayatım zehir oldu. Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum" dedi.
26.07.2023 Haberler
'Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum'
'Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum' Antalya'da 2 çocuk annesi Feride Kandan'ın, hayatı Mayıs ayında başlayan ağrıyla altüst oldu. Doktor doktor gezen talihsiz kadına teşhis konuldu. Kandan; “Hiç geçmeyen bir ağrım var. Gecem, gündüzüm kalmadı, hayatım zehir oldu. Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum" dedi.
26.07.2023 Gündem
Kavurucu sıcaklara dikkat! Böbrek taşı mevsimi de açıldı
Kavurucu sıcaklara dikkat! Böbrek taşı mevsimi de açıldı Kavurucu sıcakların vücutta yarattığı sıvı kaybı, böbreklerde taş oluşmasına ya da var olan taşların büyüme riskini de artırıyor. Böbrek taşı olan hastaların özellikle dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Türk Böbrek Vakfı Böbrek Nakli ve Üroloji Uzmanı Dr. Serkan Akıncı, sıvı tüketimine dikkat edilmesi gerektiğini kaydetti.
26.07.2023 Sağlık
Hastanın böbreğini kaplayan taş, 100'den fazla parçaya bölünerek çıkarıldı
Hastanın böbreğini kaplayan taş, 100'den fazla parçaya bölünerek çıkarıldı DİYARBAKIR'da şiddetli böbrek ağrısı çekip, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvuran 25 yaşındaki kadın hastanın sol böbreğindeki 6,5 santimetrelik taş, 100'den fazla parçaya bölünüp, 10 saatte kapalı operasyonla çıkarıldı.
26.01.2023 Gündem
Özel tıp merkezinde skandal! Doktor, hastasını morfin bağımlısı yaptı
Özel tıp merkezinde skandal! Doktor, hastasını morfin bağımlısı yaptı Esenyurt’ta özel bir tıp merkezinde çalışan doktor, iddiaya göre böbrek ağrısı şikayetiyle tedavi olmaya gelen hastasını morfin bağımlısı haline getirdi. Hastaya evinde, tıp merkezinin otoparkında morfin enjekte eden doktor, yaklaşık 700 bin TL parasını aldı. Bağımlı hale gelen ve sözde tedaviyi karşılayabilmek için borç batağına saplanan hasta, avukatı aracılığıyla şikayetçi oldu.
7.12.2022 Haberler
Özel tıp merkezinde skandal! Doktor, hastasını morfin bağımlısı yaptı
Özel tıp merkezinde skandal! Doktor, hastasını morfin bağımlısı yaptı Esenyurt’ta özel bir tıp merkezinde çalışan doktor, iddiaya göre böbrek ağrısı şikayetiyle tedavi olmaya gelen hastasını morfin bağımlısı haline getirdi. Hastaya evinde, tıp merkezinin otoparkında morfin enjekte eden doktor, yaklaşık 700 bin TL parasını aldı. Bağımlı hale gelen ve sözde tedaviyi karşılayabilmek için borç batağına saplanan hasta, avukatı aracılığıyla şikayetçi oldu.
7.12.2022 Gündem
Ameliyata 65 kilo girdi, 48 kiloya düştü! 40 yıllık doktor bile şaşırdı
Ameliyata 65 kilo girdi, 48 kiloya düştü! 40 yıllık doktor bile şaşırdı Nefes alma ve böbrek ağrısı şikayetiyle doktora başvuran kadın hastanın karnından 16,9 kiloluk dev kitle çıkartıldı. 40 yıldır cerrah olan Prof. Dr. Cazip Üstün, meslek hayatında gördüğü en büyük kitleyi hastanın karnından çıkartarak, hastayı sağlığına kavuşturduklarını ifade etti.
11.06.2022 Haberler
Ameliyata 65 kilo girdi, 48 kiloya düştü! 40 yıllık doktor bile şaşırdı
Ameliyata 65 kilo girdi, 48 kiloya düştü! 40 yıllık doktor bile şaşırdı  Nefes alma ve böbrek ağrısı şikayetiyle doktora başvuran kadın hastanın karnından 16,9 kiloluk dev kitle çıkartıldı. 40 yıldır cerrah olan Prof. Dr. Cazip Üstün, meslek hayatında gördüğü en büyük kitleyi hastanın karnından çıkartarak, hastayı sağlığına kavuşturduklarını ifade etti.
11.06.2022 Gündem
Çocukların böbrek sağlığını korumanın yolları
Çocukların böbrek sağlığını korumanın yolları Sağlıksız yeme-içme alışkanlıkları özellikle çocukların sağlığını olumsuz etkileyebiliyor. Doğuştan gelen böbrek hastalıkları da dahil olmak üzere çocuklarda pek çok böbrek sorununun görüldüğünün altını çizen Çocuk Nefrolojisi Uzmanı Doç. Dr. Neşe Karaaslan Bıyıklı, "Hazır içecekler ve paketli gıdaların sık tüketimi, idrara çıkmanın ertelenmesi ve gün içinde az su tüketilmesi böbrek sağlığını olumsuz etkileyebiliyor" açıklamasında bulunarak tavsiyeler verdi.
24.03.2022 Çocuk Sağlığı
‘Viskinin içine tiner koymuşlar’
‘Viskinin içine tiner koymuşlar’ Yurt genelinde sahte içkiden ölenlerin sayısı 6 günde 36’ya yükseldi. Antalya'da ölen Hasan Sülek'in içtiği viskiye tiner karıştırıldığı ortaya çıktı
19.12.2021 Gündem
'Niye ışıkları kapattınız' dedikten sonra komaya girdi
'Niye ışıkları kapattınız' dedikten sonra komaya girdi Kocaeli'de alkol aldıktan yaklaşık 20 saat sonra gözlerinde kararma, solunum yetmezliğini ve böbrek ağrısı ile hastane giden Salih Civan (36) hayatını kaybetti. Taksicilik yapan Salih Civan'ın yakını, "Gözleri kararmış ve 'niye ışıkları kapattınız' demeye başlamış" dedi. Civan'ın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.
18.12.2021 Gündem
Böbrek ağrısına ne iyi gelir, nasıl geçer? Böbrek ağrısı nedenleri ve belirtileri nelerdir?
Böbrek ağrısına ne iyi gelir, nasıl geçer? Böbrek ağrısı nedenleri ve belirtileri nelerdir? Böbrek ağrısı karnın alt kısmı ve sırta yakın yerlerde oluşur. Vücutta fazla sıvıyı dışarı atmaya yaran böbrekte oluşan ağrıların birçok nedeni olabilir. Böbrek insan vücudunun hem sol hem de sağ tarafında bulunur. Böbrek ağrısı insanın günlük yaşamını olumsuz yönde etkiler. Böbrek ağrısı nedenleri arasında hamilelik, böbrek taşları, iltihap gibi birçok sebep bulunabilir. Böbrek ağrısı belirtileri arasında halsizlik, titreme, kusma, mide bulantısı gibi semptomlar görülebilir. Ayrıca böbrek ağrısı üşütme belirtileri ile de ortaya çıkar. Ağrılar için evde yapılabilecek doğal çözümlerle böbrek ağrıları hafifletilebilir ve geçirilebilir. Böbrek ağrısına ne iyi gelir, nasıl geçer? diyorsanız “Böbrek ağrısı nedenleri ve belirtileri nelerdir?” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Belin Sağ Tarafında Ağrı Olmasının Sebebi Nedir?
Belin Sağ Tarafında Ağrı Olmasının Sebebi Nedir? Bel ağrıları hemen hemen herkesin hayatının bir dönemi içinde yaşamış olduğu problemlerden bir tanesidir. Bel ağrıları kişilerin yaşam kalitesini büyük ölçüde etkileyen önemli bir rahatsızlıktır. Özellikle belin sağ tarafında ortaya çıkan ağrının nedenini sizler için derledik.
11.07.2021 Sağlık
İdrar Yaparken Yanma Ve İdrar Yollarında Ağrı Neden Olur?
İdrar Yaparken Yanma Ve İdrar Yollarında Ağrı Neden Olur? İdrar yollarında ağrı ve idrar yaparken yanma hissinin farklı nedenleri bulunmaktadır. Özellikle kış mevsimlerinde yaşanılan bu durum üşütme ve enfeksiyon kapma sebeplerinden meydana gelmektedir. İdrar yaparken vajinada yanma ve ağrı neden olur sorusu için bulunan yanıtlar, tedavi sürecine yöneltmektedir. İdrarda oluşan yanma ve ağrının nedenlerini derledik.
12.02.2021 Sağlık
Böbrek Ağrısı Neden Olur? Sol Ve Sağ Böbrek Ağrısı Nelerin Habercisi Olabilir?
Böbrek Ağrısı Neden Olur? Sol Ve Sağ Böbrek Ağrısı Nelerin Habercisi Olabilir? Böbrekler, üst karın bölgesindeki kaslara yerleşmiş olan fasulye şeklinde bir organdır. Böbrekler, göğüs kafesinin hemen altında, karnınızın arkasında, omurganızın her iki tarafında ve sırta yakın bir yerde yer alır. Böbrek ağrısının altında yatan bir hastalık ya da travmadan kaynaklanıyor olabilir. Ama bazen sırttaki bazı ağrılar, böbrek ağrısı ile karıştırılabilir. Böbrek ağrısı neden olur? Böbrek ağrısı neyin habercisidir? İşte, tüm detaylar.
16.01.2021 Sağlık
Böbrek ağrısı üşütme belirtileri nelerdir? Böbrek üşütmesi nasıl anlaşılır, nasıl geçer?
Böbrek ağrısı üşütme belirtileri nelerdir? Böbrek üşütmesi nasıl anlaşılır, nasıl geçer? Günümüzde pek çok sayıda kişi böbrek ağrısı çekmektedir. Sık görülen bir durum olduğu için böbrek ağrısı üşütme böbrek ağrısı üşütme belirtileri nelerdir? Böbrek üşütmesi nasıl anlaşılır, nasıl geçer? Sizler için detaylı bir şekilde derledik.
10.01.2021 Sağlık
Yeşim Taşı Nedir, Nasıl Oluşur? Yeşim Taşının Özellikleri, Anlamı Ve Faydaları Nelerdir?
Yeşim Taşı Nedir, Nasıl Oluşur? Yeşim Taşının Özellikleri, Anlamı Ve Faydaları Nelerdir? Nefrit adıyla da bilinen yeşim taşı yüzyıllar boyunca başta mücevherat olmak üzere birçok farklı alanda kullanılan bir taş türüdür. Diğer taşlardan farklı olarak yoğunlukla heykel ve biblo süslemelerinde de kullanılmaktadır. Doğada en çok bulunan taşların başında gelen yeşim taşı hem estetik bir görünüme hem de dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için sıklıkla talep ediliyor. İşte, Yeşim taşı hakkında bilinmesi gerekenler.
3.07.2020 Sağlık
Böbrek Taşı Nasıl Oluşur? Kısaca Böbrek Taşı Oluşumu
Böbrek Taşı Nasıl Oluşur? Kısaca Böbrek Taşı Oluşumu Böbrekler, insanın yaşamına devam edebilmesi için vücutta biriken atık maddelerin atılmasını sağlamaktadır. Bu sırada vücut için gerekli malzemeleri filtreleme görevi de üstlenmektedir. Ancak böbrekler görevini yerine getirirken burada bilinmeyen sebeple taş oluşumları gözlenmektedir. İşte böbrek taşı nasıl oluşur ve merak edilenleri sizler için hazırladık.
21.04.2020 Sağlık
İdrarda Lökosit Esteraz Nedir? Kaç Olmalı? Yüksekliği Ve Düşüklüğü Nedenleri
İdrarda Lökosit Esteraz Nedir? Kaç Olmalı? Yüksekliği Ve Düşüklüğü Nedenleri Lökosit esteraz testi, idrar yollarına bağlı olarak ortaya çıkan enfeksiyonların tespit edilebilmesi için kullanılmaktadır. Bu test, enfeksiyonun yalnızca varlığı hakkında bilgi vermektedir ve hastalık kaynağını bulamamaktadır. Peki, doktorların sık sık istediği idrarda lökosit esteraz nedir? Kaç Olmalıdır? İşte, lökosit esteraz ile ilgili tüm soruların cevapları.
21.04.2020 Sağlık
14 yaşındaki çocuktan 1,5 kiloluk tümör çıktı!
14 yaşındaki çocuktan 1,5 kiloluk tümör çıktı! Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi doktorları 14 yaşındaki bir çocuktan 16 santim uzunluğunda ve 1 buçuk kilo ağırlığında tümör çıkararak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2019 Gündem
Talihsizliği, engellilere umut oldu
Talihsizliği, engellilere umut oldu 38 yıl önce sağlık sorunları yüzünden başvurduğu hastanede iletişim eksikliği yüzünden yanlışlıkla böbreğinin alındığını öne süren Çelebioğlu, kendisini işitme engellilere adadı...
8.10.2019 Ege
Anestezi teknikeri Gözde'nin korkunç ölümü
Anestezi teknikeri Gözde'nin korkunç ölümü Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde anestezi teknikeri olarak görev yapan Gözde Ç., evinde böbrek ağrısı nedeniyle kullandığı yüksek dozda anestezik madde nedeniyle hayatını kaybetti.
13.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Böbrek Ağrısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.