Anadolu’nun lezzet dünyası
Ege’den Doğu’ya, Akdeniz’den Karadeniz’e, 7 bölgede binlerce çeşit yemek kültürüyle tam bir cennet olan Türkiye’de lezzet turları revaçta. Lezzetin peşine düşenler için yemeğin kitabını yazan
M. Faruk Bayrak’a göre Şanlıurfa’da çiğköfte, Mersin’de lagos balığı, Ege’de etli şevketi bostan yenir
Doğuş ‘komşuya’ demir atıyor
Bugünlerde herhalde Doğuş Holding Yönetim Kurulu toplantılarına kulak misafiri olsak Garanti Bankası’nın aktif büyümesi kadar, Atina’dan kalkan tekne, yemek, detoks, fitness laflarını da işitirdik. Şaka değil bunları duyabilirdik.
Elim herkesin yakasında
Bir sinema filmi, bir televizyon şovu ve bir şiir albümüyle atağa kalkan Müjdat Gezen, bir yandan da hipokondriyası, panik atağı ve simetromanisi ile uğraşıyor