Bogdan Bogdanovic

Bogdan Bogdanovic

Son dakika Bogdan Bogdanovic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bogdan Bogdanovic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bogdan Bogdanovic haber sayfamızda...

Bogdan Bogdanovic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 463 bogdan bogdanovic haberi bulunmuştur.
Dallas Mavericks'te Doncic çıldırdı! NBA'de geceye damga vuran performans
Dallas Mavericks'te Doncic çıldırdı! NBA'de geceye damga vuran performans Sloven yıldız Luka Doncic, Dallas'ın Atlanta'yı 148-143 mağlup ettiği karşılaşmada tam 73 sayı attı.
27.01.2024 NBA
NBA'de Los Angeles Clippers fırtınası! Galibiyet serisi 9 maça çıktı
NBA'de Los Angeles Clippers fırtınası! Galibiyet serisi 9 maça çıktı NBA'de Los Angeles Clippers, Dallas Mavericks'i deplasmanda 120-111'lik skorla mağlup ederek galibiyet serisini 9 maça çıkardı.
21.12.2023 NBA
ÖZEL| Tarık Biberovic'in Dzeko hayranlığı: Benim için efsane / Galatasaray sabırsızlığını açıkladı
ÖZEL| Tarık Biberovic'in Dzeko hayranlığı: Benim için efsane / Galatasaray sabırsızlığını açıkladı Hem EuroLeague'de hem de Basketbol Süper Ligi'nde sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko'nun genç yıldızı Tarık Biberovic, Skorer'e çok özel açıklamalarda bulundu. Edin Dzeko'ya olan hayranlığından bahseden Biberovic, Galatasaray derbisi için dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları!
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları! Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihinde takım ve bireysel sporlarda unutulmaz başarılar elde ettik. Futbol, basketbol, voleybol, güreş, halter ve birçok spor dalında tarihi başarılar kazandık.
29.10.2023 Skorer
FIBA Dünya Kupası'nda ABD'ye büyük şok! İşte finalin adı
FIBA Dünya Kupası'nda ABD'ye büyük şok! İşte finalin adı FIBA Basketbol Dünya Kupası'nda büyük sürpriz yaşandı. Amerika'yı yarı finalde deviren Almanya, finalde Sırbistan'ın rakibi oldu.
8.09.2023 Basketbol
FIBA Dünya Kupası'nda ilk finalist Sırbistan
FIBA Dünya Kupası'nda ilk finalist Sırbistan FIBA Dünya Kupası yarı final karşılaşmasında Sırbistan, Kanada'yı 95-86 mağlup ederek adını finale yazdırdı. ABD-Almanya maçının galibi finalde Sırbistan'ın rakibi olacak.
8.09.2023 Basketbol
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 Basketbol
Dusan Tadic'e ilginç benzetme! 'Alex de Souza ve Robin van Persie karışımı'
Dusan Tadic'e ilginç benzetme! 'Alex de Souza ve Robin van Persie karışımı' Fenerbahçe’nin yeni yıldızlarından Dusan Tadic hem yetenekleri hem harika kariyeri hem de fiziki görüntüsüyle kusursuz bir karışım gibi duruyor. Zimbru maçındaki performansıyla büyük alkış toplayan Sırp futbolcu, Alex de Souza ile Robin van Persie’nin (RvP) harika bir bileşimine benziyor.
30.07.2023 Fenerbahçe
Dusan Tadic'ten iddialı sözler: Dzeko'yu gol kralı yaparım! İsmail Kartal'a övgü
Dusan Tadic'ten iddialı sözler: Dzeko'yu gol kralı yaparım! İsmail Kartal'a övgü Fenerbahçe'nin yeni transferleri Dusan Tadic, kulüp televizyonuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekipteki hedeflerinden bahseden yıldız futbolcu, takım arkadaşı Edin Dzeko'ya da değindi.
24.07.2023 Fenerbahçe
Ekpe Udoh ile Bogdanovic yeniden buluşuyor! Atlanta Hawks'ın teknik ekibine katıldı
Ekpe Udoh ile Bogdanovic yeniden buluşuyor! Atlanta Hawks'ın teknik ekibine katıldı Fenerbahçe'nin EuroLeague zaferinin unutulmaz kahramanları arasında yer alan Ekpe Udoh'un yeni adresi belli oldu. Basketbol kariyerini noktalayan Udoh, NBA ekibiyle anlaşmaya vardı. İşte detaylar...
14.06.2023 NBA
Fenerbahçe Beko'nun transfer listesi ortaya çıktı! Sürpriz isim hedefte
Fenerbahçe Beko'nun transfer listesi ortaya çıktı! Sürpriz isim hedefte EuroLeague'de Final Four'u son anda kaçıran Fenerbahçe Beko, gelecek sezonunun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladı. İşte detaylar...
Cleveland Cavaliers, Knicks’i devirdi! Seride durumu eşitledi
Cleveland Cavaliers, Knicks’i devirdi! Seride durumu eşitledi NBA Doğu Konferansı play-off turu ikinci maçında Cleveland Cavaliers, evinde New York Knicks’i 107-90’lık skorla yenerek seride durumu 1-1’e getirdi. Cleveland’da milli basketbolcu Cedi Osman, karşılaşmayı 5 sayı, 6 asist ve 1 blokla tamamladı.
19.04.2023 NBA
NBA playoff'larında da doğru adres Misli.com!
NBA playoff'larında da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 NBA
Bogdan Bogdanovic'ten 4 yıllık imza! Kazanacağı ücret belli oldu
Bogdan Bogdanovic'ten 4 yıllık imza! Kazanacağı ücret belli oldu Bogdan Bogdanovic ve Atlanta Hawks'ın dört yıllığı 68 milyon dolarlık sözleşme uzatma konusunda anlaştıkları bildirildi.
17.03.2023 NBA
Bogdan Bogdanovic hakkında flaş iddia! Serbest kalacak
Bogdan Bogdanovic hakkında flaş iddia! Serbest kalacak NBA ekiplerinden Atlanta Hawks'ta forma giyen Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu Bogdan Bogdanovic hakkında çarpıcı bir iddia öne sürüldü.
6.03.2023 NBA
Forma seferberliği! Merih Demiral ön ayak oldu
Forma seferberliği! Merih Demiral ön ayak oldu Ülkemizde yüreğimizi yakan deprem felaketinin ardından spor dünyasında farklı ama çok anlamlı bir seferberlik yaşanıyor. Ünlü yıldızlar ve taraftarlar koleksiyonlarındaki en güzel formalarını açık arttırmaya çıkarıp, elde edilen geliri bağışlıyor.
13.02.2023 Dünyadan Futbol
Bogdanovic ve Vesely kayıtsız kalmadı! Formaları yardım için satışta
Bogdanovic ve Vesely kayıtsız kalmadı! Formaları yardım için satışta Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu, NBA ekiplerinden Atlanta Hawks'ta forma giyen Sırp basketbolcu Bogdan Bogdanovic ile Barcelona'da oynayan Çek basketbolcu Jan Vesely'nin, depremzedelere yardım için imzalı formalarını verdiğini açıkladı. Formalar açık arttırma usulüne göre satışa çıktı.
10.02.2023 Basketbol
Bogdan Bogdanovic: Sakatlıklara kadar Fenerbahçe olağanüstüydü
Bogdan Bogdanovic: Sakatlıklara kadar Fenerbahçe olağanüstüydü NBA’de Atlanta Hawks forması giyen Bogdan Bogdanovic, eski takımı Fenerbahçe'nin EuroLeague'deki durumu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'de Serdar Dursun için karar verildi!
Fenerbahçe'de Serdar Dursun için karar verildi! Süper Lig ekiplerindne Fenerbahçe'de Serdar Dursun kararı veriliyor. Teknik direktör Jorge Jesus ve yönetim golcü oyuncu hakkında görüşlerini kulübe iletti.
31.12.2022 Fenerbahçe
Ronaldo'dan sonra hedef Galatasaray'ın yıldızı!
Ronaldo'dan sonra hedef Galatasaray'ın yıldızı! Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katan Al Nassr bir bomba transferi daha gündemine aldı. Suudi Arabistan ekibi, Galatasaraylı yıldızı kadrosuna katmak istiyor.
1.01.2023 Galatasaray
Cristiano Ronaldo'nun ilk maçı Messi'ye karşı! Heyecanlandıran iddia
Cristiano Ronaldo'nun ilk maçı Messi'ye karşı! Heyecanlandıran iddia Ronaldo'nun nereye gideceği uzun süredir gündemi meşgul ederken Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a resmen transfer oldu. Dünya kamuoyunun şaşkınlıkla karşıladığı transfer sonrası Lionel Messi gelişmesi yaşandı.
31.12.2022 Futbol
Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Hande Baladın iddiası
Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Hande Baladın iddiası Misli.com Sultanlar Ligi'nde ilk yarıyı THY galibiyetiyle 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe Opet'te transfer hareketliliği yaşanıyor. Sezon başında Çin'e giden Vargas geri dönerken sarı-lacivertlilerden Hande Baladın bombası geldi.
31.12.2022 Voleybol
Altay Bayındır'dan Jesus itirafı: Arada ufak bir gülme esi veriyor
Altay Bayındır'dan Jesus itirafı: Arada ufak bir gülme esi veriyor Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, yeni yılla ilgili beklentilerini dile getirdi.
31.12.2022 Fenerbahçe
İşte bu sene arama motorunda en çok aranan futbolcu!
İşte bu sene arama motorunda en çok aranan futbolcu! 2022 yılında spor camiasında yaşanan olaylar bir hayli dikkat çekti. Geride bıraktığımız 2022'de Türkiye'de en çok aranan sporcular belli oldu.
31.12.2022 Süper Lig
Can Öncü: Önümüzdeki sezon şampiyon olacağım
Can Öncü: Önümüzdeki sezon şampiyon olacağım Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonu üçüncü olarak tamamlayan milli motosikletçi Can Öncü hem sezonu değerlendirdi hem de kariyer hedefi hakkında açıklamalarda bulundu.
31.12.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Bogdan Bogdanovic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.